Aşteptaţi-vă la miracole

ingeriiIngerii vor să ne ajute, dar ei nu pot interveni decât dacă noi cerem în mod special să fim ajutaţi într-o anumită situaţie. Nu le spuneţi cum să vă ajute, ci doar cereţi ceea ce doriţi. Fiţi foarte precişi în ceea ce priveşte dorinţa voastră. Ţineţi minte: intenţiile limpezi ca si cristalul creează lumina, care va ilumina manifestarea dorită de voi.

De exemplu, dacă sângeraţi, chemaţi-l pe arhanghelul Rafael şi spuneţi-i: „Rafael, opreşte această sângerare imediat!” Nu vă fie teamă că sunteţi prea autoritari, prea insistenţi sau lipsiţi de respect. îngerii răspund bine la o cerere clar formulată. Am descoperit că, dacă îl apelez pe Rafael în acest fel, în timp ce simultan presez asupra rănii, sângerarea se opreşte rapid. Doar spălaţi excesul de sânge şi curăţaţi în jurul rănii şi asiguraţi-vă că îi mulţumiţi Aranghelului Rafael.

De asemenea, îngerii vă vor ajuta să diminuaţi ori să înlăturaţi durerea fizică. Lăsaţi situaţia în seama lui Dumnezeu şi spuneţi-i lui Dumnezeu si îngerilor săi:
„Las totul în seama voastră. Luaţi-mi această durere. Eu nu mai pot să o îndur.” Această metodă poate da adesea rezultate rapide.

Puneţi piciorul în prag
A avea intenţii clare înseamnă să nu acceptaţi nimic altceva în afară de obiectivul dorit. Aşa cum am spus, este important să nu-i spuneţi Celui de Sus cum să vă creeze rezultatul dorit… ci trebuie să vă fie foarte clar ceea ce veţi accepta şi ceea ce nu veţi accepta.

Dacă este nevoie, imaginaţi-vă că protejaţi pe cineva drag. Uneori suntem mai capabili să ne purtăm asemenea unei mame ocrotitoare faţă de un animal sau un copil, decât faţă de noi înşine.

Dacă nu puteţi sa faceţi acest lucru pentru a vă vindeca pe voi înşivă, atunci amintiţi-vă că atunci când sunteţi vindecaţi veţi putea ajuta mult mai mulţi oameni.
Ideea este să fiţi foarte clari şi să puneţi piciorul în prag, exprimându-vă dorinţele.

Related:  Cum sa-ti cvadruplezi energia

Atunci când menţineţi intenţii limpezi precum cristalul înseamnă că întregul vostru sistem este turat către a manifesta ceea ce vă doriţi. întreaga voastră energie este orientată în acea direcţie, iar rezultatele pozitive sunt inevitabile.

Dacă nu sunteţi siguri de ceea ce vă doriţi…
Dar dacă nu ştiţi ce anume vă doriţi sau vă este teama ca aţi cere ceva greşit.Dacă vă aflaţi în situaţia aceasta, atunci gândiţi-vă la ce s-ar putea petrece în cel mai bun caz. Dacă nu vă puteţi imagina manifestând atât de multă bunătate, închipuiţi-vă că cineva drag face acest lucru. Apoi transferaţi acest comportament asupra voastră.

Dacă vă este teamă că „faceţi o alegere greşită”, ţineţi minte că nu puteţi să nu luaţi nici o hotărâre. Cu alte cuvinte, dacă nu faceţi nici o alegere… aceasta este tot o decizie, şi anume aceea de a menţine lucrurile aşa cum sunt ele în acest moment. Cel mai bun mijloc de a face faţă acestei frici este de a vă gândi la lucrurile care s-ar putea petrece în cel mai bun caz şi apoi să spuneţi: „Vreau asta sau ceva mai bun, Doamne.”

In felul acesta, dacă v-aţi limitat opţiunile la ceva care este mai puţin grozav, lăsaţi loc pentru îmbunătăţiri. De asemenea, în felul acesta aţi deschis uşa pentru ca îngerii să vă ajute să faceţi cele mai bune alegeri. Şi veţi reuşi să vă eliberaţi şi de orice frică de a face alegeri lipsite de înţelepciune, iar voinţa voastră lipsită de teamă vă va ajuta să manifestaţi lucruri mai rapid şi mai eficient.

Odată ce v-aţi clarificat dorinţa de a însănătoşi toate aspectele vieţii voastre – fizic, emoţional, spiritual, intelectual, personal, financiar şi aşa mai departe – cu cât veţi folosi mai multe metode de a aduce lumina şi iubirea în viaţa voastră, cu atât mai bine.

Doreen Virtue

1. Afla ce iubesti sa faci mai mult pe acest pamânt.
2. Fa-l, indiferent de ce îti sta în cale.
3. Daruieste ceea ce ai câstigat în urma acestei iubiri, acelora care se arata interesati.
Împartasindu-ti iubirea, vei fi purtat catre o viata magica, a fericirii interioare, pe care altii, neîmpartasind-o cu tine, nu o pot cunoaste.
Daca darurile îti sunt mici, recompensa îti va fi pe masura. Daca daruiesti universuri întregi, recompensa îti va fi imensa.~Richard Bach

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.