Balonarea

Screenshot_1Balonarea este provocată de o umflare cu aer sau cu apă, la nivelul abdomenului. Are legătură cu o frustrare afectivă, cu sentimendul de insatisfacţie, pe plan afectiv.
Sentimentul acesta este o creaţie a mentalului meu, impresia că stomacul meu nu este sătul niciodată sau că imi doresc mai multă atenţie şi afecţiune. Mă simt obligat să fac foarte multe lucruri, foarte repede. Nu mai am timp să văd toate lucrurile frumoase pe care mi le oferă viaţa. Verific sincer, in interiorul meu, cat de satisfăcut sunt pe plan afectiv. Este vorba despre o percepţie interioară. Dacă sunt femeie, senzaţia de a fi umflată imi dă impresia că sunt insărcinată. imi doresc, conştient sau nu, să am un copil ?
Accept să conştientizez faptul că viaţa imi oferă exact ceea ce am nevoie, in prezent. in loc să fiu „mut ca mormantul” şi să imi fie frică de viitor, indrăznesc să imi exprim nevoile. Accept „să fiu” o persoană zambitoare, să trăiesc cu bucurie, să fiu deschis şi să văd părţile frumoase ale vieţii.

Jacques Martel

“Cand faci ceva bun pentru altcineva, atunci creierul acelei persoane elibereaza serotonina. Dar si creierul tau la fel. Serotonina este hormonul care ne face sa ne simtim bine. Astfel ca fiecare act de bunatate face doi oameni fericiti in lume”, David Ricklan

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.