Boli psihosomatice , autoimune , ereditare , karmice

Loading...

10686900_730736380364273_6065890242234348804_nBoala psihosomatica 
Cuvantul „psihosomatic” indică raportul ce poate exista intre spirit (psyho) şi corp(soma). TOATE BOLILE APAR CA URMARE A UNUI CONFLICT, ŞOC EMOŢIONAL SAU TRAUMATISM CONŞTIENT SAU INCONŞTIENT. Creierul declanşează un mecanism de supravieţuire biologică in raport cu conflictul sau traumatismul trăit. Este vorba apoi de a putea decodifica mesajul pentru a putea modifica programul pe care creierul l-a creat pentru a se restabili starea de sănătate. 
Ştiind acest lucru, accept să am grijă de corpul meu fizic pentru a avea o sănătate mai bună.

loading...

 

Boli autoimune
O boală auto-imună se caracterizează prin faptul că sistemul meu imunitar agresează organismul meu. in acest caz, am impresia că viaţa mea este goală şi că nu merită trăită. Mă devalorizez şi mă culpabilizez pentru anumite erori comise in trecut. Există anumite lucruri in personalitatea sau in fizicul meu, pe care le detest, nu le pot suporta. Iau adesea decizii in funcţie de aşteptările altora. Nu consider că metit să fiu fericit. Gandurile, stările, emoţiile mele, credinţele negative imi atacă corpul, mă autodistrug.
Accept să primesc fiecare parte a fiinţei mele in deschidere şi iubire necondiţionată. Mă detaşez de aşteptările şi valorile societăţii pentru a-mi putea construi propriile puncte de referinţă. incetez orice formă de agresiune impotriva Fiinţei care sunt. Mă conectez cu puterea mea e creaţie şi de vindecare care hrăneşte şi intăreşte imunitatea mea naturală.

 

Boli ereditare 
In sens medical, maladiile ereditare se transmit prin genele provenind din celulele reproductive ale unuia sau ambilor părinţi. in fapt, dacă vorbim de ereditate, ne referim la gandurile, emoţiile sau conflictele interioare ale părinţilor sau bunicilor, care nu au fost reglate. Depildă, spun că diabetul este ereditar in
familie pentru că l-a avut şi bunicul şi tatăl meu şi eu, dar şi tristeţea poate fi ereditară, dacă a trăit-o şi bunicul şi tatăl şi eu.
Accep responsabilitatea pentru emoţiile mele. Deschizand poarta posibilităţii de vindecare fizică urmare a vindecării emoţionale, conştientizez că totul este posibil!

 

Boala karmica 
Vin pe pămant ca să evoluez. Am experienţe de trăit pentru a ajunge la o transformare interioară. Dacă vin pe lume cu o infirmitate, inseamnă adesea că lucrurile nu au fost reglate in vieţile anterioare.
Accept să trăiesc experienţa respectivă – acesta este primul pas spre vindecarea fizică şi emoţională.

Jacques Martel

A fi bogat înseamnă a dărui, a nu dărui nimic înseamnă a fi sărac. A iubi înseamnă a trăi, a nu iubi nimic înseamnă a fi mort. A fi fericit înseamnă a te devota, a nu exista decât pentru tine înseamnă a te refuza pe tine însuţi şi a te sechestra în infern. – Eliphas Levi 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *