Cele 20 de chei pentru crearea realitatii

11425206_922202024489785_8419803223239164336_nCheia 1 : Matricea Divina este Recipientul care contine Universul , Puntea dintre toate lucrurile si Oglinda care ne arata ce am creat .
Cheia 2 : Orice lucru din lumea noastra este conectat cu orice alt lucru .
Cheia 3 : Pentru a avea acces la forta universului insusi, trebuie sa ne vedem pe noi insine ca fiind o Parte a lumii, mai degraba decat ca fiind Separati de aceasta .
Cheia 4 : Cand ceva a fost unit , El este conectat intotdeauna, indiferent daca ramane sau nu legat la nivel fizic .
Cheia 5 : Actul de a ne concentra constiinta este un act de creatie. Constiinta creeaza !
Cheia 6 : Cu totii avem toata puterea de care avem nevoie, ca sa cream toate schimbarile pe care le alegem sa le cream ! Detinem toata puterea de care avem nevoie, ca sa cream toate schimbarile pe care alegem sa le cream !
Cheia 7 : Obiectul pe care NU este suficient sa Spunem ca alegem o noua Realitate ! ne concentram atentia constienta devine realitatea lumii noastre.
Cheia 8 : NU este suficient sa Spunem ca alegem o noua Realitate !
Cheia 9 : Sentimentul este limbajul pe care il intelege Matricea Divina. Simtiti-va ca si cum obiectul vostru ar fi deja atins si rugaciunea voastra si-ar fi aflat deja raspuns.
Cheia 10 : NU orice sentiment este potrivit. Sentimentele care creeaza trebuie sa fie in afara ego-ului si sa nu emita judecati.
Cheia 11 : In viata noastra trebuie sa Devenim exact lucrurile pe care alegem sa le experimentam ca fiind lumea noastra.
Cheia 12 : NU suntem limitati de legile fizicii , asa cum le cunoastem astazi .
Cheia 13 : Intr-un “ ceva” Holografic , fiecare bucatica din acel ceva oglindeste intregul care inseamna acel ceva .
Cheia 14 : Holograma cu conexiuni universale a constiintei ne asigura ca exact in momentul in care cream dorintele si rugaciunile , acestea sunt deja primite la destinatie .
Cheia 15 : Prin holograma constiintei, cea mai mica schimbare in viata noastra este reflectata peste tot in lumea noastra .
Cheia 16 : Numarul minim de oameni necesar pentru a “da startul “ unei schimbari in constiinta este de radical din 1% dintr-o populatie .
Cheia 17 : Matricea Divina oglindeste in lumea noastra relatiile pe care le cream in contextul credintelor noastre .
Cheia 18 : Radacina experientelor noastre “ negative “ poate fi redusa la una dintre cele trei frici universale ( sau o combinatie a lor ) : frica de abandon, sentimentul de nevrednicie sau lipsa de incredere.
Cheia 19 : Adevaratele noastre credinte sunt reflectate in cele mai intime relatii pe care le avem.
Cheia 20 : Trebuie sa devenim in viata noastra, exact lucrurile pe care le alegem sa le experimentam in lumea noastra .
“Studiati-le pe fiecare/Si cercetati-le atent. Faceti ca ( fiecare ) lucru sa se sprijine pe propria sa esenta “
“Dati-i fiecarei chei in parte Propria Valoare , ca agent puternic al schimbarii realitatii voastre. Lucrati cu aceste chei pana cand le intelegeti, acesti pasi pot deveni codul vostru pentru a va schimba lumea si pe voi insiva “

Gregg Braden – Matricea Divina

loading...

Multumeste pamantului pentru toate cele ce-ti ofera, multumeste cerului pentru ploaia care iti hraneste pamantul, multumeste soarelui pentru caldura si lumina casei tale si a pamantului tau, multumeste lunii pentru linistea somnului tau, multumeste stelelor ca vegheaza asupra somnului tau, multumeste muntelui pentru povetele si fierul ce-l iei din el,multumeste padurii pentru tot ce iei de acolo, multumeste izvorului pentru apa ce-o bei,multumeste copacului pentru lucrarile ce-ti arata, multumeste omului bun ce-ti aduce bucurie si zambet pe chip.-Legile lui Zamolxe

Related:  Relaţia corectă

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.