Cum sa luptam contra spiritelor raului

209005-1000-14471607853439210-1000-1446450434antarcticDacă resimțiți o tulburare, dacă aveţi o tentaţie, aceasta dovedeşte ca sunteţi atacat de spirite rele. În acest caz nu ieşiţi în afară pentru a lupta cu ele, dacă ieşiţi din fortăreaţa voastră veţi fi cu siguranţă atinşi pentru că nu purtaţi nici armură, nici scut, nici armă. În acel moment, din contra, intraţi profund în voi înşivă.

În loc să vă bateţi contra unor inamici care sunt foarte puternici, intraţi în voi, alungaţi-i! Lupta împotriva lor îi întăreşte. Combătându-i, deveniți mai nerăbdători, mai nervoşi. Deci nu luptaţi, mulţumiţi-vă să intraţi profund în voi înşivă şi încercaţi să nu vă gândiţi la aceşti inamici, să nu vă ocupaţi de ei să aşteptaţi pur şi simplu. Gândiţi-vă la Domnul, rămâneţi acolo câteva momente, în forul vostru cel mai înalt, la un moment dat veţi constata ca inamicii au plecat. Va întrebaţi: „şi dacă sunt încă acolo?” Ei bine, dacă sunt încă acolo, cum veţi intra în forul vostru cel mai înalt unde se află lumina, înţelepciunea, forţa, veţi putea cel puţin să-i atacaţi cu arme potrivite.

Lăsaţi-vă inamicii să strige. Nu va poticniți, nu mişcaţi, nu vă neliniştiţi din cauza lor şi mai ales nu luptaţi împotriva lor atât timp cât nu sunteţi bine înarmat şi pregătit pentru această luptă.
În loc să luptaţi ,să vă epuizaţi, să cheltuiți multe forțe, lăsaţi totul la o parte şi urcaţi acolo unde Dumnezeu locuieşte în voi. Dumnezeu nu locuieşte acolo unde duşmanii ar putea să-l atingă. El locuieşte în locul cel mai profund al fiinţei noastre. El care este forţa adevărată, puterea, şi trebuie să îl găsim. Deci, când vă simţiţi ameninţat lăsaţi toate preocupările voastre şi reculegeţi-vă gândind la acest Spirit Divin care va pătrunde. Când veţi ajunge să-l atingeţi cu gândul, El vă va spune: „Vino, copilul Meu, cineva te urmăreşte, dar în preajma Mea vei fi aparat”….

Să presupunem ca sunteţi invadat de gânduri sau de sentimente emotive şi orice ați face pentru a le vâna, nu reuşiţi. Ce-ați putea face? Luaţi o atitudine de observator. Începeţi să priviți, să observaţi liniştit toate aceste forțe şi entităţi rele, manifestările lor, uneltirile lor; observându-le, deja vă plasaţi deasupra lor, şi atunci iată ce se întâmplă; cum ele încep să simtă prezența cuiva care le supraveghează, asta le jenează… şi dacă în acel moment proiectaţi asupra lor câteva raze de lumină, se dispersează pentru că ele nu iubesc lumina. Ele pot reveni şi este chiar sigur că vor reveni (atât timp cât n-ați format în voi clişee noi, ele vor reveni) dar încă o dată le veţi observa şi veţi proiecta asupra lor fascicolul luminos, şi veţi sfârşi prin a vă debarasa de ele. Da, pur şi simplu pentru ca v-ați menţinut deasupra lor. Iată secretul.

Rugaciune contra spiritelor rele :

In Numele Iubirii Statornice si Eterne
In Numele Intelepciuii Divine Statornice si Eterne
In care Noi ne Miscam si ne ducem Viata Noastra ,
In Numele Cuvantului Magic Viu ,
Fie ca tot raul si tot gandul inspirat de cel viclean sa fie risipite si nimicite .

O.M.Aivanhov

Adesea ne grabim sa-i aratam cu degetul pe ceilalti,facandu-i pe ei responsabili pentru furia noastra,pentru frustrarea noastra si pentru celelalte emotii negative.Credem cu tarie ca ei ne-au indus starea noastra negativa.Dar exista oare un alt mod de a vedea acest lucru?Un alt mod care ne atribuie noua responsabilitatea – asa cum ne revine de fapt?Exista un proverb:”Cand aratam cu un deget spre celalalt,trei degete se indreapta spre noi!” .Aceasta ne reaminteste ca,in fiecare situatie,avem puterea de a alege.Noi alegem sa acceptam emotiile negative care apar in interiorul nostru si,de asemenea,avem libertatea de a alege emotiile pozitive si sa vedem astfel situatia intr-un mod complet diferit.
Sri Vasudeva

Related:  Unde sfarseste omul si unde incepe Divinitatea in el?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro