Hrana aduce viata eterna . Rostul binecuvantarii

vivre.ro

12047153_1209006512458859_5722140686036714654_nObservaţi-vă în timp ce mâncaţi şi veţi constata care este gradul vostru de evoluţie. Dacă nu aveţi respect pentru hrana pe care Dumnezeu v-a trimis-o, pentru cine aveţi atunci? Numai când veţi respecta hrana veţi înţelege vorbele lui Iisus „Mâncaţi, acesta este trupul Meu; beţi acesta este sângele Meu”… şi „Cel care va mânca din trupul Meu şi va bea sângele Meu va avea viaţă eterna”. Această hrană este deja binecuvântată şi dăruită de Creator şi dovada este că ea ne dăruieşte viaţa. Dumnezeu este în această hrană sub formă de viață. Să nu credeţi că această hrană are nevoie de binecuvântarea oamenilor pentru a da viaţă, nu, înainte ca omul să fi binecuvântat hrana ea este deja binecuvântată de către Cer. Dumnezeu este viaţa şi din moment ce hrana vă aduce viața, înseamnă că ea îl conţine pe Dumnezeu.

Voi spuneţi: „şi atunci, nu trebuie să binecuvântăm hrana înainte de masă? Da, trebuie s-o facem, dar trebuie să ştiţi mai întâi ce este acea binecuvântare şi la ce serveşte ea. O binecuvântare este un fel de ceremonie, de ritual magic. Prin cuvintele, gesturile, gândurile persoanei care pronunţa formula de binecuvântare, hrana este impregnată, pătrunsă şi învăluită de emanaţii, de fluide care-o pregătesc să între în armonie cu cei care o consumă. Astfel se creează un contact, o adaptare în domeniul corpurilor subtile, ceea ce permite omului să recepteze mai bine elementele benefice conţinute în această hrană. Totuşi binecuvântarea umană are puteri limitate. Dacă era aşa uşor să se introducă viaţa divină printr-o simplă binecuvântare omenească, se putea binecuvânta o bucată de lemn, metal sau o piatră şi se putea mânca. Dacă binecuvântăm pietrele, lemnul, metalele introducem în ele un anume grad de viaţă, dar această viață nu poate hrăni oamenii poate avea alte efecte asupra lor dar nu-i poate hrăni.

Dacă hrana omului dă viață omului, este pentru că ea posedă deja o viață care a fost introdusă de Creator, dar are nevoie de a fi activată şi trebuie trezită, încălzită prin binecuvântările noastre şi mai ales prin recunoştinţa noastră. Mâncam pentru a primi viaţa pe care Dumnezeu sau dacă vreţi Natura a depus-o în hrana. Masa este ca şi conceperea unui copil. Prin hrană Hristos ne dă viaţă şi dacă conştientizăm că astfel primim corpul şi sângele lui Hristos intrăm în contact cu spiritul său.
Se poate ca noi să nu fi gândit niciodată despre hrană în maniera asta. De altfel să ştiţi că în noua rasă care va veni, oamenii vor fi instruiți asupra acestor metode, li se va revela că hrana, că hrănirea nu este un proces atât de simplu, obişnuit şi dispreţuit aşa cum se consideră şi că Dumnezeu a ascuns dincolo de acest act cotidian de a mânca, posibilitatea de a face o muncă psihica de cea mai mare importanță.
Vor înţelege astfel că nutriția poate fi pentru ei un mijloc de perfecţionare.

reverse.ro/

O.M.Aivanhov

Garantie pentru o viata buna si fericita:
1. Afla ce iubesti sa faci mai mult pe acest pamânt.
2. Fa-l, indiferent de ce îti sta în cale.
3. Daruieste ceea ce ai câstigat în urma acestei iubiri, acelora care se arata interesati.
Împartasindu-ti iubirea, vei fi purtat catre o viata magica, a fericirii interioare, pe care altii, neîmpartasind-o cu tine, nu o pot cunoaste.
Daca darurile îti sunt mici, recompensa îti va fi pe masura. Daca daruiesti universuri întregi, recompensa îti va fi imensa.~Richard Bach

 

Related:  Readucerea armoniei
orangevalley.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro