Incepe să creezi un tipar de succes

succes„Fiecare experienţă este un succes”
Ce înseamnă de fapt „A nu reuşi?” înseamnă că ceva nu s-a finalizat aşa cum ai vrut să se finalizeze sau pe calea pe care ai vrut tu să se finalizeze. Legea experienţei este întotdeauna perfectă. Noi ne imaginăm perfect gândurile şi crezurile. Tu trebuie să fi sărit un pas sau trebuie să fi avut un crez are îţi spune că nu meriţi sau ai simţit tu că nu eşti demn de aşa ceva.
Este la fel când lucrez cu computerul meu. Dacă este o greşeală atunci este întotdeauna din cauza mea. Este ceva ce nu am respectat din legile computerului. Acest lucru înseamnă că mai am ceva de învăţat.

Vechea zicală: „Dacă nu reuşeşti din prima, încearcă din nou şi din nou” este adevărată. Aceasta nu înseamnă să te omori încercând mereu în acelaşi mod, ci înseamnă să-ţi recunoşti greşeala şi să încerci pe o cale diferită până când înveţi să faci acel lucru în mod corect.

Cred că avem un drept dobândit prin naştere, să trecem în viaţă numai de la un succes la altul. Dacă nu se întâmplă aşa, fie că nu suntem în armonie cu capacităţile noastre interioare, fie că nu credem că aceasta poate fi adevărat pentru noi, ori nu ne recunoaştem succesele.

Dacă ne propunem standarde care sunt mult prea sus pentru unde suntem noi acum, standarde pe care nu avem cum să le atingem prea curând, atunci suntem în permanenţă insuccesului.
Când un copil învaţă să meargă sau să vorbească, noi îl încurajăm în permanenţă şi îl lăudăm cu fiecare îmbunătăţire, oricât de mică ar fi ea. Copilul radiază şi încearcă din toate puterile să facă şi mai bine ceea ce face. Tot aşa te încurajezi şi pe tine însuţi când vreţi ceva nou? Sau faci lucrurile şi mai grele, spunându-ţi că eşti prost sau neîndemânatic sau menit nereuşitei?
Mulţi actori şi actriţe cred că trebuie să aibă o performanţă perfectă de la prima repetiţie. Le reamintesc că de fapt, scopul repetiţiei este să înveţe. Repetiţia este o perioadă de timp când faci greşeli, încerci noi variante şi înveţi.

Related:  Esti un suflet in evolutie

Numai prin numeroase repetiţii putem să învăţăm noul şi să-l facem o parte naturală din viaţa noastră.Când te uiţi la un profesionist realizat, în orice domeniu, te uiţi la nenumărate ore de repetiţie. Ne face ceea ce făceam eu – refuzam să încerc orice era nou pentru că nu ştiam cum să fac şi-mi era teamă să fiu caraghioasă. A învăţa înseamnă a face greşeli până când subconştientul nostru poate să pună laolaltă imaginile potrivite.

Nu are nici o importanţă pentru cât timp te-ai considerat un ratat, poţi să începi să creezi un „tipar de succes” acum. Nu contează în ce domeniu vrei să operezi, principiile sunt aceleaşi. Putem să plantăm „seminţele” succesului. Aceste semniţe vor creşte într-o recoltă bogată.

Iată câte afirmaţii de „succes”:
1. Inteligenţa Divină îmi dă toate ideile bune pe care le pot folosi.
2. Tot ceea ce ating este un succes.
3. Este destul pentru fiecare, inclusiv pentru mine.
4. Există suficienţi clienţi pentru serviciile mele.
5. Stabilesc acum o nouă conştientizare a succesului.
6. Mă mut în Cercul Câştigurilor.
7. Sunt un magnet pentru Prosperitatea Divină.
8. Sunt binecuvântat mai mult decât în visurile mele cele mai îndrăzneţe.
9. Bogăţii de toate felurile sunt atrase către mine.
10. Oriunde mă întorc, găsesc oportunităţi
Alege-ţi o afirmaţie din cele de mai sus şi repet-o pentru câteva zile. Apoi alege-ţi alta şi fă la fel.
Lasă aceste idei să-ţi umple conştiinţa. Nu-ţi face griji despre „cum” vei face acest lucru, oportunităţile îţi vor ieşi în cale. Ai încredere în inteligenţa ta interioară, să te ghideze şi să te conducă. Meriţi să fii un succes în fiecare aspect al vieţii tale.

În infinitatea vieţii unde sunt, totul este perfect,
întreg şi complet.
Sunt una cu Puterea care m-a creat.
Am în mine toate ingredientele pentru succes.
Las acum formula succesului să curgă prin mine
şi să se manifeste în lumea mea.
Orice voi fi îndrumat să fac, va fi un succes.
Învăţ din fiecare experienţă.
Merg din succes în succes şi din glorie în glorie.
Calea mea este o serie de paşi către succese şi mai mari.
Totul este bine in lumea mea! 

Related:  Suntem esenta divina

Louise L Hay

One Reply to “Incepe să creezi un tipar de succes”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.