Intuitia

intuitia‘Oriunde te-ai afla, recunoaste-L si El te va indruma!’
NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL pentru cel care cunoaste puterea cuvintului si care urmeaza directiile date de intuitia sa! Prin cuvintul sau, el pune in actiune fortele invizibile si astfel poate sa-si revigoreze corpul si sa-si amelioreze afacerile.
Este deci de maxima importanta sa-ti alegi cuvintele potrivite, si afirmatiile pe care le vei proiecta in invizibil.
Cel care studiaza Legea Spirituala, stie ca Dumnezeu este bogatia sa, ca ABUNDENTA DIVINA RASPUNDE LA TOATE CERERILE si ca cuvintul este cel care le face sa apara.
‘CERETI SI VETI PRIMI!’

Omul trebuie sa faca primul pas. ‘Apropie-te de Dumnezeu si El va fi aproape de tine.’
Am fost deseori intrebata cum se face o demonstratie. Si am raspuns: ‘Pronuntati cuvintul, apoi nu mai faceti nimic pana cind nu aveti o directie precisa’.
Cereti astfel: ‘Spirit Infinit, arata-mi ce trebuie sa fac!’
Raspunsul va veni prin INTUITIE sau prin parerea cuiva, printr-o fraza citita deschizind o carte, etc. Raspunsurile sunt cateodata surprinzatoare prin exactitatea lor.
‘Spirit Infinit, deschide calea spre imediata mea abundenta, pentru ca tot ce-mi apartine prin drept Divin sa-mi parvina din plin!’ Apoi a adaugat: ‘Da-mi o indicatie precisa, ara-ta-mi ce trebuie sa fac!’.

A DA, A OFERI DESCHIDE CALEA PENTRU A PRIMI.
‘Spirit Infinit, deschide calea pentru o situatie care convine acestei persoane’.
Nu cereti niciodata o ‘situatie anume’, ci situatia justa, adica exact aceea care este deja pregatita in Planul Divin, deoarece doar ea va putea sa va dea satisfactie!
Apoi, am multumit pentru ceea ce ea primise deja si pentru ca aceasta situatie sa se manifeste rapid.
Deseori directiile survin intr-un moment neasteptat.

INTUITIA este o facultate spirituala care nu explica nimic, ea NU FACE DECAT SA ARATE CALEA CEA BUNA.

‘Cred ca boala dumneavoastra, care este contagioasa, provine din faptul ca puneti lucruri la pastrare. Congestionarea lucrurilor o provoaca pe cea a corpului. Ati incalcat legea circulatiei si corpul dumneavoastra plateste consecintele.’
Eu i-am raspuns: ‘Inceteaza s-o judeci, binecuvanteaz-o si termina cu aceasta situatie, altminteri iti vei atrage acelasi lucru!’.
‘Eu sunt mereu sub inspiratie directa; eu iau rapid cele mai bune decizii.’

Related:  Acesta este un semnal - Sincronizarea

Stiinta numerelor, horoscoapele, mentin omul pe planul mental (sau muritor), pentru ca ele nu se ocupa decat de calea Karmica.
Pentru a neutraliza prezicerea nefasta, trebuie un mental puternic. Astfel, elevul trebuie sa declare:’Orice prezicere falsa va fi anihilata! Orice plan care nu vine de la Tatal Ceresc va fi eliminat si se va risipi; ideea Divina se realizeaza acum!’.
Totusi, daca ai primit un mesaj bun, care-ti prezice fericirea sau bogatia, trebuie sa-l primesti si sa astepti realizarea lui, ceea ce va facilita manifestarea lui.

Vointa umana trebuie sa serveasca pentru a sustine Vointa Divina. ‘Vreau sa Se faca Voia lui Dumnezeu’.
Voia lui Dumnezeu este sa acorde fiecaruia toate dorintele legitime inimii sale, in timp ce vointa omului ar trebui sa foloseasca pentru a mentine fara sovaiala, o viziune perfecta.
Copilul ratacitor a strigat: ‘Ma voi ridica si voi merge la Tatal meu!’.
Trebuie un efort de vointa pentru a scapa de capcanele intelegerii umane. Le este mult mai usor muritorilor de rind sa fie cuprinsi de teama decat de credinta: CREDINTA ESTE, deci, UN EFFORT DE VOINTA.

Caile intelepciunii sunt agreabile si pline de pace.
Cind faci apel la legea Universala trebuie sa te astepti la surprize. Totul vi se pare ca merge rau, dar in realitate totul merge bine!
‘Eu neg aceasta pierdere, caci nu exista pierderi in Intelegerea Divina! Prin urmare, eu nu pot sa pierd cei 2000$ care-mi apartin prin drept Divin! ‘Cind o usa se inchide, o alta se deschide imediat!’
‘Dat fiind ca chiria s-a marit, acesta inseamna ca eu voi fi si mai bogata, pentru ca Dumnezeu este bogatia mea’ , conform Legii spirituale, el isi atrage ceea ce-i apartine din acest mare Rezervor al Binelui.

‘EU iti voi inapoia anii distrusi de lacuste!’ Lacustele reprezinta indoielile, temerile, resentimentele si regretele din intelegerea omului. Numai aceste ginduri adverse il pagubesc pe om; deoarece:
‘Nimeni nu-i da omului ceea ce-si poate da el insusi, si nimeni nu-l lipseste de ceea ce isi refuza singur!’.
Suntem pe pamant pentru a dovedi ca EXISTA DUMNEZEU si pentru a ‘aduce marturia Adevarului’; dar nu putem dovedi ca Dumnezeu exista decat facand sa rasara ABUNDENTA din penurie si DREPTATEA din nedreptate. ‘Puneti-Ma la incercare!’, spune Cel Etern. Si veti vedea cum voi deschide pentru voi caile Cerurilor, voi raspandi asupra voastra binecuvantari, incat veti fi coplesiti!’ (Mat. III:10.)
Florence Scovel Shinn

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.