Metatron – Banii si energia din spatele lor . Natura curgerii energiei

Dragilor, eu va salut in aceasta zi a bucuriei eterne. Astazi noi vom discuta natura si curgerea energiei precum si modul in care aceasta curgere se raporteaza la mediul schimburilor de energie cunoscut ca fiind banul.

loading...

Daca ati studiat cat de cat in fizica, energia cuantica, atunci voi stiti deja ca totul in univers este energie. Tot ce cunoasteti ca realitate creata, de fapt este energie in miscare in forma valurilor de sunete care vibreaza la un anumit nivel de frecventa. Acesta este tiparul valurilor de vibratii care formeaza atat materia densa cat si materia usoara a Pamantului vostru. La fel este si sus, in dimensiunile inalte, locul unde totul este un tipar al miscarii luminii si culorii. Ritmul vibratiilor, sau frecventa valurilor este cea care determina natura manifestarii acesteia in realitate…

Cu cat vibratia este mai mica, mai inceata, cu atat mai densa este manifestarea si aparitia ei in realitate. Dupa cum stiti, Dragilor, nimic nu este solid cu adevarat. Este doar o aparenta iar credinta voastra si simturile voastre educate astfel, cred ca intilniti materie solida. In realitate la nivel subatomic, sunt spatii intre particulele existente in asa zisa materie. Este ritmul vibratiei cea care determina daca voi percepeti materia sau nu. Pamantul vostru, formele de viata create de voi, toate aceste lucruri materiale pe care le-ati construit pentru a le folosi in vietile voastre, toate vibreaza intr-un ritm lent, si de aceea par a fi solide. Da, desigur, universul vostru fizic pare foarte dens si solid atunci cand va loviti de unele parti ale sale, si acestea nu prea cedeaza.
Nu este nimic diferit in substanta din orice alta parte a creatiei, de la voi de jos si pana sus la mine. Eu care duc gandurile Dumnezeului Mama – Tata sub stare de vibratii ale sunetului, vibratii care formeaza miriadele de creatii, pot sa va spun ca procesul de creatie se intampla in acelasi fel, oriunde, si urmeaza aceleasi legi precise, la arice nivel are loc. Singura diferenta este in ritmul sunetului vibratiei.

Am convenit ca totul este energie; voi, corpurile voastre fizice, toate sunt energii, precum si orice altceva ce considerati ca este real. In realitate nu sunteti solizi, doar pareti solizi. Ce rol aveti voi in acest proces creativ? Fiecare dintre voi, sunteti o portiune a constintei Dumnezeului Mama – Tata. Aveti aceleasi abilitati creatoare. Fiecare dintre voi asistati la creare si mentineti pe loc realitatea pe care voi o experimentati acum. Sunteti co-creatori, alaturi de mine si de Dumnezeu Mama – Tata, prin gandurile ce traverseaza constiinta voastra, acelea de care sunteti constienti si acelea care sunt mai joase, sau deasupra gandirii constiente. Gandurile voastre, fiecare dintre ele, au un ritm al vibratiei. Este ritmul vibratiei acelor ganduri ce vor determina ce fel de realitate se manifesta in coltul micut al omniversului vostru.

Voi impreuna, toata umanitatea, in colectiv, creati lumea in care traiti prin gandurile pe care le plasati in elesteul constiintei ce inconjoara planeta voastra.

Permiteti-mi sa folosesc o analogie. Computerul vostru nu va functiona daca nu aveti o sursa de alimentare cu curent electric si daca nu sunt conectate toate componente lui. Voi ansamblati toate componentele computerului, apoi va conectati la reteaua voastra electrica. Curentul electric, nevazut de voi, parcurge drumul de la uzina electrica, prin conductoare electrice, pana la priza electrica din casa voastra, apoi prin computerul vostru. Cand apasati butonul de pornire al calculatorului, curentul intra in computer si astfel voi il puteti folosi. Nu trebuie sa stiti exact cum se intampla acest lucru, si multi dintre voi chiar nici nu vreti sa stiti. Voi pur si simplu stiti ca daca va platiti factura companiei de electricitate, si restul instalatiilor sunt in regula, computerul vostru, ca si toate celelalte aparate electrocasnice, or sa functioneze. Tot asa se va intampla si cu procesul de gandire creativa, daca totul este in ordine, si functioneaza cum ar trebui. Gandurile voastre, Dragilor, sunt de natura electromagnetica, foarte asemanatoare cu curentul electric care face sa functioneze toate aparatele voastre.

Acum sa privim la unele aspecte care s-ar putea intampla cu furnizorul electricitatii voastre. S-ar putea sa fie o instalatie care nu functioneaza bine sau este blocata o parte a liniei de fabricatie sau de transport, pe parcursul drumului de la uzina la computerul vostru. Acest lucru va determina nefunctionarea computerului pana ce acea defectiune se va remedia. Dupa cum stiti, lucru se intampla din foarte multe cauze. Voi sunteti obisnuiti cu intreruperea curentului. Cand curgerea curentului este intrerupta, atunci facilitatile oferite de acesta, nu sunt disponibile. Cand curgerea curentului este in regula, atunci utilizatorii functioneaza perfect.

Gandurile voastre particulare sunt precum curentul electric, ar trebui sa mentina adevarul a ceea ce voi manifestati in experientele vietii voastre. Daca nu exista o disfunctiune a instalatiei, daca nu este un blocaj al curentului, atunci realitatea voastra proprie ar trebui sa functioneze perfect. Voi ar trebui sa aveti tot ce va doriti.
Dar voi puteti obiecta :“Este evident ca tu nu traiesti pe planeta Pamant, Metatron !!!” Ah, dar eu traiesc, Dragilor, prin voi, pentru ca noi toti suntem Unul. De aceea ma aflu aici ca sa va impartasesc unele informatii si un tip special de energie care sa va asiste.

De ce nu curge curentul gandurilor voastre proprii neted? De ce aveti probleme cu vietile voastre, daca inerent aveti puterea creativa a Dumnezeului Mama – Tata? Aceasta se datoreaza faptului ca aveti blocaje in liniile voastre. Curentul gandurilor voastre este, desigur, o problema a frecventei, a ritmului vibratiei sunetului. Atunci cand curentul gandurilor voastre este blocat de vibratia altor ganduri joase si dense, curentul nu poate fi transmis la manifestarea dorita. Realitatea pe care voi o experimentati in viata voastra poate ca este prea departe de ceea ce ati intentionat, de ceea ce ati dorit. Acest lucru se datoreaza gandurilor dense, vibratiilor joase ale gandurilor de frica, de durere, de lipsa de putere, blesteme, etc. Aceste ganduri joase au efectul blocarii si reducerii curentului creativitatii voastre, a puterii Dumnezeiesti de manifestare a realitatii pe care o doriti. La fel ca si cu curentul electric care intra in casa, daca nu reparati ceea ce a cauzat intreruperea lui, voi o sa continuati sa aveti probleme si viata voastra nu o sa fie asa cum va doriti.

Permiteti-ne sa ne uitam de mai de aproape la aceasta notiune a curgerii energiei ca un curent electric, din perspectiva banilor. Dupa cum am convenit deja, banul, in sine, este materie. Este hartie sau metal. Acesta nu are putere, nu are forta de sine statatoare. Curgerea lui este determinata de curentul electromagnetic al gandurilor voastre din spatele acestuia. Este elesteul colectiv al gandurilor electromagnetice din constiinta voastra planetara, ceea ce determina natura sistemelor monetare din lumea voastra. Asa cum puteti vedea, echipamentul nu functioneaza prea bine. Voi, Dragilor, sunteti in masura sa controlati curentul electromagnetic propriu care creaza felul in care energia din spatele banului curge in viata voastra.

Daca furnizati cablu de transport fara obstacole, energia care reprezinta banii va curge inauntru si in afara. În acest fel problemele pe care le aveti referitor la bani, vor dispare. Nu este o lipsa de bani in lumea voastra. De fapt sunt destul de multi bani pentru fiecare uman de pe planeta. Sunt bani pentru tot ceea ce aveti nevoie si pentru tot ceea ce va doriti. Acest lucru depinde de voi, de fiecare dintre voi, sa intretineti echipamentul si cablul vostru particular, prin formele gandurilor voastre, ca sa poata lucra cu aceasta energie de curgere a banului, in modul pe care-l alegeti. Voi intrati intr-un timp nou, cu energii de inalta frecventa care triumfa acum pe planeta Pamant. Într-adevar, Dragilor, fiind lefteri, saraci, straduindu-va sa supravietuiti, toate acestea sunt manifestari ale energiei vechi din care voi iasiti acum. Gandurile de frica din spatele acestor manifestari nu o sa va serveasca bine in noua energie.

Astazi, Dragilor, avem un mic exercitiu. Eu as dori ca sa va ganditi cum o sa va simtiti daca banii vostri vor curge ca si electricitatea prin cabluri, sau ca apa de la robinet. Cat de diferita ar fi viata voastra? Ce ati face cu timpul vostru daca nu ar trebui sa va ingrijorati din cauza banilor, si nici sa va straduiti atat pentru ai procura? Cum v-ati petrece zilele? Cum v-ati simti daca nu ar trebui sa va mai ingrijorati din cauza banilor?

Metratron 

Arhanghelul Metatron este considerat drept cel mai pământesc dintre arhangheli, deoarece el a fost mai întâi un om înţelept şi virtuos pe care, apoi, Dumnezeu l-a luat în Cer. Sufletul său a fost toată viaţa plin de credinţă, de iubire pentru oameni şi a fost foarte atent la înţelesurile faptelor, nutrind convingerea că numai acela care învaţă permanent din ceea ce petrece în el şi în afara lui este capabil să-şi ajute cu adevărat semenii. Astfel, el a urmat de la sine calea înţelepciunii şi a bunătăţii inimii.

Misiunea lui cerească: El consemnează în Cartea Vieţii toate faptele noastre, ca nimic din experienţa umană să nu se irosească, ci ca marii îndrumători de oameni să aibă unde să caute învăţăturile care ne salvează în timpuri tulburi.

Misiunea lui pe pământ: Ne ajută să avem măsura corectă în tot ceea ce facem, apărând ca martor al acţiunilor noastre. Graţie lui, noi conştientizăm puterea noastră de a iubi şi sensul existenţei noastre.

În timpul vieţii sale pământeşti, ca fiinţă umană, Metatron a fost cunoscut sub numele de Henoch şi a fost al şaptelea patriarh după Adam. Povestirile ni-l redau ca „plimbându-se cu Dumnezeu”, după moartea sa fiind primit în Cer printre arhangheli. El a fost atât de bun, atât de blând, atât de înţelegător şi de îngăduitor, încât a întruchipat, la vremea sa, virtuţi divine, care au atras asupra sa harul Tatălui. Mai mult chiar, el a ştiut să asculte glasul inimii şi a trăit smerit şi abandonat total Voinţei Supreme, asemenea tuturor marilor iluminaţi.

Scrierile iudaice presupun că el ar fi fost Schechina, îngerul care conduce copiii rătăciţi prin pădure, şi că tot el a fost cel care l-a oprit pe Abraham din săvârşirea jertfei, atunci când Dumnezeu i-a cerut să i-L ofere pe fiul său, Isaak.

Metatron este întâlnit sub diferite ipostaze: arhivar a lui Dumnezeu, înger al legăturilor şi rege al îngerilor. El susţine totodată viaţa oamenilor, fiind o punte între Dumnezeu şi om. Este foarte bine să-i cerem sfatul pentru fiecare acţiune pe care o avem de făcut, mai ales atunci când ştim că ne lipseşte simţul măsurii sau că, fiind implicaţi emoţional într-o chestiune, nu deţinem măsura corectă a raţiunii ori a acţiunii noastre. Vom putea astfel să obţinem echilibrul şi discernământul necesar în orice întreprindem. Rezultatul va fi claritatea a ceea ce realizăm, iar această înţelepciune ne va conferi o mare siguranţă, atât de necesară atunci când vrem să ne angrenăm cu succes în oricare dintre planuri (material, afectiv, spiritual etc.)

Tot Metatron ne conduce către starea de armonie în iubire, pentru ca noi să ducem o viaţă solară, sănătoasă, echilibrată şi calmă. El este, astfel, martorul faptelor noastre bune şi al tuturor acelor acte ale vieţii şi ale iubirii pe care nimeni în afara lui nu ni le cunoaşte.

Loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.