Relaxare si vindecare

Crystal-healing-3                Sesiuni de terapie energetica interactiva , echilibrarea chakrelor si initieri reiki

1.Initieri reiki la distanta– 29.11.2015, orele se vor stabili de comun acord cu fiecare participant.

loading...

1.Reiki Usui Shiki Ryoho – fiecare grad -100 lei ,sau gradele I,II si III toate odata 250 lei

2.Reiki Karuna – fiecare grad 125 lei,sau ambele grade odata  200 lei

Cum va pregatiti pentru a primi initierea,puteti citi aici.
Persoanele care doresc sa beneficieze de aceasta oportunitate,pot sa-mi scrie pe adresa de mail reikidaniela@yahoo.ro sau pe pagina de Contact ,unde vor trimite un mesaj in care sa specifice :
– sistemul,gradul pentru care doresc initierile
– numele de botez
– data nasterii si localitatea de domiciliu
Pentru initierile in Karuna este necesar sa aveti acordajul pe minim gradul III Reiki Traditional (Usui) .
Fiecare solicitant va primi un e-mail de confirmare.
Dupa initieri veti primi manualul corespunzator gradului.

Initierile se fac individual , la o ora stabilita de comun acord .

Namaste!

Contravaloarea pentru sesiunea de echilibrare a chakrelor / initierilor se va depune sub forma de donatie .Modalitatile de plata le gasiti aici ( subsolul paginii ) 

Initierea este un proces de acordare la frecventa Energiei Divine.Este un procedeu pe care profesorul (maestrul Reiki ) il efectueaza prin activarea unor simboluri deasupra chakrei Sahasrara,pe Ajna,Anahata ,pe chakrele mainilor si picioarelor.Activand simbolurile se deschid chakrele spre aceasta Energie Divina, implicit se da puterea de a accesa Sursa de Energie.Initierile sunt si foarte puternice forme de tratament,in timpul lor se curata toate campurile fiintei umane,se elimina treptat blocajele situate la toate nivelurile:energetic,mental,emotional,spiritual,fizic,aceste campuri fiind acordate la vibratia Energiei Divine.
Odata initiat,veti putea folosi Reiki pentru toata viata.Cu cat veti lucra mai mult cu energia Reiki,cu atat veti simti fluxul ei mai puternic si veti evolua spiritual.
In timpul initiere unii studenti dar si maestri, relateaza despre experiente minunate care difera de la caz la caz, acestea nefiind obligatorii. Acordajul prin initiere la frecventele vibratorii inalte ale Reiki se face chiar daca elevul a avut sau nu o experienta in acel moment, chiar daca elevul a simtit ceva sau nu , acst lucru neafectand practica viitoare .

 

Related:  Dizolvarea blocajelor

2. Sesiuni de vindecare energetica interactiva
Incepand cu data de 12.11. 2015 si pana pe data de 22.11.2015 voi incepe o sesiune de tratament energetic la distanta ,gratuit . Transmiterea energiei vindecatoare se va face in fiecare seara la ora 22 , timp de aproximativ 20 minute .Cine are dorinta de a participa trebuie sa-mi trimita un mesaj privat pe pagina de Facebook a site-ului ,prin care sa-si confirme participarea si numele . Daca exista intrebari le pot adresa in acelasi mod .

Cum se desfasoara o seara de vindecare si relaxare . Ce anume are de facut un participant :

– inainte de ora 22 , va spalati pe maini , aerisiti camera unde urmeaza sa stati , asigurati-va ca nu va va deranja nimeni ; cine doreste poate spune o rugaciune , aprinde o candela (este recomnadata o lumina difuza ) , betisoare parfumate sau puteti folosi un dispozitiv pentru aromoterapie
– dati drumul la muzica ( click aici ) , la un nivel al sonorului pe care il considerati potrivit
– va asezati confortabil pe pat ( se poate sta intins ) sau pe un fotoliu , fara a tine picioarele incrucisate
– va asezati mainile pe corp pe suprafata  zonei cu probleme
– inchideti ochii si traiti momentul , puteti repeta o rugaciune sau o mantra la alegere (exemplu – invocatia luminii : Invoc Lumina lui Dumnezeu , sunt un canal curat si perfect . Lumina imi este calauza . ).
– dupa trecerea celor 20 minute , multumiti pentru ceea ce ati primit ( oprirea fondului muzical indica expirarea timpului alocat ).
In tot acest timp eu voi transmite energia vindecatoare catre participanti ( participantii fiind persoanele care au trimis mesaj ).

Este posibil ( dar nu obligatoriu , depinde de gradul de senzitivitate al fiecarei persoane ) ca in timpul acestor meditatii de vindecare sa simtiti caldura in zona in care ati asezat mainile , furnicaturi , usoare intepaturi , fasciculatii ale muschilor , sa simtiti un camp energetic in jurul dumneavoastra , sa „vedeti ” diverse culori sau imagini, sa experimentati o stare de liniste .Daca nu ati perceput vreo senzatie , nu va nelinistiti si nu considerati ca nu functioneaza ( rezultatele se vor observa in timp , deci nu este recomandat sa renuntati). Mai este posibil sa apara o accentuare a durerii , nu trebuie sa va speriati , pana la expirarea timpului acordat sedintei , va dispare. Trebuie sa stiti ca o boala nu se vindeca daca nu faceti schimbari in interiorul dumneavoastra ( eliminati ura , resentimentele , iertati si cereti iertare ) . De asemenea , nu asteptati minuni de la o zi la alta ( cu toate ca este posibil ) , efectele se vor observa in timp si dupa parcurgerea celor 11 zile de terapie . Boala nu apare instant , ati investit in ea timp , ganduri si emotii negative , o alimentatie necorespunzatoare si bani ( diverse alimente pline de E-uri , bauturi ) ; in acelasi mod vindecare va apare aducand un plus de energie si eliminand factorii participanti la declansarea bolii.

3. Curatarea si echilibrarea chakrelor .
Consta in curatarea fiecarui centru energetic si echilibrarea tuturor acestor centri ( ne referim la cei 7 centri energetici principali ) .
Sesiunea va avea loc in data de 19.11.2015 la ora 21 si dureaza 40 minute . Investitia dumneavoastra 50 lei .
Despre chakre puteti citi aici .

Detalii : 

  • va spalati pe maini , sau – de ce, nu- puteti face un dus 
  • aerisiti camera in care urmeaza sa stati in timpul sedintei
  • aprindeti o candeluta ( atentie unde o amplasati , nu in apropierea a ceva inflamabil ), puteti folosi si un betisor parfumat sau un aparat pentru aromoterapie cu aroma preferata
  • de preferat ca in acea zi sa mancati ceva usor 
  • dati drumul la muzica (click aici )
  • va intindeti pe pat si va asezati mainile pe plexul solar , inchideti ochii . Daca adormiti , nu e nicio problema 
  • puteti repeta o rugaciune sau o mantra pe tot parcursul sedintei (la alegere ,exemplu – invocatia luminii : Invoc Lumina lui Dumnezeu , sunt un canal curat si perfect . Lumina imi este calauza . ).
  • la sfarsit multumiti lui Dumnezeu , ingerilor , entitatilor superioare de lumina care au executat si facut posibila aceasta lucrare .

 

Related:  Amigdalita
Interesant de citit si:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.