Arhanghelii si rolul lor in viata financiara

healing_angelArhanghelii si rolul lor in viata financiara:

loading...

Arhanghelul Metatron te ajuta sa faci schimbari importante, si iti ofera motivatia necesara pentru a face asta. Cand te hotarasti sa iti schimbi domeniul de activitate, cheama-l in ajutor.

Arhanghelul Sandalphon este cel mai important arhanghel atunci cand este vorba despre indeplinirea dorintelor noastre, pentru ca el le duce direct la Dumnezeu. Cand ai nevoie de o suma de bani pentru ceva anume, cheama-l in ajutor.

Arhanghelul Zadkiel iti arata ce anume ai facut gresit, de ti-ai blocat calea spre prosperitate. Cand ajungi la punctul la care tu consideri ca meriti mai multi bani, dar nu reusesti sa faci asta, cheama-l in ajutor.

Arhanghelul Raziel este cel care iti arata ce poti sa faci, ca gratia divina sa se manifeste in viata ta. De cate ori vrei sa se manifeste vreun miracol in viata ta, cheama-l in ajutor.

Arhanghelul Chamuel este cel care te ajuta sa-ti recuperezi banii pierduti, sau pe cei pe care ti i-a furat cineva. Daca tu consideri ca ai fost cumva nedreptatit din punct de vedere financiar, cheama-l in ajutor.

Arhanghelul Ariel este arhanghelul care te ajuta sa atingi prosperitatea in orice domeniu al vietii tale, indiferent unde lucrezi. Daca tu crezi ca salariul tau nu iti este suficient, cheama-l in ajutor.

Arhanghelul Raguel te ajuta sa creezi tot felul de relatii armonioase cu persoanele de care ai nevoie ca sa-ti creezi o viata abundenta si prospera. Daca consideri ca vrei sa ajungi sa cunosti anumite persoane care te pot ajuta din punct de vedere financiar, cheama-l in ajutor.

Insa, in primul rand, tu ar trebui sa constientizezi ca, daca ai probleme financiare, inseamna ca exista anumite blocaje. Si asta ramane sa le descoperi tu, sau o persoana specializata. Insa, indiferent ce alegi, trebuie sa stii ca Dumnezeu stie de ce, la un moment dat, ti-a blocat accesul la bani. Mai ramane sa constientizezi tu care-i motivul.

A fi bogat înseamnă a dărui, a nu dărui nimic înseamnă a fi sărac. A iubi înseamnă a trăi, a nu iubi nimic înseamnă a fi mort. A fi fericit înseamnă a te devota, a nu exista decât pentru tine înseamnă a te refuza pe tine însuţi şi a te sechestra în infern. – Eliphas Levi

Sursa.
Loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.