Boala lui Hodgkin

11885127_896548913750570_7480325709450721951_n (2)Boala lui Hodgkin este o afecţiune canceroasă care afectează ganglionii limfatici precum şi splina şi ficatul. Se manifestă prin pierderea forţei, din cauza diminuării cantităţii de globule albe. Boala lui Hodgkin are legătură cu o culpabilitate mare pe care o trăiesc. Nu mă consider destul de bun, respectul faţă de mine este foarte scăzut, ajungand chiar pană la faptul de a refuza să mi se facă complimente. Imi este teamă că voi fi atacat, dezaprobat şi trăiesc o descurajare foarte mare, imi pierd pofta de viaţă (sangele inseamnă bucurie), imi pierd imunitatea naturală (globulele albe) deoarece este ca şi cum nu aş avea dreptul sau nu aş merita să trăiesc. Nu pot indeplini aşteptările celorlalţi, mai ales pe cele ale părinţilor mei. Mă simt ca intr-o cursă frenetică, simt nevoia să imi demonstrez mie şi celorlalţi că sunt cineva şi pot realiza lucruri importante. Pot avea sentimente de ură, de ranchiună, faţă de cineva sau faţă de o situaţie, ceea ce imi afectează sănătatea mentală şi fizică. Pot fi sentimente faţă de mine insumi, deoarece am obosit să trăiesc in funcţie de ceilalţi.
Incerc să aflu cine sunt şi port măşti pentru a fi pe placul celorlalţi. Sunt ca un cameleon, care işi schimbă culoarea pentru a se proteja impotriva autorităţii din exterior. Mă consider un monstru, mă simt prizonier.
Accept ca marea mea bucurie să fie faptul de a mă iubi pentru ceea ce sunt. Am incredere in mine şi merg mai departe in propriul meu ritm. Corpul meu se va regenera deoarece mă conectez la Sursa din mine. Imi iau viaţa in propriile maini. Conştientizez faptul că ceilalţi nu mă pot iubi cu adevărat, decat dacă sunt eu insumi. Descopăr bogăţiile din mine şi trăiesc in funcţie de adevărul meu interior.

Jacques Martel

Pentru a fi echilibraţi şi pentru a fi în armonie cu legea naturală, trebuie să fim capabili să dăm şi să primim. A da sau a ajuta, fie că oferi dragoste, timp, bani sau talent, creează un gol care îţi dă posibilitatea să primeşti mai mult din ceea ce dai. Primind îndatoritor, în schimb, te umpli din nou pentru a da şi mai mult. Serviciul este deci parte dintr-un ciclu natural al universului şi o parte importantă din sănătatea ta fizică, psihologică, spirituală şi chiar financiară.
Principiul serviciului se rezumă perfect în fraza: „Cum dai, aşa primeşti”
Maestrul Stephen Co, Eric. B. Robins,John Merryman

Related:  Semnificatia degetelor si mudre pentru vindecare emotionala

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.