Cum sa gandim constructiv

12345494_499470820213989_3487122266116840084_nGanditi-va regulat si sistematic la iluminare , inspiratie , armonie , prosperitate , fericire , pace si viata implinita . Ganditi-va la aceste adevaruri si nu la cutare sau cutare conditie pentru a le obtine . Aveti incredere in actiunile subconstientului vostru care va aduce la lumna toate aceste idei in modul cel mai potrivit cu putinta pentru cazul vostru particular .
1. A crede inseamna a accepta ceva ca fiind adevarat . Increderea face diferenta dintre succes si esec , dintre bogatie si saracie , dintre sanatate si boala . Credeti in bogatiile Puterii iinfinite din subconstientul vostru si le veti experimenta .
2. Cand problemele par sa va copleseasca , inlaturati tensiunea rugandu-va sincer pentru cineva care este foarte bolnav sau cu probleme mari si imediat vi se vor rezolva si problemele si voua .
3. Atunci cand va rugati pentru cineva drag , aveti grija sa nu va identificati cu boala lui sau cu vreo parte anatomica . Realizati ca Prezenta vindecatoare infinita curge prin cel drag sub forma armoniei , sanatatii, pacii si bucuriei . Vizualizati-l pe cel iubit ca fiind radios si fericit . Meditati in liniste asupra acestor adevaruri si rugati-va din nou cand va simtiti inspirati sa o faceti . Se petrec minuni cand va rugati in felul acesta .
4. Simpatia inseamna sa te afunzi in nisipurile miscatoare alaturi de altul si nu ajuta deloc persoana bolnava . Aveti compasiune si oferiti-i bolnavului o transfuzie de credinta , incredere , si iubire , stiind ca , impreuna cu Dumnezeu , toate lucrurile sunt posibile .
5. Gandul vostru este creator si tinde sa se manifeste intocmai . Va puteti directiona si conduce gandurile tot la fel cum va conduceti masina . Gandurile sunt reale . Imaginea-gand despre bunastare , succes si implinire este un magnet care atrage catre voi toate lucrurile care corespund cu ea .
6. Mintea linistita indeplineste cu bine lucrurile . Spunti-i corpului sa stea linistit si faceti mintea sa taca , gandindu-va la inteligenta infinita a subconstientului vostru , care cunoaste raspunsul . Atunci cand mintea constienta este linistita si corpul este relaxat , intelepciunea subconstientului vostru se va ridica la suprafata .
7. Un sef bun stie cum sa-si delege autoritatea . Trebuie sa fiti ca un sef bun atunci cand va folositi mintea . Adresati-i subconstientului cererea voastra cu credinta si incredere si veti primi raspunsul cel mai potrivit . Veti sti cu siguranta cand ati facut aceasta foarte bine , deoarece va eti simti impacati.
8. Puteti renunta la alcool sau la orice alt obicei prost invocnd liberatatea si pacea mintii , imaginandu-va totodata ca un prieten sau un medic va felicita pentru succesul vostru . Daca va veti afirma respingerea sau antipatia fata de alcool , subconstentul va prelua aceasta si va va anula libertatea fata de obiceiul de a bea .
9. Multi au descoperit intelepciunea de a lasa o problema domestica acuta in grija lui Dumnezeu , avand convingerea ca intelepciunea si inteligenta divina vor rezolva acea prolema in maniera cea mai potrivita pentru toti . Rugaciunea ” Las in grija lui Dumnezeu aceasta ” aduce raspunsul perfect .
10. Lasati trecutul in pace si nu va mai concentrati pe dureri vechi . Viitorul este gandul vostru prezent adus in manifestarea fizica . Ganditi-va regulat si sistematic la armonie , frumusete , iubire , pace si abundenta si veti avea un viitor minunat .
11. Copii nostri nu sunt proprietatea noastra . Atunci cand aveti dificultati cu un copil , rugati-va : „Imi las copilul complet in grija lui Dumnezeu . Copilul meu este ghidat divin in toate si iubirea divina are grija de el „. De cate ori va ganditi la copilul vostru , binecuvantati-l in tacere , stiind ca „Dumnezeu imi iubeste copilul si are grija de el „. Daca veti face aceasta , tot ceea ce se va petrece va fi bun ,
12. Ganditi-va la bogatiile infinite din mintea voastra subconstienta . Ganditi-va la armonie , pace , bucurie , iubire , ghidare , actiune potrivita , succes – toate acestea sunt principii ale vietii si , pe masura ce va veti gandi mai des la ele , veti activa puterile latente din voi . Subconstientul va va obliga sa manifestati viata abundenta si fericita aici si acum . Gandurile sunt la fel de reale ca si obiectele materiale .
Joseph Murphy

Pentru a fi echilibraţi şi pentru a fi în armonie cu legea naturală, trebuie să fim capabili să dăm şi să primim. A da sau a ajuta, fie că oferi dragoste, timp, bani sau talent, creează un gol care îţi dă posibilitatea să primeşti mai mult din ceea ce dai. Primind îndatoritor, în schimb, te umpli din nou pentru a da şi mai mult. Serviciul este deci parte dintr-un ciclu natural al universului şi o parte importantă din sănătatea ta fizică, psihologică, spirituală şi chiar financiară.
Principiul serviciului se rezumă perfect în fraza: „Cum dai, aşa primeşti”
Maestrul Stephen Co, Eric. B. Robins,John Merryman

Related:  Vindecarea cu ajutorul sugestiei

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.