Devino suveran

suveranPrimul lucru in a deveni suveran este sa ai compasiune si iubire fata de tine, mai intai. Nu puteti realiza asta, fara a va iubi pe voi-insiva.

Ceilalti, care sunt obisnuiti sa se hraneasca din alti oameni si care au o anumita definitie, a modului in care voi sau oricine altcineva, ar trebui sa actioneze si sa raspunda fata de ei, cum ar trebui ca voi sa le dati, sa le dati, sa le dati, mereu! Acesta este un principiu ale Energiei Vechi si acesta stoarce energia oamenilor si ei se imbolnavesc, mor, iar voi trebuie sa incercati sa lucrati cu ei, chiar aici. Este un ciclu foarte, foarte vechi. Luati exemplul unui om care invata sa se iubeasca pe sine – uneori, el trebuie sa se separe de alti oameni, pentru a face asta.

Un om care invata ca este Dumnezeu, de asemeni – trebuie ca uneori, sa lase in urma alte lucruri, pentru a intelege asta. Uneori trebuie sa plece departe de orice, pentru a se odihni, asa cum a facut St. Germain, cum a facut Kuthumi, cum am facut eu si multi, multi altii. Uneori voi invatati ca doar sa lasati unele lucruri vechi ca sa fie eliberate, sa parasiti propria calatorie, pentru un timp. Da, ii va innebuni pe ceilalti oameni, deoarece ati construit o retea complexa cu ei, o retea a constiintei si ei simt lipsa prezentei voastre. Ei resimt manie si foame, deoarece nu se pot hrani prin lucrurile, pe care le numesc iubire si compasiune.

Dar, ce reprezinta, cu adevarat iubirea si compasiunea? Ei bine, raspunsul se afla in interiorul vostru. Patrundeti in interior si cercetati cum este sa va iubiti pe voi! Veti fi persoana cea mai dificila, pe care o veti iubi vreodata. Este usor sa “iubesti” – este un tip de iubire restrictiva si limitata – este mai usor sa-i iubesti pe ceilalti oameni, este mai usor sa ai compasiune. Ma necajesc putin, atunci cand aud ca oamenii inteleg/interpreteaza gresit aceste cuvinte.

Uneori compasiunea, atunci cand cineva o foloseste referindu-se la un altul, inseamna ca ar trebui sa fie un jucator slab, s-ar presupune sa fie un naiv si s-ar presupune ca sa tot dea si sa dea, mereu. Aceasta nu este o relatie folositoare sau sanatoasa. Acum, imaginati-va o lume compusa, in totalitate, din fiinte suverane, care nu au nevoie sa se hraneasca prin altii, care nu au nevoie sa ia energie de la altii, care pot crea, care pot alege, care pot fi cine sunt! Nu vor mai exista lucruri ca razboiul. Nu va mai exista saracie. Fiecare se auto-imputerniceste, pe cont propriu.

Asa ca, uneori, cand voi sau altcineva, treceti prin propriile schimbari, in timp ce intrati in suveranitate, uneori acest lucru inseamna sa eliberati lucrurile vechi si unii nu vor fi foarte incantati.

Vestea buna este ca in timp ce veti ajunge la adevarata intelegere a iubirii, compasiunii si suveranitatii, veti putea restabili o relatie cu cei pe care i-ati lasat sa plece din vechile relatii si veti putea avea o relatie a Energiei Noi, in locul unei relatii vechi, karmice. Este o mare diferenta! Multumesc!
Tobias

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.