Iubeste-te

vivre.ro

12249835_496895470471524_38376786162781890_nSa va Iubiti, sa descoperiti Dragostea pentru cine sunteti voi, in intregime, este o sarcina dificila. Este diferit pentru fiecare dintre voi, dar cel mai important lucru este sa aveti Intentia de a avea grija de voi. Acordati respect si cinstire pentru voi insiva., faceti pentru voi ceva care sa dovedeasca grija pe care o aveti fata de voi insiva.Cand am inceput pentru prima data propriul meu proces de vindecare, am intocmit o lista cu toate lucrurile pe care le-as putea face pentru mine insami.Am hotarit sa incep un proiect de a ma indragosti de mine insami. Ma intrebam:”Ce as putea face ,ceva care sa arate ca am grija de mine?” Si treaba a mers. In fiecare zi invatam mai mult cum sa am grija de sufletul meu. In fiecare zi ma trezeam multumita si impacata cu mine insami. Acordati respect si cinstire pentru voi insiva, faceti pentru voi ceva care sa dovedeasca grija pe care o aveti fata de voi insiva. Si daca ati acceptat aceasta Intentie, va propun doua exercitii:

1.Incepeti prin a lua o poza de a voastra cind erati bebelusi si puneti-o undeva unde sa o vedeti. Acest bebelus este un aspect al vostru, daca este ingrijit va va aduce toata bucuria si fericirea. Cand vedem bebelusi, inimile noastre se deschid spre Dragoste. Proiectam asupra lor toata Dragostea si Inocenta noastra. Va ganditi la nevinovatia lor, la perfectiunea lor, sau cat sunt de dulci.Ganditi-va la voi insiva ca la un copil nevinovat care nu are nevoie decat de Dragoste, grija si aprobare. Imaginati-va dandu-i copilului din poza Dragoste in fiecare zi.

2.Inainte de dus sau chiar in timpul cat faceti baie, masati-va corpul (cu ulei aromat in cazul masajului), multumindu-i lui Dumnezeu pentru fiecare parte din trupul vostru. Incepand cu capul, multumiti-i lui Dumnezeu pentru trasaturile pe care le aveti, pentru simturi, pentru voce, urechi si creier, apoi continuati la gat,umeri,brate,miini,piept , stomac. Multumiti-i trupului vostru ca este acolo pentru voi, caci va gazduieste sufletul, si pentru ca e un element de baza. Straduiti-va sa va concentrati atentia asupra fiecarei parti pe care o masati, cu Iubire, Grija, Apreciere si Recunostinta. Cand ajungeti la picioare, amintiti-va ca ele v-au purtat atitia ani, asa ca acordati-le timp pentru a le binecuvinta. Cu ochii inchisi scanati-va intregul corp si simtiti daca exista vreo stare neplacuta undeva. Trimiteti dragoste acolo si lasati tensiunea sa plece.

edenboutique.ro/

Pentru a fi echilibraţi şi pentru a fi în armonie cu legea naturală, trebuie să fim capabili să dăm şi să primim. A da sau a ajuta, fie că oferi dragoste, timp, bani sau talent, creează un gol care îţi dă posibilitatea să primeşti mai mult din ceea ce dai. Primind îndatoritor, în schimb, te umpli din nou pentru a da şi mai mult. Serviciul este deci parte dintr-un ciclu natural al universului şi o parte importantă din sănătatea ta fizică, psihologică, spirituală şi chiar financiară.
Principiul serviciului se rezumă perfect în fraza: „Cum dai, aşa primeşti”
Maestrul Stephen Co, Eric. B. Robins,John Merryman

Debbie Ford 

melimeloparis.ro savonnerie.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro