Manifestă-ţi dorinţele

Oricat ar fi de greu de crezut, Dumnezeu te vrea fericit, starea de implinire exista, tot ce ai de facut este sa o accesezi.

Fiecare gând vibrează, fiecare gând emite un semnal şi fiecare gând atrage un semnal pereche. Noi numim acest proces Legea Atracţiei care spune Cine se aseamănă se adună.”

⦁ „Cuvintele nu te învaţă cu adevărat. Adevărata ta cunoaştere vine din experienţa proprie de viaţă. Și în vreme ce tu acumulezi permanent experienţă şi cunoaştere, viaţa ta nu se limitează doar la atât – este împlinire, satisfacţie şi bucurie”.

⦁ Nu renunţa să te întrebi Știi ce vrei? Te bucuri de evoluţia dorinţelor tale?

⦁ Singurul motiv pentru care nu ţi se împlinesc dorinţele este acela că „te menţii într-o stare vibraţională care nu se potriveşte cu vibraţia dorinţei tale”.

⦁ „Nu există nimic din ce nu poţi fi, face sau avea, şi noi vrem să te sprijinim în atingerea acestui scop.” Cu alte cuvinte, toate legile universului sunt la dispoziţia ta dacă eşti dispus să le cunoşti şi să te foloseşti de ele. Dacă dorinţa ta e una sinceră, Universul contribuie la realizarea ei, atât timp cât ştii să ceri sprijin şi ai încredere că vei fi ajutat.

⦁ Tu eşti un Creator, eşti creatorul propriei tale experienţe de viaţă, iar la baza experienţei tale stă libertatea asolută. Astfel felul experienţei tale de viaţă depinde numai de tine.

⦁ „Sunteţi fiinţe veşnice care au ales să participe la această experienţă fizică specifică din mai multe motive minunate. Iar această realitate spaţio-temporală de pe planeta Pământ serveşte ca o platformă în care sunteţi capabili să vă focalizaţi perspectivele în scopul creaţiei specifice”.

⦁ Tot ce ai de făcut e să devii conştient, să permiţi naturii tale adevărate să circule prin tine; prin alegerea conştientă a direcţiei gândurilor tale.

⦁ Tot-ceea-ce este în tine, iar pentru a permite Stării de Bine să circule prin tine e nevoie doar să te deschizi. Invaţă să primeşti, permite-i Sursei să se manifeste prin tine, deoarece „tot ce ţi-ai dorit vreodată a fost transmis vibraţional de tine”.

⦁ Singurii factori de rezistenţă pe care tu îi întâmpini în calea dorinţei tale sunt gândurile tale de rezistenţă, eliberează-te de ele treptat.

⦁ „Orice sursă din mediul tău fizic a fost creată dintr-o perspectivă non-fizică pe care tu o numeşti Sursă” (sau Dumnezeu)

⦁ Tu nu eşti separat de Sursa care te-a creat, îţi este mereu disponibilă, trebuie doar să te conectezi la Ea.

⦁ În mod normal, „toţi trebuie să avem obiecte ale atenţiei şi dorinţe care să ne trezească să simţim plenitudinea a ceea ce suntem şi circulă prin noi, pentru continuarea a Tot-Ce-Este. Această dorinţă este cea care aduce veşnicia”.

⦁ Pentru a reuşi, e nevoie ca gândurile tale să fie în armonie cu dorinţele tale.

Related:  Cadouri din suflet

⦁ Dorinţele tale radiază din tine sub forma unor semnale şi sunt recepţionate de către Sursă, după care primeşti răspuns.

⦁ „Scopul este de a te amplasa într-un loc vibraţional din care să recepţionezi tot ce ai cerut”.

⦁ Prin faptul că oferi atenţie unui gând, aceasta înseamnă că ceri ceva. Fie că doreşti sau nu doreşti să se întâmple acel lucru, tu îl ceri, conform principiului „Cere şi ţi se va da”.

⦁ Atunci când îţi doreşti ceva, nu e nevoie să foloseşti cuvinte, ci doar să simţi în interiorul fiinţei tale Îmi doresc asta. Îmi place asta. Iubesc asta.

⦁ „Nu vei înceta niciodată să exişti; dorinţe noi se vor naşte mereu în tine; Sursa nu va înceta niciodată să răspundă dorinţelor tale şi expansiunea ta va fi, prin urmare, veşnică. Astfel vei putea începe să te relaxezi dacă în acest moment există ceva care ce-ţi doreşti care nu s-a materializat încă.”

⦁ Aşa cum ai înţeles bazele matematicii şi apoi rezultatele obţinute, tot aşa, odată ce cunoşti formula pentru înţelegerea lumii tale, vei avea rezultate palpabile. Orice necunoscută se determină cu ajutorul unei formule.

⦁ Tu eşti o fiinţă vibraţională, nu e nevoie decât să acorzi atenţie semnalelor pe care le oferă emoţiile tale pentru a înţelege ce trăieşti acum. Există o „conexiune emoţională” între tine şi fiinţa ta reală care te ajută să înţelegi nu doar lumea ta, ci fiecare fiinţă vie cu care interacţionezi.

⦁ Vibraţiile pe care tu le oferi egalează cu cererea ta, astfel primeşti în funcţie de ce tip de vibraţie emană din tine.

⦁ „Ai putea privi Legea Atracţiei ca pe un fel de Manager Universal care vede că toate lucrurile care se potrivesc se aliniază. Înţelegi aceste principii atunci când porneşti radioul şi îl setezi intenţionat pe o frecvenţă care se potriveşte unui anumit turn de emisie. Nu te aştepţi să auzi la radioul tău muzica emisă pe frecvenţa 101 FM atunci când tu ai setat radioul pe 98.6 FM. Înţelegi că frecvenţele radioului trebuie să se potrivească şi Legea Atracţiei confirmă asta.”

⦁ Dacă atunci când îţi doreşti îi focalizezi mereu atenţia pe lipsa acelui lucru din viaţa ta, emoţiile tale se vor transforma în îngrijorare, pesimism, descurajare sau mânie. Atunci când transmiţi mesajul că nu ai ceea ce îţi doreşti, Legea Atracţiei va răspunde astfel încât vei continua Să nu ai ceea ce vrei.

⦁ Nu uita că „atragi către tine esenţa oricărui lucru la care te gândeşti predominant”, dar dacă te îngrijorezi, tu creezi în viaţa ta ceva ce nu-ţi doreşti cu adevărat.

⦁ Vibraţia ta atrage lucrurile care i se potrivesc. Cu cât te gândeşti mai mult la un lucru, cu atât mai mult îl atragi: „Nimic nu poate avea loc în experienţa ta fără să-l inviţi prin intermediul gândului”.

Related:  Magnetism

⦁ Dorinţa ta de îmbunătăţire financiară nu se va realiza atât timp cât eşti gelos sau invidios pe câştigurile altora pentru că invidia emană o altă vibraţie care nu se potriveşte cu cea iniţială. Altfel spus, vibraţiile dorinţelor tale trebuie să corespundă cu cele ale convingerilor pe care le ai.

⦁ Bucură-te de Arta de a permite şi fă-i loc stării de bine să circule prin tine şi e nevoie să găseşti o cale prin care să înaintezi în direcţia curentului Stării de Bine.

⦁ Nu există o sursă a Răului, la fel cum nu există o sursă a bolii, ci doar rezistenţa faţă de ceea ce numim Bine

⦁ „Există un Curent nelimitat de Stare-de-Bine şi abundenţă de tot felul de lucruri care îţi sunt tot timpul disponibile – dar trebuie să te aliniezi pentru a primi acele lucruri. Nu poţi opune rezistenţă şi în acelaşi timp să le primeşti”.

⦁ „Fără cerere prealabilă nu poate exista un răspuns”, iar noi beneficiem de pe urma experienţelor pe care le-au avut generaţiile anterioare, întrucât odată cu ei a început cererea, noi fiind cei care culegem roadele.

⦁ Vizualizează-te acolo unde vrei să fii, ca un adevărat beneficiar al Stării de Bine, zâmbeşte şi acceptă că meriţi acest lucru.

⦁ Depinde numai de tine dacă alegi să deschizi porţile împlinirii sau alegi gânduri care te împiedică să te deschizi, indiferent de la cine vin aceste gânduri (de la ceilalţi sau de la tine).

⦁ În fiecare moment tu transmiţi un semnal, iar circumstanţele tale prezente şi viitoare încep să se modifice ca răspuns la semnalul tău. Astfel, tu influenţezi ceea ce ţi se întâmplă. „Această Energie pe care o focalizezi este aceeaşi energie care creează lumile. Și creează, chiar în acest moment, lumea ta.”

⦁ Cum îţi dai seama dacă eşti sau nu aliniat la Sursă? Ceea ce simţi este principalul indicator al sistemului tău de ghidare. „Emoţiile te înştiinţează mereu ce faci cu vibraţiile tale.” Dacă gândul nu se potriveşte cu tine, emoţia negativă îţi va indica acest lucru.

⦁ Atunci când îţi îndepărtezi atenţia de la un anumit gând pe care l-ai emis, el devine inactiv . Pe măsură ce te concentrezi mai mutl asupra lui, vibraţia lui creşte „şi atunci poţi numi acest gând practicat o convingere”. Indiferent ce gând este, simpla atenţie asupra lui îl invită să facă parte din experienţa ta.

⦁ „Aceia care sunt în general observatori prosperă în vremurile bune, dar suferă în vremurile rele din cauză că subiectul observaţiei lor vibrează deja şi pemăsură ce îl includ în conţinutul lor vibraţional, Universul îl acceptă ca punct de atracţie – şi le oferă mai mult din acea esenţă. (…) Totuşi, aceia care sunt vizionari prosperă tot timpul”.

Related:  Programare cu puterea mintii

⦁ „fiecare subiect reprezintă de fapt două subiecte: obiectul dorinţei şi lipsa obiectului dorinţei. Deseori – chiar şi atunci când crezi că te gândeşti la ceva ce-ţi doreşti- te gândeşti de fapt exact la opusul dorinţei tale.”

⦁ Nu întotdeauna eşti sigur că dorinţele tale au fost ascultate, deoarece există un interval de timp între cerere şi permisiune. Dacă în acest interval de timp te centrezi pe situaţia din care s-a născut dorinţa, vibraţia se va axa mai mult pe motivul dorinţei decât pe dorinţă în sine.

⦁ „Atâta timp cât eşti mai conştient de ce nu vrei privitor la o situaţie, ceea ce îţi doreşti nu poate veni la tine”.

⦁ Modul în care simţi referitor la ceva anume indică nivelul tău de acceptare sau de rezistenţă faţă de Starea-de-Bine. Nu e posibil să simţi emoţii pozitive despre ceva şi să se termine prost, fiind valabil şi invers.

⦁ Efortul pe care îl ai de depus nu constă neapărat în a-ţi controla gândurile, ci în a le ghida, a le direcţiona, astfel încât să atingi emoţia pe care vrei să o simţi când dorinţa este gata împlinită.

⦁ Nu e suficient ca gândurile tale să fie activate prin puterea atenţiei, e necesar să fie cât mai specifice, nu generale, pentru că altfel nu au putere mare de atracţie sau e nevoie de mai mult timp să se concretizeze.

⦁ Aminteşte-ţi că totul se naşte din focalizarea atenţiei. „Orice subiect căruia îi acorzi atenţia ta, va deveni adevărul tău. Viaţa ta şi a celorlaţi nu este decât o reflecţie a gândurilor predominante.”

⦁ Atunci când îţi direcţionezi în mod deliberat gândurile, influenţezi legea atracţiei. Nu mai poţi continua să observi, să discuţi şi să vezi lucrurile în acelaşi mod în care ai făcut-o până atunci.

⦁ În general oamenii nu cred că au puterea de a influenţa evenimentele sau de a-şi controla convingerile şi le clasifică în bune şi rele, după care pornesc lupta împotriva celor rele (îngrijorare, frica, evitare). Însă cu cât lupţi mai mult împotriva lucrurilor nedorite, cu atât le atragi mai mult în viaţa ta. E lege.

„Odată ce începi să accepţi că eşti o fiinţă vibraţională care atrage toate lucrurile care intră în experienţa ta, şi odată ce înţelegi corelaţia dintre ceea ce gândeşti şi simţi şi ceea ce primeşti- deţii secretul care te duce de la cel care eşti la cel care vrei să fii, pe toate subiectele.”

Esther şi Jerry Hicks – învăţăturile lui Abraham 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.