Meditatie pentru a dobandi puterea credintei

11220074_1725018234385162_131251010961755179_nFolositi urmatoarea meditatie pentru a va ajuta sa obtineti puterea credintei:
” Si daca stim ca El ne asculta ceea ce Ii cerem, stim ca dobandim cererile pe care I le-am cerut ” (Ioan 5:15) . Stiu ca , indiferent de negatiile de ieri , rugaciunea mea de azi si afirmarea adevarului se vor inalta triumfatoare . Privesc cu incredere bucuria rugaciunii implinite .Merg tot timpul in Lumina .

Azi este ziua lui Dumnezeu ; este o zi glorioasa pentru mine si este plina de pace , armonie si bucurie . Increderea mea in bine este scrisa in inima mea si o simt pana in strafundurile fiintei mele . Sunt absolut convins ca exista o Prezenta divina si o lege perfecta care primeste amprenta dorintei mele si care atrage irezistibil catre mine toate lucrurile bune pe care inima mea le doreste . Imi pun acum toata increderea si credinta in Puterea si Prezenta lui Dumnezeu din mine ; sunt impacat .

loading...

Stiu ca sunt un musafir al Infinitului si ca Dumnezeu este gazda mea . Aud invitatia lui Sfanta : „Veniti la Mine toti cei osteniti si impovarati si eu va voi odihni pe voi ” (Matei 11:28). Ma odihnesc in Dumnezeu ; totul este bine .
Joseph Murphy

Pentru a fi echilibraţi şi pentru a fi în armonie cu legea naturală, trebuie să fim capabili să dăm şi să primim. A da sau a ajuta, fie că oferi dragoste, timp, bani sau talent, creează un gol care îţi dă posibilitatea să primeşti mai mult din ceea ce dai. Primind îndatoritor, în schimb, te umpli din nou pentru a da şi mai mult. Serviciul este deci parte dintr-un ciclu natural al universului şi o parte importantă din sănătatea ta fizică, psihologică, spirituală şi chiar financiară.
Principiul serviciului se rezumă perfect în fraza: „Cum dai, aşa primeşti”
Maestrul Stephen Co, Eric. B. Robins,John Merryman

Interesant de citit si:
Related:  Esti forma corpului tau

2 Replies to “Meditatie pentru a dobandi puterea credintei”

  1. Multumesc frumos ptr.toate articolele tale 🙂 Craciun fericit cu multa sanatate,multe zambete si bucurii iti doresc alaturi de cei dragi si toate cele bune cu drag!!!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.