Numerograma zilei de nastere

vivre.ro

Pentru a realiza numerograma zilei de nastere este important sa desenezi un tabel cu 3 randuri si 3 coloane, care sa cuprinda toate cifrele de la 1 la 9.
  1   2   3
  4   5   6
  7   8   9
Urmatorul pas este sa scrii desfasurat pe hartie data la care te-ai nascut si sa desenezi un nou tabel ale carui casute sa le lasi insa goale.
Treci apoi in fiecare casuta corespunzatoare cate cifre de 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, sau 9 sunt in data nasterii tale.
Astfel, daca te-ai nascut pe data de 16.09.1977, numerograma va arata in felul urmator:
  11   —   —
  —   —   6
  77   —   99
Adica, vor fi 2 de 1, 2 de 9, 2 de 7 si un 6.
Cifra 1 – Cifra socializarii

Daca cifra 1 lipseste: Nu ai foarte mare incredere in tine, ceea ce iti va dauna cu siguranta. Daca inveti sa iti descoperi talentele si personalitatea, vei avea parte de multe succese.

Daca ai un singur 1: Cu siguranta esti o persoana careia nu-i este teama de multimi.
Ai talent oratoric si iti gasesti cuvintele cu usurinta. Desi esti un/o extravertit/a in viata sociala, in cea privata, faci greseala de a nu da frau liber sentimentelor.
Esti o persoana perfect constienta de propria valoare, ai un caracter puternic si nu te temi de provocari.

reverse.ro/

Daca ai doi de 1: Si tu esti un/o bun/a orator/are. In plus, te exprimi cu mare usurinta si in scris, ceea ce ar putea face din tine un/o bun/a jurnalist/a.
Coordonezi foarte bine orice situatie, ai darul de a tine lucrurile sub control. Nu te pierzi usor cu firea si ai multa incredere in tine.

Daca ai trei de 1: Iti place la nebunie sa vorbesti, si o faci excelent. Cifra 1, cea a persoanelor communicative, te caracterizeaza foarte bine. Relationezi minunat cu oamenii. Uneori poti parea prea expansiv/a sau ironic/a. Fii insa atent/a: talentul si inteligenta te pot lasa prada barfei!

Daca ai patru sau mai multi de 1: Iti doresti sa realizezi prea multe in viata si, din fericire, destinul te-a inzestrat cu multa ambitie.
Daca insa nu realizezi cu succes ceea ce ti-ai propus, cazi in depresie si te simti frustrat/a.
Ai aptitudini de lider, si nu te dai in laturi de a pune osul la treaba.
 
Cifra 2 – cifra intuitiei

Daca cifra 2 lipseste: Nu esti o persoana foarte cooperanta. Uneori nu-i tratezi cu respectul cuvenit pe cei din jur, ceea ce poate naste multe animozitati.

Daca ai un singur 2: Ai o intuitie excelenta. Simtul acesta te ajuta sa iti dai seama cu cine ai de-a face, chiar inainte de a cunoaste foarte bine persoana.
De obicei nu dai gres atunci cand pui cuiva o stampila. Nu te omori dupa lucrul in echipa, iar competitia nu este pe placul tau.

Daca ai doi de 2: Atentie, mai ales la anturajul in care intri! Nu se poate spune despre tine ca ai fi o fire usor influentabila, dar e bine sa te feresti de indivizi care nu pot ajunge sa inteleaga inteligenta ta.
Din nefericire, tu nu prea ai incredere in intuitia ta, adeseori excelenta, care te-ar putea scoate de multe ori dintr-o situatie nefericita.

Daca ai trei sau mai multi de 2: Cel mai teama iti este de faptul ca, ai putea fi perceput/a ca un om slab.
Din aceasta cauza, te camuflezi in spatele unei masti de persoana rece, insensibila. Gresit! Emotivitatea si sentimentalismul nu sunt defecte. Nu-ti place sa fii impins/a de la spate si nici, mai ales, sa ti se spuna ca trebuie sa iei atitudine.
 

Cifra 3 – cifra cunostintelor

Daca cifra 3 lipseste: Nu ai inclinatie catre stiintele exacte, creativitatea este domeniul tau forte. Cu multa incredere si munca, esti capabil/a de mari succese..

Daca ai un singur 3: Iti place la nebunie sa acumulezi cat mai multe cunostinte.
Esti o persoana spirituala, cu simtul umorului. Esti optimist/a si ii molipsesti si pe altii cu entuziasmul tau.
Ai imaginatie, si daca iti alegi, in profesie, un domeniu in care sa o exploatezi cum trebuie, te poti bucura de un imens succes.
Esti un bun prieten care, la nevoie, isi da si camasa de pe el.

Daca ai doi de 3: Ai grija insa, sa nu o iei pe carari gresite, si sa incepi sa-ti faci in minte tot felul de scenarii apocaliptice.
Uneori esti cam visator/are, ceea ce dauneaza laturii practice a temperamentului tau.

Daca ai trei sau mai multi de 3: Esti preocupat/a de activitatile spirituale. Cu toate astea, nu trebuie sa ignori activitatile care sa te solicite din punct de vedere fizic.
Poti cadea de multe ori prada visarii, si sa pierzi contactul cu realitatea, ceea ce va atrage oprobiul colaboratorilor sau al celor din familie.
 
Cifra 4 – cifra organizarii

Daca cifra 4 lipseste: Te plictisesc toate activitatile de rutina, ceea ce te face sa amani rezolvarea unor probleme..
Este posibil sa ai probleme la serviciu din aceasta cauza.

Daca ai un singur 4: Esti o persoana cu picioarele bine infipte in pamant. Ai spirit practic, esti bun organizator, genul de persoana pe care te poti baza. Tu organizezi concedii, petreceri si evenimente.

Daca ai doi de 4: Nu ti-e teama de munca, ba din contra, te simti in elementul tau abia atunci cand ai ceva de realizat. Ai nevoie de ordine si curatenie in jurul tau, pentru a te simti in regula.

Daca ai trei sau mai multi de 4: Ai talent pentru lucrurile migaloase. Iti place sa faci si sa desfaci cu propriile maini, sa mesteresti prin casa.
Muncesti pana la epuizare, fiind adeptul/a dictonului, „Munca il innobileaza pe om”.
Nu uita sa mai iei si pauze, din cand in cand, pentru a nu te epuiza foarte tare.
 
Cifra 5 – cifra curajului

Daca cifra 5 lipseste: De cele mai multe ori, ai nevoie sa fii impins/a de la spate pentru a intreprinde ceva.
Esti precum un taur greoi, care se urneste greu. Nu este vorba de lene, doar de o nehotarare fara margini. Nu stii incotro sa o iei si este mult mai comod sa nu iei decizii.
In cazul in care esti nevoit/a sa treci la fapte, te pierzi cu firea, si iti trebuie putin timp pentru a-ti intra in forma.

Daca ai un singur 5: Esti extrem de hotarat/a. Daca ti-ai pus in cap sa faci ceva, nu vei precupeti nici un efort pentru a-ti indeplini misiunea.
Esti in permanenta motivate/a de ceva, fie ca e vorba de beneficii materiale sau sentimentale. Optimismul si abnegatia ta se transmit cu usurinta si altora, pe care reusesti sa-i mobilizezi fara prea mari eforturi.
Restrictiile de orice fel te scot insa din sarite. Putin autocontrol, in astfel de situatii, nu strica, altfel vei avea de suferit in viata sentimentala.

Daca ai doi de 5: Este foarte bine ca esti o persoana ambitioasa si hotarata.
Asta te poate face sa-ti pierzi controlul, si sa ai senzatia ca toata lumea trebuie sa fie la fel de creativa si de inteligenta ca tine.
Nu uita insa ca nu toti oamenii pot fi pe aceeasi frecventa!
Atentie la marea nevoie de libertate care, poate dauna!

Daca ai trei sau mai multi de 5: Esti campionul/ana curajului! Nu-ti este teama sa iti asumi multe riscuri in viata, daca simti ca asta va aduce un pic de prosperitate in familie, sau succes in viata profesionala. Esti in permanenta pe fuga.
 
Cifrei 6 – cifra familiei

Daca cifra 6 lipseste: Nu se poate spune despre tine ca intrega ta existenta se invarte in jurul familiei. Te axezi pe viata profesionala.

Daca ai un singur 6: Pentru tine, din contra, viata de familie este foarte importanta. Cauti mereu echilibrul in viata personala, si te transformi intr-un/o adevarat/a leu/oiaca, daca cineva atenteaza la linistea caminului tau.

Daca ai doi de 6: Esti destul de panicat/a de felul tau, si iti faci griji din orice. Si pentru tine este foarte importanta viata de familie. Esti un/o sot/ie minunat/a si un tata/o mama devotat/a.
Tii minte orice detaliu, lucru care, nu este intotdeauna un mare avantaj.

Daca ai trei sau mai multi de 6: Esti atat de implicat/a in viata de familie, incat uiti de tine aproape mereu.
Desi ai fost inzestrat/a cu talente artistice si creativitate, stilul casnic pe care l-ai adoptat, te impiedica sa te dezvolti pe plan artistic.
Esti foarte grijuliu/e cu copiii tai, si intri in panica usor daca li se intampla ceva..
 
Cifra 7 – cifra increderii

Cifra 7 lipseste: Nu iti place sa ti se dea indicatii. Detesti intruziunea celorlalti in viata ta.
Ai chemare catre spiritualitate, si esti condus/a de un puternic spirit justitiar. Daca vrei sa reusesti in viata, si sa te bucuri de respectul celorlalti, invata sa-i asculti, chiar daca nu esti dispus/a sa le pui in aplicare sfaturile.
Daca ai un singur 7: Esti Toma Necredinciosul.
Din punctul tau de vedere, teoria lui Darwin este perfect adevarata iar divinitatea lipseste cu desavarsire din actul creatiei umane.
Nu prea ai incredere in fortele tale.
Daca ai doi de 7: Ai inclinatie catre ezoterism. Te pasioneaza stiintele oculte, dar ai in acelasi timp o profunda inclinatie catre credinta.
Cauti raspunsuri la tot pasul, si incerci sa patrunzi cu mintea marile taine ale Universului.

Daca ai trei sau mai multi de 7: Faci compromisuri, si te lasi, de cele mai multe ori, pe un plan secundar, in favoarea altora. Ca e vorba de copii, parinti sau partener de viata, tu esti intotdeauna mai putin important/a decat ei.
Ai o mare intelepciune si esti manat/a de fapte bune. Cu toate astea, e posibil sa se profite de pe urma ta. Esti un/o prieten/a loial/a, care are intotdeauna usa deschisa pentru oricine se afla la ananghie.
 
Cifrei 8 – cifra banilor

Daca cifra 8 lipseste: Esti un pic prea generos/oasa si iti place sa arunci cu banii in stanga si-n dreapta.
Nu ar lipsi putin mai multa organizare, pentru a o scoate la capat cu succes.

Daca ai un singur 8: Esti o persoana respectuoasa. Nu uiti ziua de nastere a celor dragi, si nu uiti niciodata sa recunosti meritele celor apropiati, atunci cand esti obligat/a de evidenta.
Esti foarte meticulos/oasa si organizezi orice activitate pana la cel mai mic detaliu.

Daca ai doi de 8: Ai o fire maiestuoasa. Personalitatea ta puternica, ii sufoca uneori pe cei din jur. Cu toate astea, daca este cazul, apreciezi la justa valoare eforturile lor.
Esti o fire materialista si te simti bine doar atunci cand ai o stabilitate financiara. Asta face sa ai un real talent pentru afaceri.

Daca ai trei sau mai multi de 8: Faci bani usor, pentru ca ai chemare catre afaceri. Putin echilibru nu ar strica insa.
Asta daca nu vrei sa te transformi intr-un Hagi Tudose.
In cazul tau, averea nu face din tine un mare filantrop, ci te transforma intr-un/o zgarcit/a.
 
Cifrei 9 – cifra rationala

Daca cifra 9 lipseste: Esti cu capul in nori! Ai nevoie de mai multa atentie, sau de prezenta unei persoane pragmatic, pentru a te aduce cu picioarele pe pamant.

Daca ai un singur 9: Esti o persoana cooperanta, si pacifista. Nu-ti place zgomotul, nu suporti nici dezbinarea. Esti adepta bunei intelegeri.
Ai o fire usor idealista, care te face sa mai pierzi, din cand in cand, contactul cu realitatea.

Daca ai doi de 9: Orice faci, treci mai intai prin filtrul gandirii. Pui mare accent pe capacitatile tale intelectuale. Cu toate astea, din cauza personalitatii tale dramatice, te transformi uneori intr-o Anna Karenina moderna.
Nu lasa emotivitatea sa te domine!

Daca ai trei sau mai multi de 9: Esti genul de persoana in stare sa adune toti cateii si persoanele fara adapost de pe strada. Te sensibilizeaza suferinta altora, si ti-ai dori sa ai atata putere, incat sa-i poti ajuta pe toti.
Cu toate astea, fiind un om bun, unii semeni profita de tine.

A fi bogat înseamnă a dărui, a nu dărui nimic înseamnă a fi sărac. A iubi înseamnă a trăi, a nu iubi nimic înseamnă a fi mort. A fi fericit înseamnă a te devota, a nu exista decât pentru tine înseamnă a te refuza pe tine însuţi şi a te sechestra în infern. – Eliphas Levi

orangevalley.ro

1 thought on “Numerograma zilei de nastere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro