Schimba-ti vibratiile pentru a-ti manifesta dorintele

dorinteleTu nu esti o fiinta fizica intr-un univers fizic. Esti o fiinta energetica/vibranta intr-un univers energetic/vibrant. Esti atat un emitator cat si un receptor de energie. Una dintre cele mai mari provocari pentru fiinta umana este sa invete cum sa traiasca ca o fiinta vibrationala intr-un univers vibrational.

Alege tiparele compatibile – daca nu atragi in viata ta ceea ce vrei. Daca nu atragi lucrul la care te gandesti. Daca nu atragi ceea ce simti. Dorintele, gandurile si sentimentele sunt toate importante, dar acestea sunt mai mult efecte decat cauze. Tu atragi ceea ce semnalizezi. Gandeste-te la tine ca la un transmitator vibrational. Trimiti in mod constant semnale ce spun universului cine esti in acest moment. Aceste semnale vor atrage sau vor respinge alte fiinte vibrationale, evenimente si experiente.

In mod natural vei atrage ce este in armonie cu starea ta de a fi si vei respinge ceea ce nu este sincronizat cu starea ta. Daca eu-l tau energetic radiaza bogatie si abundenta, realitatea ta fizica va reflecta bogatie si abundenta pentru fiinta ta fizica. Daca eu-l tau energetic va radia furie si frustrare, realitatea ta fizica, de asemeni va reflecta acest lucru.

Din moment ce semnalele pe care le transmiti in orice moment, tind sa fie destul de complexe, experienta ta de realitate fizica va fi la fel de complexa. Odata ce poti accepta ca sinele tau vibrational atrage tipare compatibile, devine clar ca daca vrei sa experimentezi ceva diferit in viata ta, trebuie sa modifici cumva semnalele pe care le transmiti.

Murmurul tau vibrational – asculta murmurul vibrational al fiintei tale. Redu la tacere mintea ta si sintonizeaza-te cu fiinta ta interioara. Asculta postul de radio cu transmisie continua ce esti chiar tu. Ce tip de semnal radio transmiti in acest moment?
Semnatura ta energetica este insumarea tuturor semnalelor pe care le transmiti. Gandurile si sentimentele tale nu sunt cauza acestor semnale. Gandurile si sentimentele tale sunt de fapt efecte ale acestor semnale. Daca schimbi semnalul pe care il emiti, sentimentele si gandurile tale se vor schimba de asemeni.

Related:  Gandul creativ. Banii

Echilibrul vibrational – fiinta ta vibrationala si mediul tau vor tinde sa se indrepte spre echilibru, in timp. Daca situatia curenta a vietii tale pare destul de stabila, este sigur sa spui ca iti mentii echilibrul.
De exemplu, daca esti falit financiar si daca este o situatia stabila ce persista de ceva timp, atunci este probabil ca majoritatea semnalelor energetice la care te expui, vibreaza de asemeni la o frecventa similara de faliment. Aceasta include locul unde traiesti, persoanele cu care interactionezi, mediul de lucru, evenimentele din calendarul tau, mobila ta si asa mai departe. Fiinta ta este cufundata intr-un camp de astfel de semnale si acest lucru te incurajeaza sa vibrezi la acelasi nivel. Daca continui sa te inconjori de semnale ce iti intaresc starea actuala, atunci acea stare va persista pe termen nelimitat. Ai putea fi capabil sa scapi de ea pentru un timp, dar te vei intoarce la ea daca aceasta reprezinta echilibrul tau.

A-ti schimba vibratia –  a crea o schimbare temporara in vibratia ta este usor. Poti crea astfel de schimbari in cateva secunde. Sari si misca-ti corpul. Canta melodia preferata. Zambeste pentru un minut. Tine o pozitie de yoga. Fa un dus rece. Toate acestea iti vor schimba starea. Totusi, acestea nu vor crea nici un fel de schimbare de durata, daca te intorci apoi la vechea ta vibratie. Daca semnalul tau dominant ramane neschimbat, echilibrul tau nu se va schimba. Pentru a-ti schimba echilibrul trebuie sa rupi echilibrul vechi. Acest lucru inseamna ca trebuie sa creezi o deconectare de durata intre vibratia ta curenta si vibratia de mediu, ce este compatibila cu aceasta.

Exista doua moduri de a face acest lucru. In primul rand, iti poti schimba propriile tale vibratii suficient de mult timp, pentru a crea o deconectare de durata cu mediul curent. Daca incepi sa transmiti un nou semnal, curand vei respinge orice este incompatibil in mediul tau cu noul semnal. De asemeni, vei incepe sa atragi alte persoane, evenimente si experiente ce sunt compatibile cu noul tau semnal. Tine aceasta noua vibratie suficient timp si vei vedea intreaga ta realitate fizica schimbandu-se in jurul tau.

Related:  Intalnire karmica

A doua metoda este sa inlocuiesti in mod intentionat multe dintre semnalele de mediu cu altele noi. Apoi trebuie sa te mentii in acel mediu nou. Acest lucru te poate face sa te simti incomod la inceput, deoarece nu vei fi compatibil initial cu acele noi semnale. Trebuie sa le permiti sa recalibreze vibratiile tale pana cand vei deveni compatibil cu ele.

Deci, pentru a rezuma, ai posibilitatea sa modifici fie semnalul pe care il emiti, sau poti schimba supa de semnale in care esti cufundat. Oricare mod poate fi foarte eficient in a crea o schimbare de durata in tiparul tau vibrational.

A crea ceea ce iti doresti – pentru a crea ceea ce vrei in viata ta, trebuie sa iti schimbi tiparul vibrational in asa fel incat sa transmiti un semnal ce este compatibil vibrational cu telurile si dorintele tale. Poti identifica acea noua vibratie prin a vizualiza obiectivele, pana cand vei simti emotii diferite si acele emotii se stabilizeaza la un moment dat. Observa cum se simte fiinta ta vibrationala interioara, nu doar emotional dar si energetic. Apoi revin-o la starea ta veche si observa diferentele vibrationale dintre cele doua stari. Compara si pune in contrast vechea vibratie cu cea noua.

Speram ca este evident de acum, ca daca vrei sa iti schimbi vibratia nu este o idee buna sa te expui in mod constant la semnale incompatibile. Uita-te la stirile de la TV despre colapsul financiar in curs de desfasurare si despre recesiune/depresie si observa ce se intampla cu vibratia ta. Apoi observa ce se intampla cu finantele tale pe termen lung. Daca vrei sa experimentezi abundenta financiara, acesta este un moment foarte prost, sa privesti sau sa citesti stiri obisnuite. Acesta este insa un moment perfect pentru a citi carti de calitate sau articole.

A invata sa simti si sa controlezi frecventa vibrationala,   emiti aceste lucruri puternice.

Related:  Fiinta umana, marele mister al creatiei

Odata ce ai inteles acest lucru, poti schimba intentionat frecventa ta dupa bunul plac pentru a experimenta ceea ce iti doresti.

Daca vrei sa experimentezi bogatia, poti crea acest lucru. Daca vrei sa experimentezi o noua relatie  poti de asemenea sa o creezi. Daca vrei o energie mai mare si o sanatate buna poti sa le creezi la fel de bine. Acest lucru nu inseamna ca va fi mai usor pentru tine sa realizezi toate aceste lucruri. Este nevoie de practica pentru a ajusta frecventa vibrationala in mod corect, asa ca fii rabdator cu tine insuti.
Roma nu a fost ridicata intr-o zi.

Ester si Jerry Hicks

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.