Demineralizare generala .Decalcifiere

11141328_958894997466045_2520844286836530840_nDemineralizarea generala
Acest termen se foloseşte pentru a desemna pierderea de către schelet a elementelor minerale de care corpul are nevoie, precum fosforul, calciul, sodiul, fierul, siliciul, magneziul etc. O demineralizare poate duce la anemie. Se manifestă prin oboseală, o carenţă Ia nivelul oaselor, lipsa de somn. Petele albe de pe unghii sunt un semn de demineralizare. Corpului meu ii lipseşte vitalitatea şi energia. Imi „pierd” mineralele şi imi lipseşte tonusul. Oare am tendinţa să cred că viaţa imi scapă sau că ratez ceva ?
Mă ancorez in modele vechi pană intr-atat incat mă scufund in ele. Negativismul meu şi spiritul meu de victimă creează o scurgere a energiilor mele.
Accept să am incredere in indrumătorul meu interior şi invăţ să mă restructurez . Iau deciziile necesare pentru a face schimbările care se impun pentru a reorganiza anumite aspecte devenite nocive pentru mine şi pentru a gusta viaţa din plin. Accept să imi concentrez atenţia doar pe aspectele pozitive ale vieţii.

 

Decalcifierea este o diminuare importantă a conţinutului de calciu dintr-un ţesut, un organ sau un organism, cea mai frecventă fiind demineralizarea scheletului.
Mă simt fragil, am impresia că sunt urmărit de o soartă rea. Mă simt tăbăcit, lovit in intimitatea mea, rupt in interior de anumite situaţii sau persoane. Ajung să mă depreciez, să mă diminuez şi am impresia că imi pierd puterea incetul cu incetul. Devin dependent de ceilalţi şi nu ştiu in ce direcţie să merg. Am impresia că ratez ceva, că pierd ceva. Oasele fiind structura corpului, trebuie să imi revizuiesc viaţa in ansamblul ei, modul meu de funcţionare, reacţiile mele faţă de diversele situaţii pe care le trăiesc in prezent.
Accept sa am incredere in mine, să imi recunosc calităţile şi forţa interioară. Aleg să trăiesc in funcţie de valorile mele profunde. Invăţ să mă poziţionez şi preiau controlul asupra vieţii.
Jacques Martel

Cu cat veti darui mai mult, cu atat veti primi mai mult, caci bogatia universului va continua sa circule astfel prin viata dumneavoastra. De fapt, tot ceea ce este cu adevarat valoros in viata nu face altceva decat sa se multiplice continuu atunci cand este daruit. Daca ceva nu se multiplica prin daruire, atunci nu merita sa fie daruit, nici primit!-Deepak Chopra

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.