Dumnezeu este energia iubirii

fashiondays.ro

12552822_1734807456739304_3403312601612283494_nToate energiile, care au diferite denumiri, sunt structuri distincte, formate la rândul lor din particulele primare ale energiei iubirii. Obiectele fizice tari la pipăit sunt formate şi ele din energia iubirii, iar starea lor statică este iluzorie…
Şi omul şi sănătatea lui sunt energia iubirii, sau, pe scurt, Iubire.

Baza si creatorul vietii este Iubirea
Energia iubirii este pretutindeni, şi este suficient de multă. Răul decurge din prea puţină Iubire … Astăzi, rău există foarte mult.
Doar acea energie care poate să curgă liber este energia iubirii. Ea trebuie să curgă, să fie în mişcare, ca omul să se simtă iubit şi să iubească şi el astfel încât să simtă şi alţii iubirea sa.
Aud deseori spunându-se: „Eu iubesc, dar nu sunt iubit”.
Această durere sufletească este specifică tuturor femeilor, bărbaţilor, copiilor. Cu cât omul care rosteşte aceste cuvinte este mai tânăr, cu atât este mai puternic acest sentiment, apărut chiar de la naşterea sa, şi cu atât mai rapid el se va acumula pe parcursul vieţii.
Senzaţia că nu există iubire pare corectă în principiu nu pentru că nu suntem iubiţi, ci fiindcă nu permitem energiei iubirii să iasă din noi. Nu ne trece prin cap să ne descotorosim de fricile care formează în jurul nostru un zid prin care iubirea nu poate trece ca nouă să ne fie bine.
Este un sentiment îngrozitor, care lasă totuşi loc unei oarecari speranţe. Cel mai înspăimântător este sentimentul că nimeni nu are nevoie de iubirea mea. El ne face viaţa fară sens.Să ştiţi – cine trăieşte, este iubit de viaţă, iar viaţa este Dumnezeu.
În caz contrar nu at,i mai fi în viat,ă. Sentimentul că „nimeni nu mă iubeşte” este reprezentarea dumneavoastră, reprezentare falsă, provocată de neînţelegerea vieţii şi a celorlalţi oameni. Acelaşi lucru se poate spune despre sentimentul „nimeni nu are nevoie de iubirea mea”.
Dacă cineva spune că nu îi este teamă că nu este iubit sau că nu are nevoie de iubire, că se descurcă în viaţă şi fără ea, înţelege iubirea doar ca o relaţie intimă. A dispune de corpul fizic al partenerului este plăcut, dar este şi iluzoriu.
Mai ales dacă este un corp tânăr, elastic şi frumos.
Odată cu pierderea acestor calităţi se pierde şi ceea ce era numit până atunci iubire.
Noi nu înţelegem că existenţa noastră este determinată de realitatea nevăzută, că realitatea materială este doar o foarte mică părticică a Unităţii supreme care se numeşte Dumnezeu. Şi nici că actuala criză are drept cauză negarea lui Dumnezeu, negarea Iubirii, materializarea Iubirii.

loading...

Dumnezeu este energia Iubirii. Este extrem de important să înţelegem acest lucru.

Cine-l neagă pe Dumnezeu, neagă Iubirea, iar fără iubire tot ce fiinţează moare. Negaţia este în felul acesta nefiintă.
Omul care se neagă pe sine însuşi, nu există. Cum poate binele să vină la el, dacă el este doar un loc gol? Binele este doar energia iubirii în multidiversitatea sa. Tot ce există, material sau imaterial, sunt structuri diferite alcătuite din particule primare ale energiei iubirii. .
Negându-l pe Dumnezeu, omul se neaga pe sine , fiindcă şi corpul uman este una dintre structurile energiei iubirii. Învătaţi cu modestia, îi învăţăm şi pe ceilalti acelasi lucru. Auzim mereu – „Ei,na ! Eu n-am nevoie de nimic!” Aceasta este negare de sine.
Oamenii orbiti de setea de câştig şi trăind în spiritul ateismului nu vor să se schimbe şi continuă cu obstinaţie să transfo:me lumea după bunul lor plac. Considerând că omul este atotputernic, ei îl urăsc pe Dumnezeu. Din cauza urii, corpul lor este nevoit să sufere foarte mult. In felul acesta, corpul îi oferă omului posibilitatea să înceapă să înţeleagă corect viaţa. Aceşti oameni se roagă să moară pentru ca chinurile lor să înceteze, dar moartea nu-i va ajuta. Moartea este acelaşi Dumnezeu prin care raul se transformă în bine.
Este o fericire când oamenii, indiferent din ce motiv, încep să se intereseze de Dumnezeu. Este totodată regretabil că o mare parte dintre aceşti oameni se află într-o criză sufletească profundă şi doresc să-şi extindă doar problemele lor personale. Multi dintre ei sunt hărăziti, să fie decepţionaţi, fiindcă cu Dumnezeu nu poţi să te târguieşti.
Creierul ameţit de tranchilizante îşi pierde voinţa, nu poate să gândească şi nici nu se învredniceşte să facă ceva.
Repet: Dumnezeu este iubire. Iubirea este energie. Energia are conştiinţă şi de aceea putem să comunicăm cu ea. Comunicând corect cu un prieten sau cu un duşman, putem să ajungem la o înţelegere pozitivă. La fel este şi cu energia gândurilor. Putem să vorbim cu ea şi s-o eliberăm din corp. Eliberându-se, ea se transformă în bine.
Vă amintiţi cum se distribuie tipurile de energie în corp? Ar fi trebuit să învăţaţi pe de rost aceste date.
Luule Viilma

A fi bogat înseamnă a dărui, a nu dărui nimic înseamnă a fi sărac. A iubi înseamnă a trăi, a nu iubi nimic înseamnă a fi mort. A fi fericit înseamnă a te devota, a nu exista decât pentru tine înseamnă a te refuza pe tine însuţi şi a te sechestra în infern. – Eliphas Levi

Interesant de citit si:
Related:  Rugaciunea, cel mai sigur adapost

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.