Frica blocheaza circulatia energiei iubirii

fashiondays.ro

12191884_712942468836376_5141587405385386577_nAtunci când frica atrage răul, răutatea începe să distrugă corpul. Civilizaţia contemporană a acumulat stresuri pe parcursul multor vieţi şi generaţii. Cărţile de popularizare consideră stresul ca o stare tensionată a organismului, un fel de reacţie de apărare la factorii negativi. În realitate, stresul este legătura energetică invizibilă cu răul.
Tot ce este rău pentru un anumit om constituie pentru el un stres, în timp ce pentru un altul nu este obligatoriu să fie un stres.
Medicina percepe stresul doar la nivelul fizic – boala provocată şi cauza ei probabilă. Atât medicina cât şi oamenii percep stresul ca o presiune psihică urmată de boală.
În realitate, acumularea energiei negative are loc cu mult înainte de apariţia bolii fizice.
Aţi avut ocazia să vedeţi figuri cu imaginea biocâmpurilor energetice ale omului. Este o cunună de raze care leagă omul de evenimentele din viata actuală , dar şi din vieţile anterioare. Razele pozitive sunt albe şi se unesc cu evenimentele pozitive, razele negative sunt negre şi duc către evenimentele negative rămase necorectate. Totul poate fi corectat prin iertare, indiferent de timpul când a fost săvârşită fapta. Doar iertarea este forta miraculoasă care eliberează răul.
Tot ce este bun pentru om este binele pe care el l-a învăţat din vieţile anterioare. Tot ce este rău trebuie învăţat în viaţa aceasta. Dacă nu vom face acest lucru, va rămâne ca o datorie karmică şi va fi şi mai greu de ispăşit în viaţa viitoare.
Negativitatea îşi face continuu treaba.
Locul spre care duce raza neagră pierde continuu din pozitivitate şi, treptat, se îmbolnăveşte.
Fiecare gând incorect atrage negrul. Dacă dorim să avem o viaţă bună şi o sănătate bună trebuie să rupem legătura neagră, sau stresul.
Luule Viilma

loading...
Interesant de citit si:
Related:  Adevarul care ne face liberi

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.