Functioneaza sau nu Legea Atractiei si Gandirea Pozitiva ?

12417710_964743626913150_4122723897366768963_nDaca te-ai intrebat vreodata de ce nu functioneaza si in cazul tau legea atractiei sau gandirea pozitiva, iata cateva aspecte demne de luat in considerare:

Indoiala: merit sau nu merit
De exemplu, in alegerea scopului, obiectivului, lucrului dorit, ne-am intrebat oare: noi meritam acel lucru sau suntem convinsi sa il meritam? Noi il dorim, dar o parte din noi, mai mult sau mai putin constienta …crede ca nu il meritam. Acea parte din noi va functiona ca si sabotor. Unii oameni isi doresc bani si spera sa ii atraga prin gandire pozitiva, insa ei au o parere proasta despre oamenii cu bani, deci o indoiala in suflet cand se gandesc la bani. Odata ales scopul, nu tebuie sa existe indoiala sau intrebari in privinta modalitatii prin care il vom atinge, “fii convins ca stii ceea ce trebuie sa stii”.

• Ordine in gandire
Gandirea pozitiva inseamna ca tot ce stii tu despre tine sa fie in acord cu scopul tau. Nu iti poti dori sa fii manager daca tu consideri ca relationezi rau cu oamenii. Nu-ti face reclama proasta tie insuti, ai grija ce crezi despre tine pentru ca un gand repetat suficient de des devine o convingere. Felul in care te vezi tu iti creeaza comportamentul, iar acesta este baza rezultatelor tale.

• “Trebuie sa…”
Nu iti propune sa realizezi un lucru incepand cu “trebuie sa…”. In dialogul tau interior evita acest lucru, subconstientul va considera aceasta ca pe un lucru impus, nu o alegere constructiva.
Foloseste “eu aleg sa…” pentru ca e mai credibil pentru tine sa spui “Aleg sa fiu o persoana calma” decat “trebuie sa fiu o persoana calma”

• Nu evita sa iei hotarari
Hotararile pe cale iei te definesc. Daca nu iei o hotarare, atunci altcineva poate decide pentru tine. Teama de a nu lua o hotarare poate exista, pe motiv ca poate nemultimi unele persoane-nu vei putea niciodata sa ii multumesti pe toti.

Related:  Un nou inceput

• Polita de asigurare
Atunci cand iti setezi un obiectiv sau un scop este bine sa iti doresti si sa afirmi ca acel lucru sa fie in acord cu destinul tau.

• Manifesta recunostinta
Exprima-ti aprecierea si recunostinta fata de toate lucrurile bune care ti s-au intamplat, aceste sentimente sunt inrudite cu cele de iubire, Abraham Hicks spune ca recunostinta si iubirea au aceeasi vibratie puternica menita sa faca legea atractiei sa functioneze si sa-ti aduca si mai multe lucruri asemanatoare cu cele pentru care esti recunoscator.
Robert Anthony

Cu cat veti darui mai mult, cu atat veti primi mai mult, caci bogatia universului va continua sa circule astfel prin viata dumneavoastra. De fapt, tot ceea ce este cu adevarat valoros in viata nu face altceva decat sa se multiplice continuu atunci cand este daruit. Daca ceva nu se multiplica prin daruire, atunci nu merita sa fie daruit, nici primit!-Deepak Chopra

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.