Glanda pineala – oglinda a Eului

glanda pinealaGlanda pineala (epifiza ) este cea mai importantă oglindă a EULUI şi conţine energiile din  alte şase centre de energie. Este legată direct de EU SUNT şi de cele mai inalte grade ale conştiinţei.

Glanda pineala este in relaţie cu vocea mea interioară, cu căutarea mea spirituală. Gestionează tot ceea ce ţine de aspectele existenţiale. Adună toate informaţiile şi le pune in contact cu experienţele mele interioare. Astfel pot avea o viziune de ansamblu asupra existenţei mele.

Cand se află in dizarmonie indică o non-integrare a eului, o lamentare de sine şi mă impiedică să mă implinesc. Mă simt confruntat şi in dualitate cu mine insumi. imi produc o violenţă. imi pierd capacitatea de a mă minuna şi imi este greu să imi indeplinesc misiunea mea pe pămant. Nu ştiu pe ce structuri să imi construiesc viaţa: astfel imi voi respinge mediul de viaţă sau chiar viaţa insăşi! imi este teamă că mă inşel sau că sunt judecat, mai ales cand este vorba despre alegerea unei cariere. imi este greu să integrez in viaţa mea informaţiile subtile pe care Ie primesc şi relaţia mea cu timpul provoacă o luptă interioară. Trăiesc aspectul spiritual in timp ce sunt deconectat de corpul meu fizic şi de pămant Am o angoasă şi văd peste tot aspectele negative. imi trasez limite şi trăiesc intr-un mod artificial şi impersonal.

Cand se află in armonie această glandă aduce calm, seninătate, deschidere de spirit.
Simt prezenţa divină şi energiile mele sunt in armonie cu INTREGUL. Sunt fericit că mă aflu pe pămant. Ego-ul face loc Conştiinţei universale şi dualitatea nu mai există, deoarece exist in prezent (şi nu in vitor sau in trecut) şi ştiu să ml adaptez in orice situaţie. Deoarece reprezintă puntea de legătură dintre planurile de conştiinţă şi lumea terestră, prin acest centru de energie mă integrez şi sunt conştient de inţelegerea mea despre Dumnezeu.

Accept să mă implic in viaţă, să iau deciziile potrivite pentru a mă implini pe deplin.
Jacques Martel

Related:  Sa ne reamintim de conectarea noastra . Transmutarea

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro