Insuficienta este o convingere de victima

1510455_656327734467926_1821951540946313494_nAveti INCredere chiar daca nu sunteti inca pregatiti .
Atunci cand am avut incredere la inceperea unei actiuni, lucrurile s-au pus in miscare.
…reusita a avut mult de-a face cu intentia si incerederea, chiar si atunci cand, interior, simteam ca nu sunt pregatit.
Insuficienta este o convingere de victima .
…cei mai multi oameni cred ca exista o lipsa de bani, ca nu sunt suficienti. Aceasta este insuficienta, mentalitatea de victima. Milionarul trezit nu are asa ceva. El stie ca exista pentru fiecare mai mult decat suficient. Exista o anumita abundenta.

…mult timp am crezut ca, cu cat cheltuiam mai mult, cu atat aveam mai putin, iar acest lucru mi se parea extreme de real. Aceasta este natura convingerilor. Nici macar nu stii ca este o convingere. Pare foarte reala. (…) Cand m-am oprit in cele din urma, …mi-am dat seama ca era o judecata la adresa vietii mele, a venitului, a banilor si a bogatiei. Nu era neaparat un fapt. Parea un fapt pentru ca eu credeam in el. Credeam fara sa imi pun intrebari.
Joe Vitale

Multumeste pamantului pentru toate cele ce-ti ofera, multumeste cerului pentru ploaia care iti hraneste pamantul, multumeste soarelui pentru caldura si lumina casei tale si a pamantului tau, multumeste lunii pentru linistea somnului tau, multumeste stelelor ca vegheaza asupra somnului tau, multumeste muntelui pentru povetele si fierul ce-l iei din el,multumeste padurii pentru tot ce iei de acolo, multumeste izvorului pentru apa ce-o bei,multumeste copacului pentru lucrarile ce-ti arata, multumeste omului bun ce-ti aduce bucurie si zambet pe chip.-Legile lui Zamolxe

Related:  Maxime si cugetari despre recunostinta

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.