Legea divină – similarul atrage similarul

12122613_1718449578375361_5089068099755859724_nCorpul omului îşi cunoaşte îndatoririle, prin el spiritul trebuie să capete înţelepciune. Corpul ştie că, dacă în el a pătruns un stres, atunci această lecţie de viaţă a rămas neînvăţată şi, ca atare, corpul trebuie să atragă către sine iarăşi şi iarăşi ceva asemănător, până când omul va avea o mare suferinţă şi va înţelege care este cauza bolii sale.
Aceasta este una din modalităţile de a căpăta înţelepciune.
A doua posibilitate este prin învăţare. Cine îşi însuşeşte înţelepciunea prin învăţare, chiar de la primul semnal al corpului, va proceda corect – se eliberează de rău prin iertare şi nu mai este nevoit să sufere. Corpul înţelege că omul s-a deşteptat. .

Cine are frica în suflet, pe acela îl va speria cu siguranţă cineva.
Cine are în inimă sentimentul de vinovăţie acela aşteaptă pe cineva care să-I învinuiască.
Pe cel ce este rău va veni cineva să-I înfurie – căci el are nevoie de acest lucru, are foarte mare nevoie!
Cel care strigă cu disperare’: „Dar eu nu vreau! „, trebuie să-i dovedească corpului dorinţa sa prin eliberare de stres, întrucât corpul nu înţelege alt limbaj. Corpul nu întreabă de ce omul nu ştie şi cine nu l-a învăţat, el se apucă imediat să-I înveţe, şi o face cu sinceritate, simplu şi aspru.
Dintre stresuri, cea mai zdrobitoare influenţă o are frica.

Frica acţionează asupra rinichilor şi suprarenalelor, blocându-Ie activitatea. Organul pe care se localizează frica, se face ghem, ca să se apere. Tulburările pot ajunge până la convulsie, spasm sau deformare. Frica pătrunde totdeauna în suprarenale şi în rinichi având ca rezultat un spasm. Un ţesut în stare spasmodică nu permite circulaţia sângelui prin el, organul nu primeşte. hrană şi nu îşi poate îndeplini funcţiile. Hormonii suprarenalelor au o importanţă vitală, încetarea activităţii lor conduce la o moarte rapidă. Omului aflat în moarte clinică i se face totdeauna injecţie cu hormoni suprarenali, readucându-l astfel la viaţă.

În loc să ne tratăm cu medicamente scumpe şi în felul acesta să ajungem la stadiul în care este necesar un transplant de rinichi, aşa numiţii bolnavi de rinichi care nu mai au nici o speranţă ar trebui să se elibereze prin iertare de fricile lor cronice care provoacă spasmul cronic al rinichilor.
Atunci omul nu va mai trebui să aştepte sosirea unui donator pentru ca să supravieţuiască el. Fricile apar din sentimentul de vinovăţie.
Luule Viilma

Cu cat veti darui mai mult, cu atat veti primi mai mult, caci bogatia universului va continua sa circule astfel prin viata dumneavoastra. De fapt, tot ceea ce este cu adevarat valoros in viata nu face altceva decat sa se multiplice continuu atunci cand este daruit. Daca ceva nu se multiplica prin daruire, atunci nu merita sa fie daruit, nici primit!-Deepak Chopra

Related:  Cele patru Legaminte ale fericirii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro