Chestionati-va convingerile

convingeriAvem convingeri pe care nu le punem niciodata sub lupa, iar ele apar in viata noastra precum realitatea pe care o atragem. In cele din urma, am chestionat premise astfel: “Este oare adevarat ca, cu cat cheltuiesc mai multi bani, cu atat am mai putini?” La inceput, raspunsul meu a fost afirmativ. Asa pareau sa stea lucrurile. Apoi am sondat mai in profunzime: “De ce cred asta?” M-am gandit: “Asa a fost intotdeauna. Asa au stat intotdeauna lucrurile in trecut.” De cate ori cheltuiam bani, acestia se duceau. Nu mai erau, iar eu imi spuneam: “Bun, cred eu oare ca trecutul echivaleaza cu viitorul?” Asta m-a oprit, pentru ca mi-am dat seama ca o convingere din trecut nu trebuie sa devina neaparat o convingere viitoare. Ea se poate schimba.

loading...

Faceti o noua alegere .

Schimband convingerea, schimbati realitatea
Daca schimbi convingerea, schimbi realitatea. Daca iti schimbi convingerile negative legate de bani, incepi sa atragi banii.

“Universului ii place viteza. Atunci cand aveti ocazia, cand simtiti impulsul, cand va spune intuitia, actionati. Asta e treaba dumneavoastra si doar atat trebuie sa faceti.”
Cand iti dai seama ca ai ales o convingere, poti renunta la ea, inlocuind-o cu ceva care-ti poate oferi mai multa putere.

…poti utiliza tehnica de purificare: “Te iubesc. Imi pare rau. Te rog, iarta-ma. Multumesc.” Foloseste tehnica Identitatii de sine Ho’oponopono in cazul acelei convingeri si, mai important, pentru toate convingerile inrudite cu ea. Nu trebuie sa stii cu exactitate convingerile care-ti produc acest sentiment, dar atunci cand il traiesti, retine-l o clipa, ridica-ti ochii spre Divinitate si spune: “Imi pare rau, nu stiu de unde vine sentimental acesta. Nu cunosc sursa acestei convingeri. Te rog, iarta-ma pentru rolul jucat inconstient in crearea lui in viata mea, iti multumesc pentru ca te ocupi de el, ca ma eliberezi, ca-l limpezesti si-l cureti.” Apoi termina rostind, asa cum fac eu, “Te iubesc”, o puternica declaratie de iubire adresata Divinitatii. Toate acestea pot elimina acea convingere si pe toate cele inrudite cu ea, si poti incepe astfel sa simti ca ai putere: poti face ce trebuie, atunci cand trebuie.
Oamenii din jurul tau se schimba sau pleaca. Ori planeta se schimba.Sau, intr-un fel, nu faci parte din ceea ce se intampla. Totul se rearanjeaza plecand de la ceea ce se petrece in tine.

(…) Cand lucrati asupra interiorului, se schimba exteriorul.

Adevarul Universului este ca nu are de ce sa ne fie frica. (…) Aproape toti cei care au o mentalitate de victima sau o mentalitate a eului se tem. Le e frica de orice. Le e teama de urmatorul lucru pe care il vor spune sau de ce va zice altcineva, de urmatoare curba de pe drum sau de urmatorul interviu. Orice ar fi, lor le e frica.
In principal, universul spune: “Cineva are grija de tine. Nu ai de ce sa te temi. Te iubim.”In esenta, Divinitatea, universul in sine, sunt numai iubire. Aceasta este marea discrepanta: din punctul de vedere al mentalitatii eului, indivizii cred ca trebuie sa se protejeze singuri, iar Divinitatea, universal incearca sa le spuna: “Lasa deoparte controlul. Renunta la protective. Renunta chiar la minte.” Cand faci asta, te afli in starea de trezire, esti una cu Divinitatea, daca nu chiar Divinitatea insasi.
Joe Vitale

Loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.