Cum să trăim în modul în care suntem concepuți

vivre.ro
vitamix.ro

12247005_935145703224224_8864624724847586184_nSarcina noastră este de a deveni pur și simplu PASIONAȚI vis-a-vis de ceea ce ne dorim cu adevărat, și să renunțăm la toate atașamentele, aversiunile și la rezistența față de viață și de moarte, permițând curgerea energiei Vieții prin noi în fiecare moment, fără restricție, simțind acea curgere lină a energiei Sursei prin întreg trupul, prin minte și suflet.

Noi, ca și Sine Înalt, suntem creați să ne ghidăm permanent ÎNTREGUL Sine către ceea ce dorim ca reprezentare fizică a ceea ce afirmăm acum că suntem și, drept urmare, să experimentăm acest lucru, fără nici un fel de obstrucție sau rezistență a Ego-ului (Sinelui inferior).
Este vorba despre un efort de echipă, în care toate componentele Sinelui nostru conlucrează perfect: minte, trup și suflet.

Doar atunci când toate „colaborează” și sunt coroborate într-un întreg și când ne infuzăm cu întreg entuziasmul și pasiunea posibilă, numai atunci vom observa că viața noastră EXPLODEAZĂ cu sincronicități și creații care sunt într-adevăr miraculoase.

Permite-ți să-ți petreci timpul călătorind în interiorul tău și reconectându-te în mod conștient cu numeroasele aspecte ale tale.

edenboutique.ro/

Deschide-te și permite componentelor înalte ale Sinelui tău să pătrundă în realitatea fizică și să te sprijine, să te susțină. Am fost destinați, încă de la început, să funcționam astfel. Permite-ți să devii întreg, „desăvârșit”.

Permite-ți să te menții continuu pe vârful valului bucuriei tale, experimentând desfășurarea continuă a celor mai înalte stări de entuziasm, fiind pasionat în legătură cu ceea ce ești și ce dorești, fiind chiar pasionat de a fi pasionat!
Apoi privește cum viața ta SE ÎNALȚĂ CĂTRE INFINITATE!
Ceea ce suntem capabili în Existență, este absolut ULUITOR, CU ADEVĂRAT INFINIT !
Bashar

melimeloparis.ro

Related:  Rugaciune pentru fiecare zi

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro