Daruind bogatiile infinitului unei persoane bolnave

imagesToate bogatiile Infintului , cum ar fi inspiratia , ghidarea , credinta , abundenta si siguranta sunt in interiorul nostru .
Atunci cand vizitati persoane care sunt bolnave , inaltati-le in gandurile si sentimentele voastre .
Transmiteti-le credinta si incredere in puterea vindecatoare a subconstientului .
Amintiti-va ca alaturi de Dumnezeu , toate lucrurile sunt posibile . Vizualizati numai bucurie , fericire si libertate .
A va parea rau pentru o persoana bolnava si a va fi mila de ea inseamna sa trageti acea persoana in jos . Este o modalitate negativa de abordare . Fiti compasivi si invocati Prezenta infinita vindecatoare din subconstient , care poate binecuvanta , reincarca si vindeca atat mintea cat si trupul .
Aceasta va lua binecuvantare de la Domnul si milostenie de la Dumnezeu , Mantuitorul sau ( Psalm 23:5)
Joseph Murphy

Pentru a fi echilibraţi şi pentru a fi în armonie cu legea naturală, trebuie să fim capabili să dăm şi să primim. A da sau a ajuta, fie că oferi dragoste, timp, bani sau talent, creează un gol care îţi dă posibilitatea să primeşti mai mult din ceea ce dai. Primind îndatoritor, în schimb, te umpli din nou pentru a da şi mai mult. Serviciul este deci parte dintr-un ciclu natural al universului şi o parte importantă din sănătatea ta fizică, psihologică, spirituală şi chiar financiară.
Principiul serviciului se rezumă perfect în fraza: „Cum dai, aşa primeşti”
Maestrul Stephen Co, Eric. B. Robins,John Merryman

loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.