Deshidratarea corpului

Water Wave
Water Wave

Deshidratarea celulară este un deficit de apă şi sodiu. Este asociată cu demineralizarea. Există undeva o pierdere, o secetă. Cum am ajuns să am o lipsă de apă sau de sare in corpul meu? Apa este elementul care curăţă, purifică, face să circule ceva: fără apă, mor. Oare care parte din mine vrea să moară, care sunt emoţiile de care vreau să scap ? Care este obsesia care imi consumă toată energia ?

loading...

Mă distanţez de creativitatea mea şi de potenţialul meu interior. Nu mai văd soluţia şi este ca şi cum m-aş retrage din viaţă, deoarece durerea este prea intensă. Mă las golit de energie, „secătuit” de ceilalţi, deoarece imi concentrez prea mult atenţia pe ei.

Accept să mă iubesc mai mult, să imi hrănesc celulele printr-o hrană sănătoasă şi cu apă. Imi las toate emoţiile să se exprime prin intermediul creativităţii. Am grijă de mine, deoarece nimeni nu poate face acest lucru in locul meu.
Jacques Martel

A fi bogat înseamnă a dărui, a nu dărui nimic înseamnă a fi sărac. A iubi înseamnă a trăi, a nu iubi nimic înseamnă a fi mort. A fi fericit înseamnă a te devota, a nu exista decât pentru tine înseamnă a te refuza pe tine însuţi şi a te sechestra în infern. – Eliphas Levi

Loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.