Eliberează-te de trecut . Trăiește cu mare bucurie prezentul

PREZENTUL nu este rezultatul TRECUTULUI.PREZENTUL este rezultatul PREZENTULUI.
Creația se manifestă/apare doar în PREZENT.

PREZENTUL este rezultatul din momentul ACUM, a ceea ce tu crezi a fi cel mai adevărat pentru tine. Continuitatea de la un moment prezent la altul este considerată „normală”, dar este, de fapt, opțională: dacă tu faci brusc o schimbare discretă a crezurilor/convingerilor tale, vei experimenta o schimbare imediată în propria-ți realitate în momentul ACUM.

PREZENTUL este rezultatul din ACUM a ceea ce tu crezi ACUM ca fiind cel mai adevărat pentru tine.

Trecutul nu are absolut nici un efect asupra prezentului – exceptând măsura în care tu crezi că are.
Pe măsură ce-ți modifici prezentul (schimbându-ți crezurile actuale), „treci” pe o realitate paralela diferită, iar acea realitate deține propriul „viitor” și „trecut”. Altfel spus, atunci când îți modifici prezentul, îți schimbi, de asemenea, atât trecutul, cât și viitorul. Asta însemnând ca tu treci într-o hologramă total diferită de precedenta și care conține propriul „trecut” care este aliniat cu propriul „prezent” și, de asemenea, cu propriul „viitor”, care este, la rându-i, aliniat cu propriul „prezent”.

„Tu-ți creezi trecutul și viitorul din ACUM și AICI.”

Continuitatea este o „iluzie”, așa cum și continuitatea din filme este tot o iluzie, deoarece există 24 de cadre unice pe secundă. Prin urmare, continuitatea este opțională.
Trecutul conduce progresiv către prezent, dar nu cauzează/generează prezentul. Și așa cum filmele pot să se schimbe brusc de la o scenă la alta complet diferită, în mod asemănător și tu o poți face – din moment ce continuitatea nu este neapărat necesară.

Doar prezentul este real. Prin urmare, doar prezentul poate crea prezentul. Dacă insiști să crezi că prezentul este rezultatul trecutului, atunci tu tragi (acum) trecutul în prezent și „proiectezi” (acum) faptul că acest trecut aparent are vreun efect asupra prezentului.
(Apropo, observă că toată această”tragere/glisare a trecutului în prezent” apare tot NUMAI în prezent.) Este ca și cum ai târî balastul după tine, în loc să-l lași să dispară (trecutul), trăind liber și mai ușor în prezent.
Eliberează-te de trecut! Trăiește cu mare bucurie prezentul!

Bashar

loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.