Arunca gunoiul din casa mintii

12801196_1007496592655801_4150516810372308166_nNimeni nu isi poate face curatenie in propria casa daca nu priveste mai intâi in faţă gunoiul. Daca doresti sa iti faci curatenie intr-o camera, tu incepi intotdeauna prin a privi cu atentie tot ce exista in ea.

Unele lucruri iti trezesc amintiri frumoase, asa ca le privesti cu incantare, le stergi de praf si le dai o noua stralucire. Altele trebuie reparate, asa ca iti propui sa faci acest lucru.Unele obiecte nu iti mai folosesc la nimic, asa ca trebuie aruncate. In aceasta categorie intra vechile ziare si reviste, sau vasele folosite din carton, pe care le poti arunca pe loc la cosul de gunoi, fara prea multe emotii. Nu ai niciun motiv sa te infurii atunci cand iti faci curatenie in camera.

La fel se petrec lucrurile si atunci cand iti faci curatenie in casa mintii. Nu ai niciun motiv sa te infurii pentru ca anumite convingeri trebuie aruncate la cosul de gunoi. Arunca-le cu aceeasi seninatate cu care arunci resturile alimentare dupa ce ai terminat de mancat.

Cine mai sta sa caute prin cosul de gunoi pentru a recupera resturile alimentare de ieri si pentru a-si prepara cina de astazi?

In mod similar, ce rost are sa cauti prin resturile mentale de altadata pentru a recrea experientele de maine?

Louise Hay

Related Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *