Cum sa te conectezi la energia universala?

944948_1745775928976059_4713003477212855853_nDincolo de vointa constienta.

E important sa stapanesti procesul care va determina subconstientul sa permita intrarea in starea de rezonanta cu fluxul energiilor binefacatoare din univers si in urma realizarii acestei conexiuni energia interna, mana, poate creste foarte mult. Acest proces se poate produce in trei moduri: vizual, auditiv si kinestezic. In continuare sunt prezentate cateva posibile exemple din fiecare categorie.

Amplificarea energiei prin modul vizual

Imagineaza-ti ca faci un dus intr-o cascada de energie pura, care iti patrunde in fiecare celula a trupului tau, pe care o regenereaza si o revitalizeaza complet.

Imagineaza-ti ca sunt linii de forta luminoase care te conecteaza la toate stelele din galaxie. Apoi imagineaza-ti ca, la comanda ta, toata aceasta energie stelara gigantica si pura se revarsa in flux continuu, in valuri de lumina alb-stralucitoare in propria ta fiinta.

Amplificarea energiei  prin modul auditiv

Sugereaza-ti in mod repetat ca esti cuprins de energia vibratorie infinita din univers.

Imagineaza-ti ca tot ceea ce este are propriul sau cantec, propria sa vibratie cu care tu te poti acorda percepand energia benefica a fiecarui sunet in propria ta fiinta.

Incanteaza sau emite chiar si numai mental mantra AUM sau AUMAKUA KIA NAMAWA.

Asculta intr-o stare de receptivitate si sensibilitate superioara muzica energizanta.

Amplificarea energiei prin modul kinestezic

Respira foarte lent si profund pana cand te simti energizat complet.

Executa cateva posturi de yoga sau miscari de T’ai Ch’i Ch’uan si constientizeaza fluxul amplificat al energiilor in anumite zone ale corpului.

Misca-te cat mai armonios intr-un anumit ritm de dans si simte-te din ce in ce mai usor si mai energizat, plin de emotie transfiguratoare.

Combinatii

Imagineaza-ti ca faci ceea ce vrei foarte mult sa faci. Afirma ca ai putere si energie nelimitata pentru a reusi. Intentia ta este eminamente benefica. Nimic nu ti se poate opune. Vointa ta este de nezdruncinat. Fii entuziasmat emotional in legatura cu asta si cu beneficiile infaptuirii lucrului respectiv. Traieste anticipativ, plin de emotie, reusita a ceea ce ti-ai propus.

Acest mod de a integra ceea ce vrei sa realizezi te va duce catre succes pentru ca este un mod de a-ti mobiliza si motiva profund subconstientul sa lucreze in sensul obiectivului pe care il ai in minte si sa furnizeze totodata energia necesara.

Vorbeste cu tine insuti

Subconstientul tau iti asculta intotdeauna cuvintele, iti priveste imaginatia si iti simte simtirile. De asemenea, iti prezinta intotdeauna idei, imagini si simtiri pentru a lua deciziile constiente si pentru a sti ce sa faci cu ele. Adesea aceste impresii sunt stimulate de evenimente din exterior si nu fac in mod necesar parte din gandirea ta obisnuita. Oricare ar fi reactia ta constienta la aceste exprimari ale subconstientului, el (subconstientul tau) ia asta ca pe un ordin direct. Fac exceptie comenzile si procesele instinctuale ca foamea si digestia; subconstientul tau nu contine altceva decat ceea ce constient ai pus acolo, ai permis sa fie si sa ramana acolo sau imagini carora nu le-ai acordat atentie. Fara indoiala, va supune constant atentiei tale lucruri asupra carora sa poti judeca, fie ca stii sau nu ce se intampla.

Subconstientul doreste si are nevoie de ordine. Daca nu le are din partea ta, el le va prelua din exterior: de la parintii tai, de la profesori, prieteni, colegi, de la conducatorii guvernamentali sau religiosi. Cate idei pe care le exprimi sunt ale tale cu adevarat si cate au fost preluate de la altcineva fara sa iti dai seama? Asculta-te cateodata cand vorbesti si poate vei fi surprins de cati oameni vorbesc prin gura ta. Daca nu iti conduci tu subconstientul, atunci altcineva, in mod categoric, o va face.

Ultimul pas in stapanirea lui ku – aceea parte ascunsa a sinelui tau – este sa dai ordine constiente pentru tot ceea ce subconstientul face si sa iti asumi intreaga responsabilitate a orientarii sale. Evident asta nu inseamna nicidecum sa incerci sa controlezi tot ce face. Deci nu vei urmari sa preiei controlul asupra tuturor functiilor fiziologice vitale ale organismului tau cum ar fi digestia sau pulsul, etc. Dar poti sa intervii cand este necesar si mai ales in cazul perturbarii lor spunand-i subconstientului ce sa faca, chiar daca deja face, pentru a-l determina sa faca mai bine.

O tehnica simpla si foarte eficienta este sa incepi fiecare zi vorbind cu subconstientul tau ca si cum ai vorbi cu cineva care este pregatit si abia asteapta sa primeasca ordinele, directivele si instructiunile tale. Acest lucru se poate face evident in liniste, concentrat ca si cum ai vorbi „mental” cu el. De multe ori, poti intampina entuziasm in ceea ce priveste anumite lucruri, sau o rezistenta indiscutabila fata de altele. Dar trebuie sa fii perseverent in a-i da ordinele precise pana cand obtii rezultate. Intr-un fel, subconstientul este asemenea birocratiei care s-a obisnuit cu o anumita rutina care uneori poate, cand e „stimulata” (altfel nu), sa fie eficienta si efectiva. Urmand aceasta analogie, tu, ca minte constienta, esti asemenea unui director nou angajat al acestei birocratii, care intentioneaza sa schimbe vechile politici si proceduri. Vei obtine cooperare in zonele unde beneficiile „angajatilor” sunt evidente si rezistenta acolo unde beneficiile nu sunt asa de evidente sau nu par mai bune decat cele obtinute in vechile conditii. Chiar si cooperarea ar putea dura numai daca birocratia este convinsa ca esti sincer si daca tu continui noua politica pana cand aceasta devine rutina in acele structuri, fiind deci complet asimilata.

Pentru a indeplini acest rol de dirijare si orientare a propriului subconstient, iti sugerez sa folosesti o metoda dezvoltata de Dr. Frederick Eikerenkoetter. In loc sa vorbesti cu subconstientul tau considerandu-l o singura entitate, vorbeste gandurilor, mintii, simtamintelor si trupului intr-o maniera asemanatoare, dupa cum urmeaza:

„Ganduri, ascultati! Vreau sa incetati sa mai fiti asa de razlete si sa incetati sa mai pierdeti timpul si energia cu temeri, indoieli si vechi amintiri care nu ne fac nici un bine. De acum inainte, minte a mea, te rog sa generezi numai ganduri bune, pozitive si iubitoare. Gandeste-te la lucruri frumoase, la tintele si planurile noastre, la cum sa ii ajutam pe ceilalti si la cum sa fim noi mai buni. Minte, gandeste numai ganduri bune! Daca vin si alt fel de ganduri, uita-te la ele, da-le un sut si intoarce-te la gandurile bune.

Sentimente! Ascultati la mine! Vreau sa incetati sa mai stati in frica si neliniste, coplesite de vechi rani si invidie, furie, resentimente, vina, gelozie si multe lucruri din acestea. Daca vreunul dintre acestea apare, simtiti-l putin, apoi lasati-l sa paleasca si inlocuiti-l cu un sentiment bun. Vreau sa existe de acum inainte numai sentimente bune, fericite, increzatoare, generatoare de iubire si orientate catre succes in tot ceea ce intreprind.

Trupule, asculta-ma! Esti un trup minunat si faci tot felul de lucruri bune: pompezi sangele si inlocuiesti celulele fara ca macar sa iti spun eu sa faci aceasta. Dar de acum vreau sa faci totul si mai bine. Vreau sa fii mai inzestrat cu putere, mai gratios in tot ceea ce faci, mai capabil in a folosi hrana si aerul mai eficient decat o faci deja si sa incetezi sa mai faci lucruri care rapesc din putere, energie si sanatate. Si trupule, vreau sa te relaxezi mai mult, sa simti mai multa placere, sa te bucuri mai mult de viata si sa daruiesti mai multa placere si bucurie celorlalti.

Multumesc voua, Ganduri, multumesc voua, Sentimente, multumesc tie, Trupule, multumesc Tie, Doamne care permanent esti si te manifesti in fiinta mea.”

 Serge Kahili King

Related:  Totul începe de la un simplu gând

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro