Iertati-va stresurile, si nu cautati intotdeauna un vinovat anume

12308719_941081029297358_1582067574275798949_nCreierul este creat nu pentru frumusete ci pentru a gandi. Ganditi-va si trageti concluzia necesara. Iertati-va stresurile, si nu cautati intotdeauna un vinovat anume.

Asezati-va si inchipuiti-va un nor negru, acesta este frica dumneavoastra. Frica este energia, iar energia are constiinta, in consecinta frica dumneavoastra va aude. Ea nu este vatamatoare si a aparut nu pentru a va tortura. Singuri ati ales-o in sinea dumneavoastra. Ea a venit ca sa va invete.

Corpul sufera de frica dar el nu are puterea de a se elibera de ea. Corpul stie ca tot ceea ce acumulati in propria persoana va este necesar pentru a invata sa deveniti mai intelept. Iar corpul este obligat sa sufere si sa se chinuiasca sub povara muntelui de frica ce creste. Corpul intr-un fel sau altul, va face cunoscut acest lucru. Asa ca ajutati-l!

Spuneti-i acestui nor urias de frica:

” Eu te iert pentru ca te-ai instalat in mine. Eu ma iert ca te-am acceptat. Dragul meu corp, iarta-ma fiindca ti-am pricinuit rau. Am invatat doar, iar acum am devenit mai intelept.”

Veti simti cum corpul devine mult mai usor. Imaginati-va frica dumneavoastra si veti simti ca s-a micsorat. Daca veti repeta acest exercitiu de mai multe ori, frica va disparea. Astfel pot fi eliberate toate stresurile. Iar dupa aceea trebuie sa iertati omul sau cauza care v-a provocat frica.

Atata timp cat in dumneavoastra salasluieste frica, corpul dumneavoastra stie ca aveti nevoie sa fiti speriat si va veti ciocni de oameni si situatii care va vor provoca frica. Daca veti reusi sa va invingeti teama din suflet atunci, ca prin magia baghetei fermecate nu va veti mai intalni cu ceea ce va ingrozea. Daca doriti sa dispara frica din sufletul dumneavoastra, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti, este iertarea. Iertarea trebuie sa devina o chestiune de obisnuinta. Aceasta pana cand va veti elibera definitiv de frica. S-ar putea ca, iarasi si iarasi, chiar si in mica masura, sa va izbiti de frica personal sau din auzite. Daca acest lucru se intampla, inseamna ca nu v-ati eliberat total de frica.

Related:  Vindecarea trupului incepe cu vindecarea sufletului

Pentru multi iertarea este o moda, iarta o data, de doua ori, apoi trag concluzia: „Aceasta nu ajuta. Ametesc doar oamenii”, si continua sa inainteze pe calea alienarii. Dar in viata exista o regula: dupa fapta si rasplata.

Referitor la vinovatie, cu cat este mai mare sentimentul de vinovatie, cu atat mai mare este frica de viitor.

Cine are foarte pronuntat sentimentul vinovatiei, simte nevoia de a-i invinovati pe altii. Intrucat frica cronica l-a cuprins pe om si nu-i da voie sa mearga mai departe, ea ii provoaca acestuia sentimentul de protest, furie si impotrivire.

Tipul luptator alege lupta crancena cu raul. Tipul supus ineaca frica in alcool sau se drogheaza. Narcomanii si neurastenicii isi justifica slabiciunile prin boala.

Invinge acela care lupta pentru bine si nu impotriva raului.

Sentimentul vinovatiei ajuns la limita critica se transforma in frica.

Frica ajunsa la limita critica se transforma in ura.

Ura ajunsa la limita critica…incepe sa distruga omul.

Ura provoaca o boala crancena – cancerul.

Nu conteaza daca manifestati ura la suprafata sau o acumulati in interior – rezultatul este acelasi.

Frica de cancer nu face decat sa atraga mai repede aceasta boala. Daca acumulam in noi ura fata de alti oameni si vom intreba „de ce procedeaza ei astfel?” efectul va fi acelasi.

Iertare, iubire si lumina in sufletul vostru!

 Luule Vilma

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.