Progresam prin rezistentele ce ni se opun

10173598_449775488546701_6650052873946385372_n (1)Nu va mai plângeti de dificultatile si obstacolele pe care le întâmpinati, caci tocmai ele va ajuta sa progresati. Datorita carui fapt pot înainta vapoarele în apa si avioanele în aer? Pentru ca atât apa, cât si aerul opun rezistenta. Avansarea nu este posibila decât în conditiile în care mediul opune o anumita rezistenta. Piedicile, dificultatile, joaca acelasi rol ca si apa sau aerul, ele fac parte din ordinea fireasca a lucrurilor, iar noi trebuie sa stim cum sa le folosim, pentru a avansa.
Când urcati pe munte, n-ati remarcat ca asperitatile sunt cele care va permit sa va agatati si astfel sa urcati? Atunci, de ce doriti ca viata voastra sa fie neteda, fara asperitati! În aceste conditii, niciodata nu veti reusi sa ajungeti în vârf, si, mai ales, la coborâre ce usor veti putea cadea! Din fericire pentru voi, viata este plina de asperitati, si, datorita lor,sunteti înca în viata. Da, de aceea nu trebuie sa cerem o viata neteda, fara suferinte, fara inconveniente, fara suparari, fara dusmani, caci nu vom avea nimic de care sa ne agatam si vom putea cadea. Toti cei care cer sa traiasca o viata usoara si îmbelsugata nu-si dau seama ca, de fapt, îsi doresc propria lor nenorocire.

loading...

Omraam Mikhael Aivanhov

Multumeste pamantului pentru toate cele ce-ti ofera, multumeste cerului pentru ploaia care iti hraneste pamantul, multumeste soarelui pentru caldura si lumina casei tale si a pamantului tau, multumeste lunii pentru linistea somnului tau, multumeste stelelor ca vegheaza asupra somnului tau, multumeste muntelui pentru povetele si fierul ce-l iei din el,multumeste padurii pentru tot ce iei de acolo, multumeste izvorului pentru apa ce-o bei,multumeste copacului pentru lucrarile ce-ti arata, multumeste omului bun ce-ti aduce bucurie si zambet pe chip.-Legile lui Zamolxe

Loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.