Subconştientul acceptă toate proiectele voastre

10003091_10206703297995260_6656454627331600353_nCand vă construiţi o casă nouă, sunteţi foarte interesat de planurile făcute de arhitectul dumneavoastră şi insistaţi ca cei care execută lucrarea să le respecte întocmai.
De obicei, supravegheaţi alegerea materialelor şi cumpăraţi lemnul cel mai bun, oţelul cel mai rezistent, pentru că doriţi ca totul să fie de calitate. Dar ce atitudine aveţi faţă de casa din mintea dumneavoastră, adică faţă de idealurile de fericire şi de abundenţă pe care le doriţi? Tot ce vi se întîmplă în viaţă depinde de “materialele” cu care vă construiţi locuinţa mentală sau, altfel spus, de natura gandurilor pe care obişnuiţi să le întreţineţi.

Dacă gandurile va sunt pline de teamă, de griji şi mereu sunteţi deprimat,neîncrezător şi cinic, atunci textura materialului pe care-l proiectaţi în minte va fi neuniformă, impregnată de spaimă, de tensiuni şi de limitări de tot felul.

loading...

Cea mai importantă activitate – ca pondere – pe care o desfăşurăm pe tot parcursul vieţii este aceea de a elabora imagini mentale şi idei. O astfel de activitate, tăcută, nu înseamnă că este mai puţin reală decat acţiunile fizice, pe care le executăm aproape în fiece moment. Construiţi fără încetare locuinţa din minte, iar gandurile şi imaginile mentale sunt planurile şi machetele dumneavoastră. În fiecare moment aveţi posibilitatea de a vă crea o sănătate perfectă, succesul şi fericirea prin intermediul gandurilor pe care le întreţineţi, a ideilor pe care le aprobaţi, a scenelor pe care le repetaţi în culisele secrete ale minţii. Acest maiestos edificiu, pe care-l construiţi permanent, reprezintă tocmai personalitatea dumneavoastră, identitatea manifestată în planul exterior, povestea vieţii dumneavoastră pe acest pămînt.

Elaboraţi noi planuri: construiţi mereu şi plini de inspiraţie, în tăcere, realitatea de care doriţi să vă înconjuraţi, conştientizînd armonia şi bucuria pe care le trăiţi chiar acum.
Dacă meditînd asupra acestor calităţi şi aspiraţi către ele, subconştientul va accepta noile dumneavoastre planuri şi le va manifesta fără întîrziere. Astfel, puţin mai tarziu veţi fi încantaţi să le savuraţi roadele şi să vă bucuraţi în mod plenar de ele.

Josep Murphy

 

Related:  Eşti gata să te vindeci - anatomia ta energetică
Interesant de citit si:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.