Urmează-ți exaltarea! A-ți găsi scopul în viață

9561_785380171595141_4551878013657178358_nAcționează în acest sens! Exaltarea este generată de o rezonanță cu Sinele tău Înalt (Supra-sufletul). Exaltarea este „semnul” că activitatea pe care tu o contempli este aliniată cu Sinele tău Înalt și tocmai această aliniere este ceea ce cauzează exaltarea. Aceasta te va conduce în mod natural către ceea ce ești „menit” să faci – ceea ce Sufletul tău „speră” că va fi, liberul tău arbitru va alege să facă. Acesta este „Scopul” tău. Astfel, aceasta este un mod simplu și facil eficient de a găsi „Scopul” vieții tale.

Din punct de vedere mecanic, „exaltarea” este o stare înaltă de excitație-rezonanță care apare atunci când Gândirea+Intențiile eului din dimensiunea fizică sunt aliniate precis și perfect cuGândirea+Intențiile Sinelui său Înalt.
Așadar, exaltarea servește drept „busolă” – care te anunță atunci când te afli “pe cursul cel bun” – atunci când tu faci concret sau faci contemplând exact ceea ce Sinele tău Înalt pur și simplu iubește ca tu să faci.

Atunci când îți urmezi exaltarea și faci ceea ce-ți trezește această emoție, asta înseamnă că:
1. Această activitate ești „tu” (Aliniat pe deplin cu Sufletul tău).
2. Deoarece ești „tu”, această activitate este facilă/lipsită de efort pentru tine.
3. Deoarece ești „tu”, Universul te va susține (incluzând și sprijinul financiar) ca să continui să faci asta, în moduri care se diversifică progresiv.

Urmându-ți emoția cea mai profundă înseamnă să-ți urmezi „semnele/indiciile” pe care Sinele tău Înalt le oferă – de a te conduce prin metoda cea mai DIRECTĂ posibil către ceea ce „speră” că liberul tău arbitru va alege să facă, ceea ce este același lucru cu Scopul vieții tale. Trucul este următorul:
Chiar dacă urmându-ți emoția cea mai profundă înseamnă să faci ceva aparent trivial și superficial, chiar și atunci, pur și simplu, fă-o!
Deoarece, acționând pe calea de a întreprinde ceva aparent simplu/lumesc, ar putea să genereze acele oportunități prin care poți cunoaște pe cineva, poți descoperi ceva care este chiar perfect pentru avansarea scopului vieții tale.

Related:  Schimbare prin acceptare

Mențiune IMPORTANTĂ:
„Urmează-ți Emoția cea mai profundă – cu INTEGRITATE”. Bashar definește „integritatea” ca însemnând NU neapărat vreun standard moral special, ci mai
degrabă: Realizând că totul este un întreg (unitar), și că tu ești una cu întregul, și prin urmare, (Regula de Aur), să tratezi pe oricine și orice cu același respect și aceeași considerație și grijă cu care ai vrea ca ei să te trateze.

„Urmează-ți Emoția cea mai profundă – cu INTEGRITATE”.
Dacă ai ceva de oferit în realitatea pe care tu o creezi, există oameni pregătiți să primească. Dacă cineva are un cântec de cântat, există, în acea realitate, un auditoriu care să-l asculte.
Frica sau anxietatea este exaltare având o judecată negativă proiectată asupra ei.
Frica/anxietate = Exaltare plus judecată negativă . Dacă îndepărtăm judecata negativă, vom obține Exaltare.
Frica/anxietate cu judecata negativă îndepărtată = Exaltare.
Bashar

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.