Atacul psihic si protectia psihica

Tot UNIVERSUL este tesut din particule energetice. Sursa principala de energie pentru noi este Soarele, care timp de miliarde de ani a acumulat energia cosmica si acum ne-o reflecta noua. Particulele energetice, strabatand tot UNIVERSUL, se descompun in diferite particule mai mici. Ajungand pana la Pamant, ele energizeaza tot ce se afla in drumul lor.

loading...

Aceasta energie a participat la formarea atmosferei, naturii si vietii pe Pamant. Tot ea ne mentine viata si echilibrul ecologic. Orice corp si obiect are propriul camp energetic. Campul acesta contine mii de parametrii. Pe unii ii cunoastem deja din fizica, altii inca nu sunt descoperiti.

Fizicienii din toata lumea cerceteaza campul energetic uman cu metodele cele mai moderne. Campul energetic sau aura noastra se poate fotografia, masura si poate fi vazuta in infrarosu. Pentru a avea o anumita imagine a valorilor pe care campul energetic le are, vom face apel la etaloanele de masuri cunoscute, neexistand inca un sistem specializat de masuratori.

Corpul nostru este inconjurat de particule energetice, numite leptoni. La omul obisnuit, volumul leptonilor este intre 3, 5-4 m3 de aer, la cei cu capacitati asa-zise “paranormale” sunt 4, 5-5, 5 m3. Volumul acestora se masoara cu ansa. Campul nostru energetic contine, de asemenea, spectrul de lumina cu o anumita frecventa. La omul obisnuit frecventa consta in 70% unde milimetrice, 15% centimetrice si 15% decimetrice, cel cu capacitati paranormale are cca. 85-95% unde milimetrice, 8-3% centimetrice si 7-2% decimetrice.

Puterea energiei corpului depinde si de polaritate. Corpul energetic retine particule pozitive, negative si neutre si multe altele, carora noi inca nu le cunoastem denumirea.
Cu cat volumul leptonic, procentul undelor milimetrice si polaritatea pozitiva este mai mare, cu atat puterea de vindecare a bioterapeutului este mai mare.
Toate particulele se gasesc in permanenta miscare. Dupa legile fizicii stim ca ele vibreaza, se atrag, se resping, se transforma in diferite tipuri de energie.

Psihoparticulele sunt responsabile pentru planul psihoemotional. Toate particulele penetreaza corpul nostru energetic si fizic. Cel mai repede patrund particulele informationale aducindu-ne informatia despre tot ce ne inconjoara aici si in departare. Totodata ele duc informatia despre noi in Univers, patrund in corpul nostru alte particule. Corpul nostru fizic capteaza toate particulele prin supafata pielii, prin puncte bioactive, care sunt cunoscute in acupunctura, prin crestet, prin maini, prin picioare, prin respiratie si alimentatie.

Creierul nostru, ca o antena mare, concentreaza toata informatia si cu ajutorul unor mecanisme si a sistemului endocrin transforma leptonii in bioparticule de marime 10-9 si le repartizeaza tuturor sistemelor, organelor, celulelor corpului fizic prin anumite canale si centre energetice mentinand functia normala a organismului. Pana cand structura parametrilor corpului energetic este echilibrata si corpul fizic este sanatos. In cazul dezechilibrului scade functia unor sisteme, organe, celule. Apar diferite afectiuni.

Am spus ca toate particulele energetice vibreaza, transmit informatia de la una la alta. Asa cum toate campurile noastre se intrepatrund si se intersecteaza, informatia se transmite de la un corp energetic la altul, dar creierul nostru prelucrand informatia ne formeaza imagini despre tot ce ne inconjoara in natura si ce reprezentam noi ca fiinte umane.

Intotdeauna campul nostru energetic lasa o urma pe tot ce am atins candva, cui i-am strans mana, pe cine am alintat sau l-am lovit, pe toate obiectele care ne-au fost dragi, ne mentine legatura intre noi si cei ce ne sunt apropiati. Fiecare fotografie este o urma energetica. Fiecare casa sau apartament au impregnat toata informatia despre cei ce au locuit sau locuiesc in casa, dar si despre bucuria sau necazurile, certurile acelora care au trait aici. De aceea, mutandu-va in casa noua, faceti zugraveala sau sfestanie casei.

Deseori simtiti ca unele obiecte sau lucruri va fac bine, va bucura, altele va aduc ghinion. Unii oameni va atrag, altii va resping, etc. Toate lucrurile acestea se petrec la nivel energetic, adica al subconstientului vostru.

Stim ca unii oameni au un instinct foarte dezvoltat si presimt unele lucruri dinainte. Asta inseamna ca subconstientul lor este puternic si daca il asculta se vor descurca mai bine in viata. Informatia se transmite de la om la om, de la om la obiecte si invers. Asa stau lucrurile pe planeta noastra si in tot Universul.

Energiile cosmice influenteaza tot ce se gaseste in Univers si pe Terra. Toate campurile fiintelor vii si ale naturii se influenteaza reciproc. Pentru pastrarea armoniei campului bioenergetic ne ajuta psihoparticulele care se transforma prin epifiza si echilibreaza planul psihoemotional. Cand functia epifizei este scazuta si campul energetic este dezechilibrat, apar diferite afectiuni ale sistemului nervos central si vegetativ.

Epilepsia si alte boli ale sistemului nervos sunt provocate de un dezechilibru energetic foarte profund. Avem rezolvate foarte multe cazuri de epilepsie si comportament neadecvat, prin echilibrarea campului energetic.

Puterea psihoenergiei depinde de gandirea noastra. In ultimii 50 de ani am uitat de puterea gandirii noastre care poate fi pozitiva, adica constructiva, sau negativa, adica distructiva. Fiecare gand, pune in miscare particule din biocampul nostru. Le concentreaza, le tine in campul nostru sau le trimite in afara lui. De aceea este foarte important ce gandim. Fiecare gand inca neformat, nepronuntat, deja a si ajuns la destinatie. Fiecare gand formeaza in campul eteric o forma energetica (forma-gand) de sine statatoare.

Gandurile de aceeasi polaritate si frecventa (fie pozitiva, fie negativa) se aduna, se maresc in volum. Gandurile pozitive de pace, dragoste, bucurie, ne calmeaza, ne echilibreaza fizic si psihic. Ne ajuta sa comunicam mai bine, sa reusim in rezolvarea problemelor, sa vedem viitorul cu optimism, chiar si avand unele greutati in viata. Ne ajuta sa ne mentinem structura campului energetic, primita prin nastere, intr-un echilibru armonios, sa pastram sanatatea corpului fizic si sa trecem mai usor prin toate incercarile vietii.

Gandurile pozitive vibreaza la un nivel inalt si ne ridica in plan spiritual. Ne ajuta sa ne realizam si in toate celelalte planuri : fizic, psihic, material si psihoemotional.

Gandurile negative de invidie, gelozie, ura, manie, barfele, blestemele, farmecele, toate nemultumirile au vibratii de frecventa joasa. Acest camp concentreaza mai multa energie negativa din mediul inconjurator si iradiaza toate particulele negative, incarcand negativ pe toti si tot ce il inconjoara. Ori de cate ori ne dorim un lucru foarte mult, noi il construim pe plan mental. Orice gand distrugator, adica negativ, incepe sa existe la acel nivel de vibratii joase.

Toti suntem legati prin campuri energetice si gandurile noastre. Aceasta explica faptul ca agresiunile psihice deseori sunt facute inconstient. Oamenii inca nu si-au dat seama de puterea gandirii. Ei nu stiu, dar creeaza ceva ce are o viata proprie in natura. Ceva ce nu se distruge, ramane aici langa noi si influenteaza toate planurile vietii noastre. Nu e bine sa emitem ganduri negative, caci ele se vor intoarce intr-un fel sau altul de unde au plecat si mult amplificate in puterea lor negativa, fiindca in calatoria sa gandul vostru negativ a mai captat si alte ganduri negative de vibratie joasa.

Stim proverbul ”Tot ce se aseamana se aduna”. Cu cat se strange mai multa energie negativa in campul vostru energetic, cu atat mai mult va dezechilibrati si energetic si fizic si psihic si spiritual. Intotdeauna invinovatim pe altii ca nu sunt corecti, ca nu ne merge bine in toate, suntem indispusi, disperati, necajiti si nici nu ne dam seama ca deseori cauza turturor necazurilor noastre suntem noi insine, cu gandirea noastra negativa si tot comportamentul nostru. Noi singuri putem sa ne facem viata mai usoara sau mai grea. Totul depinde de gandirea noastra, ce forma-gand emitem zi de zi.

Formele-gand, plutind prin spatiu, influenteaza alte fiinte vii, le poate afecta sau ingreuna starea celor ce ne inconjoara acasa, la serviciu, in mijloacele de transport si oriunde ne aflam noi.

Asadar cum se petrece atacul psihic ? 
Constient din partea unor oameni si din rautate, inconstient din partea altora. Poate fi direct sau indirect. Poate fi ziua sau noaptea, cand omul este mai deschis energetic si nu se poate proteja constient. Poate fi provocat de una sau mai multe persoane. Trimis de rude, vecini, dusmanii vostri sau de oameni stranii (vrajitori). Poate fi indreptat asupra unei persoane, a unei colectivitati sau a unei comunitati.

Ce simtim cand suntem atacati psihic ?
Va dau un exemplu, din multe altele, din practica mea : anul acesta mi s-a adresat o doamna din Pitesti, 35 ani, Andreea I.
Ne-a povestit ca pana in 1997 se simtea bine, nu avea nici o afectiune grava, era vesela, in bune relatii cu toata lumea, multumita de viata. Totul ii mergea bine si acasa si la serviciu. In decursul unui an totul s-a schimbat. Acasa se simtea bine, insa la serviciu totul se schimbase. Mai ales cand in biroul ei intra dl. M.A. si cu cat el ramanea mai mult timp in birou, cu atat mai prost se simtea dansa. A inceput cu un disconfort usor, cu dureri de cap, ameteli, insomnii, vise neplacute, cu apasare pe cap, o stare de slabiciune, moleseala, lipsa puterii. Pe zi ce trecea ii scadea puterea de concentare, pofta de mancare, avea cosmaruri, a devenit irascibila, fricoasa, depresiva, nu avea chef de nimic. Isi pierduse vointa de a se lupta cu starea ei. Totul mergea rau. Au aparut probleme cu colegii, la serviciu si acasa. I s-a schimbat si comportamentul. Prefera sa se izoleze. Simtea ca prin interiorul ei se pierduse ceva, plecase ceva. Din luna in luna starea ei se agravase foarte mult, accentuandu-se toate simptomele. Toate analizele facute erau bune, dar nici un tratament nu a ajutat-o.

Citind despre fenomenele paranormale, si-a dat seama ca ceva nu este in regula pe plan energetic. A incercat sa discute cu colegul ei. L-a intrebat de ce ii trimite energie negativa? De ce o incarca energetic? De ce ii face rau?
Dansul i-a raspuns ca de catva timp a descoperit ca are capacitati paranormale. A gasit-o pe dansa cea mai deschisa si mai receptiva la manipularile lui energetice. El se antrena constient pe campul ei energetic, daca poate s-o “doboare” sau sa o dezechilibreze total.
La intrebarea ei – “Daca nu se teme ca va fi pedepsit de DUMNEZEU ca-i distruge sanatatea?” – el a raspuns ca nu-i pasa!
Asta e o crima energetica, asa cum Dl. M.A a procedat constient. E o agresiune, un atac energetic.
Cand venise la noi, campul energetic al d-nei era foarte dezechilibrat si parametrii mult scazuti in polaritate, frecventa, etc. Dupa consultatie si tratamentul nostru, de 10 zile, pacienta a revenit la normal. Au disparut toate simptomele, si-a recapatat vitalitatea, puterea fizica si psihica, somnul, vointa. Am invatat-o sa se protejeze singura. Astazi dna este sanatoasa si nu se mai lasa influentata de nimeni. Acum nimeni nu-i poate face nici un rau.

Asa cum ati vazut, atacul psihic provoaca dezechilibru pe toate planurile, acutizeaza afectiunile cronice, pot sa apara afectiuni noi, schimba comportamentul, duce la discomfort total.
Daca omul nu iese repede de sub atacul energetic, starea lui se agraveaza mai profund, chiar poate duce la dezvoltarea tumorilor si la moarte.
In experienta mea de medic, am vazut un caz mortal al unui copil, deochiat. Era intr-un sat din Siberia, in anii 70. Atunci nu stiam ce sa fac, acum e mai simplu – echilibrez campul energetic. Asa mi-am salvat un fin.

In toata practica mea de medic m-am convins ca nu trebuie sa ignoram nici o metoda ne-traditionala sau populara pentru a ajuta mai bine pacientii nostri. De aceea combin tratamentul traditional cu metode naturiste, masaj, hipnoza, osteopatie, bioenergie etc. Rezultatele m-au convins de eficacitatea lor. Acum n-as putea lucra altfel. Pe langa tratament, invat pacientii cum sa-si pastreze energia si cum sa se protejeze de atacul psihic sau energetic.

Cum va puteti proteja de atacul psihic ?
Protectia este usoara daca constientizam tot despre ceea ce am vorbit pana acum!
– Educati-va sa ganditi numai pozitiv despre voi si despre cei ce va inconjoara. Prin aceasta ridicati vibratiile voastre si ale altora si mentineti echilibrul energetic. Orice gand negativ stergeti-l imediat si el nu se va stabiliza in campul vostru.
– Programati-va subconstientul numai pozitiv si el va manifesta numai pozitivul in toate actiunile si in viata voastra.
– Invatati sa va controlati si sa va stapaniti toate emotiile, deoarece ele va consuma multa energie. Macar 2-3 luni analizati orice explozie emotionala. Daca vedeti ca nu puteti schimba situatia si rezolva problemele, linistiti-va. Cand sunteti calmi, mai usor gasiti raspuns la rezolvarea problemelor si astfel pastrati energia atat de pretioasa pentru intretinerea corpului.
– Formati-va in mental (gand) un invelis protector in forma de clopot, perete transparent, sfera, piramida energetica, care va acopera din cap pana in picioare. Infasurati-va in ea din crestet pana in calcaie cu lumina Divina. Ganditi-va ca nimeni nu poate patrunde prin invelisul vostru protector, nici un gand negativ, straniu, nici o emotie negativa, nici un farmec, blestem, etc., si astfel precis ca veti fi protejat. Fiti mai perseverenti in exercitiu si o sa reusiti numaidecat.
– Rugati-va ca Divinitatea sa va ajute in protectia voastra sau a celor dragi voua. Credeti in adancul sufletului ca va aude si va ajuta; atunci protectia Divina este garantata.
– Nu uitati de rugaciunea “Tatal nostru” si “Rugaciunea inimii’, spuse de trei ori dimineata si seara cu voce tare, ele va purifica si va echilibreaza campul energetic, va protejeaza. Rugaciunea voastra sincera si curata pentru binele vostru, a celor apropiati, chiar si a celor straini, va fi auzita de Divinitate. Imaginati-va ca tot ce cereti de la Dumnezeu pentru sanatatea voastra si pentru rezolvarea problemelor voastre, ca si cum rugaciunea voastra s-a si implinit. Faceti asta timp de 10 zile/ luna si o sa va mirati ca totul s-a rezolvat mai bine decat ati programat voi singuri.
– Intariti campul vostru energetic prin ganduri foarte bune, respectarea conditiilor vietii sanatoase (alimentatie vegetariana, odihna, etc, ). Nu ratati orele de somn intre 23.00 si 02.00 noaptea cand Universul va incarca si echilibreza corpul.
– Nu agresati psihic pe nimeni, iertati-i pe inamicii vostri, nu va implicati in necazurile altora. Deconectati-va cat mai repede de necazurile si nemultumirile voastre. Resentimentele va scad vibratiile, va fac vulnerabili la energiile negative si la atacul energetic. Nu va suparati ca nu va merge bine. Divinitatea ne-a programat si cele bune si cele rele. Totul e o invatatura, o experienta prin care trebuie sa trecem si sa infruntam totul.
– Cu dragoste, credinta, antrenament si rabdare, traind in armonie cu tot ce va inconjoara, puteti obtine totul, pe toate planurile. La fel si protectia psihica.

Va doresc multa sanatate si succes.

Dr. Maria  Kant 

Loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.