Cautati Lumina înainte de a actiona

1917437_1740663126178954_4828920149072496137_nÎnainte de a va lansa într-o actiune mai importanta, primul lucru de facut este sa va reculegeti, sa va conectati la Lumea invizibila pentru a va crea cele mai bune conditii pentru a actiona. În stare de agitatie, de dezorientare, comitem erori, încurcam sau distrugem lucrurile. Si aceasta se întâmpla destul de des: actionam în graba, orbeste, iar rezultatele nu sunt grozave.

Pentru a actiona corect trebuie, mai întâi, sa cautati Lumina. Acest lucru îl faceti deja în planul fizic: sunteti trezit noaptea de un zgomot, ceva care s-a spart în cadere sau cineva care a intrat…
Si atunci ce faceti, dati buzna, asa, în întuneric? Nu, caci este riscant. Întâi aprindeti o lumina ca sa vedeti, si abia apoi actionati. Ei bine, în orice situatie din viata trebuie mai întâi sa aprindeti lumina, adica sa va concentrati, sa va reculegeti pentru ca sa stiti cum sa actionati. Daca nu aveti lumina, o veti lua la stânga, la dreapta, veti bate la mai multe porti, veti încerca tot felul de mijloace care se vor dovedi nepotrivite.

loading...

Deci, înainte de a întreprinde ceva mai important, este necesar sa va concentrati câteva minute gândurile asupra Lumii inteligente, din Lumina, si sa cereti sa aflati cum este cel mai bine sa actionati.
Raspunsul va veni sub forma unei idei, a unui sentiment precis sau a unei imagini simbolice. Daca raspunsul este foarte clar, puteti trece la actiune. Dar daca simtiti o nehotarâre, un resentiment, o tulburare sau o contradictie, aceasta înseamna ca obstacolele sau dusmanii va bareaza calea. Atunci,amânati totul, apoi puneti din nou întrebarea si asteptati înainte de a actiona, pâna când drumul va fi clar si liber.

Omraam Mikhael Aivanhov

A fi bogat înseamnă a dărui, a nu dărui nimic înseamnă a fi sărac. A iubi înseamnă a trăi, a nu iubi nimic înseamnă a fi mort. A fi fericit înseamnă a te devota, a nu exista decât pentru tine înseamnă a te refuza pe tine însuţi şi a te sechestra în infern. – Eliphas Levi 

Interesant de citit si:
Related:  Crezul optimistilor

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.