Curăţarea corpului fizic

corpul fizicIn principal, ceea ce mancăm şi ceea ce gandim se manifestă in corpul fizic. Succesiunea de comandă este următoarea: corp fizic -> corp emoţional -> corp mental (superior şi inferior) -> suflet sau Sinele inalt -> monada sau Prezenţa EU SUNT.

Corpul fizic este ca soldatul din armată, sau ca pionul intr-un joc de şah şi primeşte ordine de la corpul emoţional şi corpul mental, sau este manipulat de ele. Ceea ce se manifestă in corpul fizic este un rezultat direct al influenţei minţii şi a emoţiilor.

Cea care alege hrana ce susţine corpul este mintea noastră .Există atat de multă literatură şi muncă de cercetare disponibilă in societatea occidentală, referitor la hrană şi la dietele sănătoase care aduc un maximum de sănătate şi vitalitate, incat nu voi mai dezvolta subiectul aici. E suficient să spunem că, iată, campul de energie al corpului fizic este primul care cedează, ca un răspuns direct la toxicitatea gandurilor, hranei şi alegerilor pe termen lung.

Cercetarea repetată a arătat că cei mai mulţi indivizi consideră că sănătatea bună este de importanţă maximă pentru a te bucura de o viaţă de calitate. Cu toate acestea, se fac deseori alegeri, prin lipsă de disciplină de sine sau ignoranţă, care conduc la prăbuşirea acestui vehicul prin boală, decădere şi moarte prematură. Corpul fizic este un sistem de energie uimitor, complicat, şi funcţionează mult dincolo de inţelegerea multora – se vindecă de unul singur, regenerează celule, produce o nouă viaţă şi organe noi şi ţesuturi prin propria voinţă, toate aparent printr-un cod necunoscut, ca un program de computer care este construit să funcţioneze pe termen nedefinit, pană cand e invadat de un virus de computer. Echivalentul acestui virus sunt gandurile şi convingerile noastre limitate.

Convingerea că moartea şi imbătranirea sunt inevitabile, cuplată cu alegerea unei nutriţii inadecvate, contribuie la prăbuşirea vehiculului fizic. Este important să inţelegem că aceste campuri de energie ale corpului fizic, emoţional, mental şi spiritual sunt interconectate şi, in consecinţă, se afectează unul pe celălalt.
Atunci cand energiile acestor corpuri curg armonios, experienţa lumii interioare este intensificată. Atunci cand blocajele de energie sunt prezente, noi ne aflăm in afara alinierii cu adevărata noastră natură, iar acest lucru se reflectă in calitatea vieţii noastre.

Related:  Afirmatii spirituale

1.Beti multă apă pură, proaspătă – preferabil nu de la chiuvetă, care are substanţe chimice in ea.
2.Faceţi in mod regulat exerciţii de de-stresare precum tai chi / inot, dans, yoga şi plimbări. De asemenea, vă recomand să respiraţi conştient, atunci cand faceţi exerciţii, astfel incat să vă acordaţi cu energia care se deplasează prin voi, imbunătăţindu-vă experienţa , practicand respiraţii profunde, line, exerciţii, cand mancaţi (atunci cand nu mestecaţi) – fiind intotdeauna conştienţi de energia care vă conduce respiraţia. Acest lucru vă păstrează conştienta in momentul ACUM şi ajută la eliminarea imbătranirii, prin faptul că nu recunoaşteţi existenţa timpului.
3. Mancaţi hrană uşoară, hrană vie. Amintiţi-vă că, dacă nu sunteţi un expert in transmutaţie, hrana procesata vă menţin vibraţiile dense. Cu cat sunt mai uşoare şi mai fine vibraţiile voastre, cu atat viaţa este mai bună – calitativ şi cantitativ. Cei mai mulţi oameni mănancă după cum le dictează corpul emoţional şi nu cel fizic. A manca mancare gata preparată, de tip fast-food, şi a manca in exces sunt obiceiuri bazate pe corpul emoţional. Corpul cere cantităţi mici de hrană pură şi nu are nici un beneficiu din mancarea procesată şi rafinată.
4. Invăţaţi să vă ascultaţi corpul. Cu cat devine mai curat, cu atat vor deveni mai clare mesajele pe care el le comunică. Corpul fizic are capacitatea de a se autosusţine complet – şi poate face asta fără hrană fizică. Poate fi purificat şi acordat să trăiască numai pe bază de prana, intr-atat este de miraculos şi de perfect proiectat de Creator. Unele religii spun că am fost făcuţi după chipul şi asemănarea Creatorului, deci nu suntem oare perfecţi, in mod inerent?
5. Stăpaniţi corpul emoţional, prin stăpanirea corpului mental. Acest lucru va menţine corpul fizic fără boală, perfect acordat şi cu capacitatea de a se autosusţine.
In timp ce faceţi ceea ce se precizează la punctele 1-5, puteţi curăţa şi corpul emoţional, folosind tehnicile de vizualizare specifice , plus orice alte tehnici de care vă simţiţi atraşi şi care vor avea acelaşi rezultat. Această curăţare poate avea loc şi in timp ce dormiţi , folosind in plus modalităţi de vindecare specifice .

Related:  Cum sa ne fie mai bine folosindu-ne de culori

Stocarea de emoţii negative in corpul fizic creează blocaje de energie care, in caz că sunt nerezolvate, vor conduce la distrugere şi boală. Nu este in interesul vostru să vă cramponaţi de emoţii negative .
Trebuie să vă ocupaţi de acestea in mod eficient . Uneori, atunci cand incepeţi in mod conştient această muncă, este la fel cum aţi deschide „cutia Pandorei”, dar amintiţi-vă că, pentru o durere pe termen scurt, există caştig pe termen lung. „Măturarea gunoiului nostru sub covor” nu vindecă, nu rezolvă şi nu curăţă – gunoiul este tot acolo şi, intre timp, existenţa sa permite şi dezvoltă deteriorarea vehiculului fizic.
Jasmuheen 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.