Fa din bucaria ta un loc magic

11148315_446177275574103_4417539072678842140_nPentru ca bucătăria noastră să devină un loc magic,benefic şi armonios trebuie să facem în afară de curăţenia la nivel fizic, o curăţare energetică. Cei ce cunosc anumite practici, le pot folosi pe acelea. Pentru cei mai neexperimentaţi, vă redau o procedură pe care o aplic odată pe luna în propria bucătărie.

1.Aşezat în mijlocul bucătăriei, în pozitie lotus (sau pe un scaun), inspir-expir de mai multe ori până când simt că întregul organism este relaxat. Când simt că în mine s-a instalat o stare de pace şi linişte, inspir o dată adânc si apoi expir cu putere, imaginându-mi că odată cu expiraţia iese din mine tot ceea ce este dăunător şi întunecat.
2. Mă relaxez şi inspir pe nas, imaginându-mi că întreg corpul se umple de lumină şi că odată cu ea, corpul îmi este plin de iubire divină. Vizualizez, ca şi când aş fi transparentă, că lumina şi iubirea îmi cuprind ceakrele şi biocâmpurile şi că eu devin una cu ele.
3. Îmi imaginez că întreaga încăpere se umple de aceste vibraţii, care pătrund în mobilă, obiecte, pereti. Încerc să văd încăperea ca si când m-aş uita de sus din cer şi o văd stralucitoare, radiind asemeni unui glob luminos.
 4. Mă întorc şi încep să impregnez în încăpere acele dorinţe pe care le consider necesare evoluţiei familiei mele. Spre exemplu: sănătate, armonie şi bună-înţelegere.Este de recomandat ca la început să folosim maxim trei dorinţe deoarece consumul energetic este mare.
 5.Mă concentrez asupra dorinţei de sănătate. Spun sănătate si imi imaginez cum dorinţa mea pleacă din mine prin chakre si biocâmpuri, asemeni unei unde, şi impregnează totul in jur. La fel procedez cu fiecare dorinţă în parte .
6. Dupa ce am terminat, inspir-expir, până când îmi simt trupul relaxat.
7. Mulţumesc divinităţii pentru ajutor şi deschid incet ochii privind încaperea de jur împrejur. Ideal este ca atunci cand deschidem ochii să vorbim cu încăperea ca si cand ar fi o persoană vie. Spre exemplu: multumes cţie bucătăria mea, că ai să mă ajuţi ca de acum inainte tot ce am ce prepar aici să fie spre sănătatea, armonia şi buna inţelegere dintre toţi membrii familiei mele şi a celor ce vor gusta din bucatele preparate aici.
Multumeste pamantului pentru toate cele ce-ti ofera, multumeste cerului pentru ploaia care iti hraneste pamantul, multumeste soarelui pentru caldura si lumina casei tale si a pamantului tau, multumeste lunii pentru linistea somnului tau, multumeste stelelor ca vegheaza asupra somnului tau, multumeste muntelui pentru povetele si fierul ce-l iei din el,multumeste padurii pentru tot ce iei de acolo, multumeste izvorului pentru apa ce-o bei,multumeste copacului pentru lucrarile ce-ti arata, multumeste omului bun ce-ti aduce bucurie si zambet pe chip.-Legile lui Zamolxe
loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.