Iesiti “cu plin” înaintea celorlalti

1898114_1150545711624201_5693178369302953827_nPeste tot, în toate tarile, exista obiceiul de a duce un cadou persoanelor carora le faceti vizite.
Este o foarte veche traditie, bazata pe legea care cere sa mergi în întâmpinarea celorlalti cu dorinta de a le duce ceva. Daca întotdeauna veti merge la întâlnirile cu prieteni cu mâinile goale, vorbind concret sau simbolic, vor sfârsi prin a nu va mai iubi, si vor spune: “Dar ce se întâmpla cu tipul acesta? Când vine este gol si ma goleste si pe mine”. Sau vor deveni din ce în ce mai neincrezatori, îsi vor lua masuri de prevedere pâna în ziua când va vor închide definitiv usa inimii si a sufletului lor. Daca nu aveti ce sa le duceti prietenilor, cel putin o privire calda, un zâmbet, câteva cuvinte însufletite, care sunt adevarate cadouri vii, mai bine sa nu va duceti la ei. Trebuie sa va obisnuiti sa dati permanent, si sa dati oamenilor ceea ce le este cel mai binefacator. Daca stiti sa lucrati cu Fortele pozitive ale Naturii, veti fi stimati si iubiti.

Si, întrucât fiecare gest este magic, încercati sa nu salutati niciodata pe cineva având un
recipient gol, mai ales dimineata, altfel sa stiti ca, fara sa vreti, îi urati golul, lipsa, saracia, nereusita pentru întreaga zi. Daca trebuie sa transportati un recipient gol, puneti totusi ceva în el; nu trebuie neaparat sa fie un continut pretios, poate fi doar apa, care este lucrul cel mai pretios în ochii Creatorului, sau orice altceva, si salutati oamenii pe care îi întâlniti cu gândul ca le aduceti sanatate, abundenta, fericire.

Nu uitati niciodata ca exista în voi un pamânt minunat de cultivat, ale carui recolte, flori si fructe, le puteti distribui tuturor celor pe care îi întâlniti. Si tocmai datorita acestei dorinte permanente de a darui ceva din sufletul, din Spiritul vostru, Viata nu va înceta sa tâsnesca în voi.
Omraam Mikhael Aivanhov

Pentru a fi echilibraţi şi pentru a fi în armonie cu legea naturală, trebuie să fim capabili să dăm şi să primim. A da sau a ajuta, fie că oferi dragoste, timp, bani sau talent, creează un gol care îţi dă posibilitatea să primeşti mai mult din ceea ce dai. Primind îndatoritor, în schimb, te umpli din nou pentru a da şi mai mult. Serviciul este deci parte dintr-un ciclu natural al universului şi o parte importantă din sănătatea ta fizică, psihologică, spirituală şi chiar financiară.
Principiul serviciului se rezumă perfect în fraza: „Cum dai, aşa primeşti”
Maestrul Stephen Co, Eric. B. Robins,John Merryman

Related:  Punctul meu de forţă este în prezent?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.