Imaginatia, metoda de lucru asupra ta

ImaginatiaDeseori, vazând cât este de greu sa-ti corectezi defectele, te simti nefericit, descurajat. În realitate, în loc sa ne împotmolim în slabiciunile noastre, care sunt rezultatul dezordinilor în voia carora ne-am lasat în trecut, este de preferat sa ne preocupam de ceea ce putem face pentru viitor si sa ne spunem: “Acum, voi repara totul, voi reconstrui totul” si, în fiecare zi, cu o credinta de nestramutat, o convingere absoluta, sa lucram în acest sens, adica sa folosim toate elementele pe care ni le-a daruit Dumnezeu: Imaginatia, gândirea, sentimentele si sa ne recream, sa ne remodelam asa cum dorim sa fim. Imaginati-va înconjurati de Lumina (atentie:doar Lumina Alba daca nu cunoasteti inca celelalte nuante coloristice care se regasesc si in aura), sustinând cu iubirea si generozitatea voastra pe toti cei care au nevoie, rezistând tuturor dificultatilor si tentatiilor… Putin câte putin, imaginile pe care le formati despre aceste calitati prind viata, ele lucreaza asupra voastra, va transforma si, în acelas timp, atrag din Univers elemente corespunzatoare pentru a le introduce în voi.

Bineînţeles, este necesara munca pentru a ajunge la un rezultat, dar, în ziua în care îl veti obtine, nu veti mai avea nici un fel de îndoiala. Veti simti deasupra voastra o Entitate care va protejeaza, va instruieste, va purifica, va lumineaza, iar în cazurile dificile va aduce sprijinul de care aveti nevoie. Dupa ce ati format în plan mental, multa vreme, aceasta imagine a perfectiunii, încetul cu încetul ea va coborâ în planul fizic pentru a se concretiza.

Omraam Mikhael Aivanhov

Multumeste pamantului pentru toate cele ce-ti ofera, multumeste cerului pentru ploaia care iti hraneste pamantul, multumeste soarelui pentru caldura si lumina casei tale si a pamantului tau, multumeste lunii pentru linistea somnului tau, multumeste stelelor ca vegheaza asupra somnului tau, multumeste muntelui pentru povetele si fierul ce-l iei din el,multumeste padurii pentru tot ce iei de acolo, multumeste izvorului pentru apa ce-o bei,multumeste copacului pentru lucrarile ce-ti arata, multumeste omului bun ce-ti aduce bucurie si zambet pe chip.-Legile lui Zamolxe

loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.