La ce te astepti ?

12187720_752468828191028_5385548296241637841_n„Va fi după credința ta” (Matei 9: 29) Credința este o așteptare plină de încredere:
„va fi după credința ta”.
S-ar putea spune:
„Va fi așa cum te aștepți, deci la ce te aștepți?”
Anumite persoane spun:
„Noi ne așteptam la mai rău” sau „se va întâmpla și mai rău”, „ce-i mai rău trebuie să se întâmple”.
În mod deliberat, ele invită răul să survină. Anumite persoane spun:
„Ne așteptăm să fie mai bine”.
Aceasta cheamă manifestările condițiilor mai bune în viața lor. Schimbă afirmația și circumstanțele care te privesc se vor modifica. Dar cum să faci când ai luat obiceiul să prevezi pierderile, sărăcia, eșecul? Începe prin a acționa ca și cum te-ai aștepta la succes, la fericire, la abundență; pregătește-te să primești binele care îți este rezervat. Fă ceva ca să dovedești că îl aștepți, căci credința activă influențează subconștientul.

Dacă ai pronunțat cuvântul (afirmația plină de credință bazată pe adevăr) pentru a avea un cămin, să faci imediat pregătirile necesare, ca și când nu ar fi nici un moment de pierdut. Începe să cauți bibelouri, fețe de masă, etc.
Am cunoscut o persoană, care a dat dovadă de o credință extraordinară, cumpărând un fotoliu; un fotoliu confortabil, care simboliza un proiect serios; ea se pregătea astfel, să-l primească pe soțul pe care și-l dorea și …el a venit.
Cineva va obiecta:
„Și dacă nu ai bani pentru a cumpăra bibelouri sau fotoliu?”. Ei bine, mulțumește-te să le admiri în vitrine și să le posezi în minte.
Acordează-ți vibrațiile cu ale lor. Auzi deseori oameni care se vaită:
„Nu merg niciodată în magazine; nu pot să-mi permit să cumpăr nici cel mai mic lucru”.
Iată tocmai un motiv care ar trebui să vă facă să mergeți să cumpărați. Considerați obiectele de care aveți nevoie sau pe care le doriți, în mod amical.
Iată, cunosc o doamnă, care dorea un inel. Ea se duse fără ezitare la bijutier și încercă câteva.
Aceasta îi dădu o asemenea impresie că posedă acest inel încât, puțin timp după aceea, o prietenă îi făcu cadou un inel. „Te unești cu ceea ce privești cu atenție”.
Să nu obosești să fii atent la lucrurile frumoase; un contact invizibil se stabilește astfel între ele și tine. Mai devreme sau mai târziu, ele vor fi atrase în viața ta, cu condiția să nu spui: „Sărmanul de mine! Este prea frumos să se realizeze vreodată!”.

„Sufletul meu, încrede-te doar în Dumnezeu, de la el îmi vine salvarea”, iată cea mai importantă declarație din Psalmul 6.
Sufletul aparține subconștientului.
Psalmistul recomandă acestuia să aștepte orice lucru de la Dumnezeu, fără a conta pe alte surse sau pe alți intermediari.
„Așteaptă-te ca Dumnezeu să-ți acorde binele care ți se pare cel mai irealizabil, cu condiția, totuși să nu te limitezi la mijloacele care îl vor face să apară.”
Nu spune cum ai vrea să se împlinească sau să nu se împlinească.

„Dumnezeu este cel care acordă Darul” si El creează, El însusi, căile minunate prin care acesta se va manifesta.
Repetați această afirmație:
Nimic nu poate să mă despartă de Dumnezeu, Cel care acordă darul, prin urmare, nimic nu mă poate despărți de Dumnezeu – Darul. Darul, este Dumnezeu în acțiune.

starshiners.ro

Să fii conștient că orice binecuvântare este Dumnezeu în acțiune. Să-L vezi pe Dumnezeu pe fiecare chip, și să vezi binele în orice împrejurare; aceasta îți va permite să fii stăpânul oricărei situații.
Într-o zi, am primit vizita unei doamne, care mi-a povestit că apartamentul ei nu este încălzit și că mamei ei îi este frig. Ea adăugă:
„Proprietarul a declarat că nu va încălzi imobilul înainte de o anumită dată”.
Eu îi răspunsei:
„Dumnezeu este proprietarul tău”.
„Aceasta este tot ce doream să știu”, îmi spuse ea, părăsindu-mă repede, pentru a se întoarce acasă.
În aceeași seară, apartamentul era încălzit fără ca ea s-o fi cerut, doar pentru că devenise conștientă că proprietarul ei este o manifestare a lui Dumnezeu.

„Există vreun metafizician printre voi?”
Oamenii încep să-și dea seama de puterea cuvintelor lor și de gândurile lor. Ei vor înțelege de ce
„Credința este o asigurare fermă a lucrurilor pe care le speri și demonstrarea celor pe care nu le vezi”.
Această lege a așteptării încrezătoare se aplică chiar și superstițiilor.

Dacă treci pe sub scară si te astepti să-ti poarte ghinion, aceasta se va realiza. Scară nu este de vină, dar contratimpul survine, pentru că te aștepți la aceasta.
S-ar putea spune „așteptarea încrezătoare este substanța lucrurilor pe care le speri, dar ea este și substanța de care omul se teme cel mai mult. De ceea ce mă temeam nu am scăpat, s-a întâmplat”.
Totul este prea frumos și va fi adevărat, totul este minunat și se va întâmpla, totul este prea bun și va dura, când aștepți binele tău de la Dumnezeu.
Gândește-te la binecuvântările care aparent nu se pot realiza decât într-un viitor îndepărtat și așteaptă-te să se manifeste imediat, într-o mod neașteptat, prin efectul Grației, pentru că Dumnezeu se servește de mijloace imprevizibile pentru a-și împlini minunile.

Am auzit spunându-se că Biblia conține mii de promisiuni. Să așteptăm ca aceste binecuvântări să se realizeze. Ne sunt promise, printre altele, Bogăția și Gloria, Tinerețea eternă:
„Carnea ta va deveni ca cea a unui copil” și Viața eternă:
„Moartea însăși va fi învinsă”.
Creștinismul se bazează pe iertarea păcatelor și pe un mormânt gol.
Știm acum că, științific, toate aceste lucruri sunt posibile.
Făcând apel la legea iertării, noi suntem eliberați de toate greșelile noastre și de consecințele lor.
(„Chiar dacă păcatele voastre vor fi roșii ca sângele, ele vor deveni albe ca zăpada”).
Corpul nostru va fi atunci scăldat de Lumină, el va manifesta „corpul electric” care este incoruptibil și indestructibil, substanță pură și expresia perfecțiunii.
Eu aștept imprevizibilul; binele magnific care îmi este destinat se realizează acum.
Florence Scovel Shinn

Related:  Echart Tolle - Despre karma

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.