Programare şi afirmaţii

10404134_1539537099625658_3288826989533175718_nFolosirea afirmaţiei este ceva foarte diferit de programarea conştientă . Principala diferenţă este aceea că noi putem folosi deseori afirmaţii puternice – şi totuşi, forţa lor poate fi slăbită de ceea ce numim „sabotorul interior”. Acest sabotor este memoria celulară din alte timpuri şi se bazează, pe o experienţă care e posibil să nu fie potrivită pentru a ne implini afirmaţiile noastre curente.
De exemplu, noi putem programa ceva de genul: ,,accept şi aduc mulţumiri pentru toată bogăţia materială din acest moment” – şi totuşi, abia să ne descurcăm din punct de vedere financiar. Aceasta se poate intampla, deoarece, la nivel celular, noi avem o convingere profundă cum că nu putem fi spiritualizaţi şi , in acelaşi timp, să ne bucurăm de abundenţă la nivel financiar.

loading...

Această convingere poate veni din vieţi anterioare petrecute in postură de călugări sau călugăriţe, atunci cand sărăcia şi castitatea erau jurăminte obişnuite. Ea poate veni din programe subliminale induse in copilărie, atunci cand ni se spunea că „poţi caştiga bani, numai dacă eşti pregătit să munceşti din greu” – iar acum ne iubim munca atat de mult, incat nu ni se mai pare a fi muncă „grea”, iar uneori avem impresia că nici măcar nu muncim.

Astfel, avem două tipare conflictuale care se desfăşoară simultan: unul in acest moment de acum, pentru abundenţă financiară, şi altul păstrat in memoria celulară, care spune că sau nu este in regulă, sau nu este posibil să ai parte de abundenţă. Astfel forţa energiei pozitive şi forţa energiei negative se anulează una pe alta şi nu se materializează nimic.
Programarea se referă la stabilirea unor comenzi specifice: de la mintea superioară, la mintea inferioară; de la corpul mental superior, la corpul emoţional; şi de la corpul mental, la corpul fizic – astfel incat să putem materializa tot ceea ce ne dorim.

Materializarea a tot ceea ce ne dorim este garantată dacă noi:

  • Suntem aliniaţi cu Voinţa Divină şi cu Planul Divin.
  • Suntem in concordanţă cu ritmul de desfăşurare a acestui Plan Divin.
  • Am eliminat tiparele noastre interne de sabotaj.

Jasmuheen

Pentru a fi echilibraţi şi pentru a fi în armonie cu legea naturală, trebuie să fim capabili să dăm şi să primim. A da sau a ajuta, fie că oferi dragoste, timp, bani sau talent, creează un gol care îţi dă posibilitatea să primeşti mai mult din ceea ce dai. Primind îndatoritor, în schimb, te umpli din nou pentru a da şi mai mult. Serviciul este deci parte dintr-un ciclu natural al universului şi o parte importantă din sănătatea ta fizică, psihologică, spirituală şi chiar financiară.
Principiul serviciului se rezumă perfect în fraza: „Cum dai, aşa primeşti”
Maestrul Stephen Co, Eric. B. Robins,John Merryman

Loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.