Puterea Minţii – Dincolo de psihologia motivaţională

puterea mintiiCunoscand faptul că noi creăm realitatea prin viziunea noastră, monitorizăm cu sarguinţă procesele noastre de gandire şi ştergem totul, cu excepţia gandirii nelimitate. Ne perfecţionăm şi ne re-programăm.
Vedem modul in care acţionează legile energiei şi manifestăm noua noastră paradigmă, in realitatea noastră de zi cu zi.
Meditaţia aduce darul detaşării. Noi devenim atat martorul cat şi creatorul experimentand şi trăind in interiorul propriei noastre creaţii.
Daca inţelegem in mod intelectual, ne consolidam şi mai mult realitatea.
Asta, deoarece o rază de energie a gandirii este mai puţin puternică decat cunoaşterea celulară profundă ce emană din fiecare celulă, din fiecare fibră a fiinţei noastre, modificand tiparele energetice din jurul nostru. intregul corp transmite o frecvenţă – o rezonanţă -care face o afirmaţie către un univers fluid, care răspunde. Se spune că universul se rearanjează literalmente, pentru a se adapta modelului nostru de realitate. Aceasta este Legea Rezonanţei in acţiune.

Prin creaţia conştientă, prin intermediul acordării şi programării, descoperim că Mintea Universală ne vorbeşte. Suntem liberi de suferinţă in ceea ce priveşte caracterul nostru divin, pe măsură ce ne programăm conştient pentru bucurie, iertare, pace sufletească şi multe altele. Treziţi şi intăriţi prin intenţie, programare şi jucand după regulile jocului divin noi creăm o punte intre lumi, intre paradigme, şi trăim Unimea in toate.
Vedem ce fac Lucrătorii intru lumină şi ce se intamplă in societatea „convenţională”. Mulţi caută să se distreze, să facă bani, şi să facă şi lucruri bune. Mulţi doresc, pur şi simplu, să creeze un model care să le permită să-şi trăiască viaţa la potenţialul maxim din punct de vedere fizic, emoţional, mental şi spiritual, de o manieră care să arate respect faţă de tot şi toate. Acestea sunt paradigme pozitive pentru o nouă eră.

loading...

Paradigmele pozitive pot fi create printr-o programare specifică, intenţională. Programarea este instruirea repetitivă. Deoarece corpurile fizic şi emoţional sunt guvernate de corpurile mentale -mintea superioară şi cea inferioară – in fiecare moment de „acum”, programarea eficientă ne eliberează şi ne călăuzeşte prin viaţă. Ea permite ca drumul supravieţuirii să fie simplificat, astfel ca noi să prosperăm in mod armonios. Vă ofer un program pe care mulţi l-au găsit /ca fiind deosebit de puternic: „Dragă
Mamă/Tată Creator Dumnezeu, eu cer ca fiecare moment al fiecărei zile să se desfăşoare intr-o aliniere sincronă, completă şi perfectă cu Voia Divină”. Aceasta garantează implinirea cu succes a tuturor viselor şi viziunilor aliniate şi ne opreşte din a ne intreba, in mod constant, dacă ne este „menit” să facem ceva anume. De asemenea, ne permite să ştim că, dacă ceva nu se manifestă, nu este in aliniere cu Sincronizarea Divină.
Prin urmare, putem renunţa să mai acţionăm. „Eu cer ca tot ceea ce fac să fie in fiecare moment spre binele suprem al celorlalţi şi pentru binele meu suprem”. De ce am dori noi oare ca ceea ce facem să fie altfel decat spre binele suprem? in felul acesta permitem relaţiilor noastre să fie tot ceea ce pot fi, eliberate de aşteptările noastre.
„Eu cer ca toate campurile de energie ale corpurilor mele fizic, emoţional, mental şi spiritual să fie aduse intr-o aliniere perfectă, astfel incat Sinele meu Divin să se poată manifesta complet in mod conştient in planul fizic şi in toate planurile existenţei, de o manieră care să-mi aducă multă bucurie, pace sufletească, graţie divină, plăcere şi abundenţă.” Cea mai puternică forţă creatoare şi de transmutare din univers este cea a Sinelui nostru Divin (sau a lui EU SUNT, sau a monadei).
Comandandu-i să ne alinieze, inseamnă că alinierea se va face puternic şi intr-un mod care să ne aducă bucurie, deoarece nu va mai trebui ca noi să suferim din cauză că suntem de natură divină, sau să fim constranşi la un ciclu de procesare permanentă. Acest program elimină de asemenea şi sabotorul interior.

Mulţi dintre noi trăiesc viaţa intr-un mod mai puţin perfect, din cauza memoriei celulare şi a ceea ce noi alegem ca obiect al atenţiei noastre, in fiecare moment de „acum”. intrucat celulele – pentru a folosi o metaforă a Dr. Deepak Chopra – nu sunt decat memorii inveşmantate in materie, dacă am avut o mie de intrupări, cu o varstă medie de treizeci de ani fiecare, atunci noi păstrăm treizeci de mii de ani de informaţie celulară bazată pe memorie. Astfel, adancirea in memoria celulară, fără o programare specifică, ne poate ţine ocupaţi timp de eoni. Orice lucru asupra căruia ne concentrăm atenţia creşte şi devine realitatea noastră. De aceea, dacă noi căutăm să ne cunoaştem adevăratul sine – să trăim experienţa nelimitării – atunci abordarea cea mai logică ar fi să ne concentrăm pe Sinele nostru Divin nelimitat.

Eu numesc programul de mai sus ca fiind programul „de bază” şi este menit să obţină ceea ce noi dorim să creăm. Programele pot fi pe termen lung, sau pe termen scurt. Ultimele pot fi folosite pentru obţinerea unui rezultat specific. Cu toate acestea, după reprogramare, noi trebuie să fim vigilenţi cu gandurile noastre – alegand doar să acceptăm gandirea care este aliniată cu noţiunea de nelimitare.
Un program specific de intreţinere, pentru cei care sunt deja acordaţi şi care este menit să ne păstreze in formă in momentele aglomerate, atunci cand nu putem implementa intotdeauna programul nostru „normal”, sau dorit, arată in felul următor (il numim programare pentru nelimitare): „Toate corpurile mele sunt acordate,/ armonizate, in formă şi sănătoase. Ele vibrează, şi se exprimă in armonie perfectă şi sincronă cu ritmul Mamei/Tatălui Dumnezeul Creator. Acest lucru este adevărat, indiferent dacă mănanc, dorm, \ fac exerciţii sau meditez”.
Acest program inlocuieşte „banda cu conversaţia cu noi inşine”, pe care ne-o punem incontinuu, referitor la obiceiurile de mai sus şi la orice sentiment de vinovăţie sau ganduri limitatoare pe care le putem avea despre ceva de genul: alimentaţie, somn, exerciţii, meditaţie sau alte obiceiuri. Dacă deja vă stabiliţi programarea, faceţi-vă propriile voastre planuri de acţiune. Programul de mai sus trece pur şi simplu peste convingerile potrivit cărora noi avem putere, doar dacă facem anumite lucruri, cum ar fi să ne alimentăm corect, sau să medităm etc.

Una dintre provocările ce ne stă in faţă – după alinierea voinţei noastre cu „imaginea de ansamblu”
(Voinţa Divină) – este sincronizarea. Fără indoială că mulţi au descoperit că simplul fapt că sunt in concordanţă cu Voia Divină nu inseamnă că lucrurile se vor manifesta, atunci cand se aşteaptă ei ca ele să se manifeste. De multe ori există alte piese (şi oameni) ai jocului de puzzle, care urmează să fie descoperite, create, puse in poziţie etc. Eu folosesc cu mare succes următorul program, deoarece permite o desfăşurare aliniată garantată, perfectă, pas cu pas. Acesta permite de asemenea ca totul să se desfăşoare fluid, in Timpul Divin:„Eu cer ca următoarea mea piesă/pas din Planul Divin să mi se descopere in mod clar şi să-mi aducă atat resursele, cat şi partenerii perfecţi care să participe la creaţia şi implementarea acestui plan, astfel incat el să se poată manifesta fizic, ACUM”. După cum mulţi sunt conştienţi deja, noi participăm la o „iniţiere in grup”, in care invăţăm să lucrăm impreună in mod armonios, in acest plan fizic. Acest program cheamă oamenii potriviţi (cei care participă alături de noi la materializarea părţii noastre din plan), cu care să lucrăm pentru a face ca ceea ce avem de făcut să se manifeste acum.

Pentru cei care lucrează cu tipare simultane in timp, sau care le inţeleg, următorul program ne permite să re-accesăm talentele noastre trecute şi viitoare, pentru a ne da putere in implinirea părţii din „marele plan”, asupra căruia am căzut de acord: „Eu insărcinez prezenta lui EU SUNT să aducă conştientei mele conştiente toate talentele, darurile şi informaţia din toate vieţile trecute, din cea prezentă şi din cea viitoare, care sunt relevante şi care imi vor da putere pe mai departe, in implinirea părţii mele din Planul Divin, la acest nivel fizic, ACUM”.

Cei care sunt interesaţi ca, in timp, să fi susţinuţi numai de lumină, pot incepe procesul de transformare, care va permite cu delicateţe corpului să fie hrănit din planurile eterice (prana), mai degrabă decat din planurile atmosferice (hrană): „Eu ii ordon conştiinţei corpului meu să aibă intreaga atenţie şi prezenţă deplină. Eu ii ordon trupului meu ca, incepand cu acest moment de acum, să absoarbă din forţele pranice toate vitaminele, elementele nutritive şi hrana necesară menţinerii unei sănătăţi fizice perfecte!”

Jasmuheen

Interesant de citit si:
Related:  Cum sa-ti cvadruplezi energia

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.