Nu povestiti grijile si necazurile voastre

vivre.ro
vitamix.ro

10340138_541121102664286_2048522379650796811_nVa închipuiti ca grijile si necazurile voastre îi emotioneaza pe ceilalti, si atunci le povestiti în speranta ca se vor interesa de soarta voastra. Dar ei nu vor dori atunci decât sa scape de voi cât mai repede! Ei da, din nenorocire, sau din fericire, asa este construit omul: daca vreti ca toata lumea sa va ocoleasca, vorbiti zilnic despre necazurile voastre, bolile voastre, grijile voastre, judecatile voastre asupra altora si veti vedea daca, în scurt timp veti mai avea auditoriu! Deci, este o atitudine stupida!

Mai bine tineti sub tacere aceste detalii. În general, ceilalti nu au capacitatea de a gasi solutii la problemele voastre, si atunci la ce bun sa le mai expuneti? Ei tot nu pot nimic. Deci, nu numai ca va pierdeti timpul povestindu-va în zadar toate problemele, dar, în acelasi timp, scadeti în ochii celorlalti care nu va vor mai aprecia. Îsi vor da seama ca nu sunteti nici inteligenti, nici puternici si se vor îndeparta de voi.

Daca vreti sa nu va pierdeti prietenii, ascundeti necazurile voastre nu le spuneti nimic, nu va plângeti lor, dar, în schimb, legati-va de toate Puterile ceresti, de toate Entitatile luminoase, care sunt peste tot, în jurul vostru, gata sa va ofere ajutorul lor. Din acel moment, veti deveni mai puternici, mai tari, mai luminosi, iar acea forta si putere care va emana din voi va atrage oamenii, ce vor simti ca sunteti diferiti de ceilalti pentru ca suportati dificultatile si rezistati încercarilor fara a va plânge.
Atunci, cu admiratie vor veni în jurul vostru pentru a lua exemplu, pentru a lua forta, iar acestia vor fi prieteni câstigati pentru totdeauna.

Deci, oricare ar fi dificultatile voastre, nu îi coplesiti pe ceilalti cu ele. Datorita acestui efort pentru a fi dezinteresati, generosi si curajosi, nu numai ca veti reusi sa va rezolvati mai bine problemele, dar Entitatile ceresti, vazând activitatea gigantica pe care o duceti cu voi însiva va vor da ajutorul lor.
Omraam Mikhael Aivanhov

melimeloparis.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro