Cum afli ce datorii karmice ai, in functie de data nasterii?

vivre.ro

datorii karmice

Vietile anterioare au puterea de a o influenta si pe cea din prezent, astfel ca poti sa stabilesti asa-numitele relatii karmice (reuniuni cu alte suflete) sau sa te trezesti cu datorii karmice pe care trebuie sa le platesti cumva. Problema apare in momentul in care nu reusesti sa descoperi care este sensul tau in viata si cum poti sa dobandesti un echilibru care sa iti permita sa ajungi la linistea sufleteasca de care ai nevoie, dar si sa scapi de multe probleme. Avand in vedere ca datoriile karmice pot bloca energiile pozitive, drumul tau in viata poate fi anevoios. Asadar, afla ce lectii trebuie sa inveti si cum poti sa repari greselile din vietile anterioare cu ajutorul datei tale de nastere!

Avand in vedere ca numerologia are secretele ei, si data nasterii are o semnificatie aparte in destinul tau. Cu ajutorul ei, poti descoperi ce trebuie sa realizezi in aceasta viata, pentru a trece la un alt nivel spiritual.

reverse.ro/

A, B, C – reprezinta datele tale de nastere
D – reprezinta destinul tau si suma numerelor din data de nastere
K – reprezinta datoriile karmice si se calculeaza dupa formula B(ziua nasterii) – 1.
De exemplu, daca data nasterii tale ar fi 21.11.1977, ar trebui sa urmezi urmatorii pasi: B – 21, A – 11, C – 1977. Iar pentru D aduni toate cifrele: 21+11+1977 = 2009 = 2+0+0+9 = 11= 1+1 = 2 (care reprezinta numarul incercarilor grele pe care le vei avea de infruntat). Pe unele poate le-ai depasit deja, iar altele iti vor fi presarate pe parcurs. Mai departe, vei calcula si datoriile karmice: K are formula B-1, adica 21-1 = 20 = 2+0=2 (rezultatul final).
Este necesar sa aduni suma finala pentru a ajunge la o cifra de la 1 la 9, 11 sau 22, deoarece ele au un anumit nivel de energie. Persoanele nascute pe data de intai a lunii nu mai trebuie sa calculeze formula de mai sus, pentru ca numarul lor pentru datoriile karmice este 1.

Afla cum iti influenteaza datoriile karmice viata actuala

Cifra 1: in dreptul literei K ai obtinut cifra 1? Intr-o viata anterioara nu ai reusit sa fii independenta si sa dai un curs important vietii tale, desi ti-ai dorit mult acest lucru. Te-ai atasat atat de mult de visele tale anterioare, incat acum va trebui sa inveti sa iti conduci singura viata si sa nu-i mai lasi pe altii sa-ti sugrume idealurile.

Cifra 2: intuitia nu a fost punctul tau forte in trecut, iar acum va trebui sa iti ascuti simturile pentru a progresa la un alt nivel. Este momentul sa inveti treptat sa-ti asculti vocea interioara si sa te concetrezi pentru a descoperi mesajele ei.
Cifra 3: nu te-ai bucurat suficient de vietile tale anterioare si ai ratat multe lucruri din cauza fricii de viitor. Acum va trebui sa iti reglezi datoriile karmice, sa-ti deschizi mai mult inima si sa stabilesti un echilibru. Diferentiaza momentele in care trebuie sa fii serioasa de cele in care ar trebui sa te distrezi.

Cifra 4: litera K ti-a indicat acest numar? Atunci cu siguranta ai observat ca trebuie sa muncesti de doua ori pentru a obtine ceea ce altii reusesc mult mai usor, ceea ce inseamna ca intr-o viata anterioara nu ti-a placut sa depui vreun efort. Cand vei reusi sa platesti aceste datorii karmice, viata ta va fi mult mai usoara.

Cifra 5: invata sa iti petreci viata cu intelepciune, avand in vedere ca in trecut te-ai desfatat cu o multime de activitati distractive si momente erotice. Din pacate, aceasta nu este o lectie usoara, astfel ca iti va lua multi ani ca sa realizezi ceea ce ai de facut in aceasta viata.

Cifra 6: iubeste-ti si ingrijeste-ti mai mult familia – aceasta este provocarea actuala, avand in vedere ca intr-o experienta trecuta ti-ai neglijat responsabilitatile de acest tip.

Cifra 7: dezvolta-ti spiritualitatea si credinta, luand in considerare ca in trecut ai esuat la acest aspect. Si in prezent ai tendita de a fi sceptica in anumite privinte ce tin de realitatea care ne inconjoara.

Cifra 8: lupta pentru a dobandi prosperitatea financiara in mod cinstit, pentru a regla karma. In trecut ai cheltuit excesiv bani pe lucruri care nu meritau si exista posibilitatea sa fi facut multe ilegalitati pentru obtinerea lor.

Cifra 9: vei progresa dificil daca nu iti dezvolti simtul umanitar. Intr-o alta experienta nu i-ai ajutat pe cei din jur si te-ai aratat rece la rugamintile lor.

Cifra 11: profita de fiecare oportunitate pe care o intalnesti in aceasta viata, insa alege calea pozitiva. Si in trecut ai avut parte de multe ocazii, insa frica de esec si de necunoscut te-a paralizat atat de mult incat le-ai lasat pe toate sa treaca pe langa tine. Principala lectie a prezentului: ai mai multa incredere in tine!
Cifra 22: accepta ca nu vei reusi in viata fara sa ai responsabilitati si fara sa muncesti mult pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Echilibreaza situatia pe care ai creat-o intr-o alta experienta.
Plateste datoriile karmice pe care le porti cu tine in aceasta viata si te vei putea bucura de o experienta mai frumoasa. Chiar daca va trebui sa faci un efort in plus, elibereaza-te de aceste energii negative, pentru a-ti gasi echilibrul interior.

A fi bogat înseamnă a dărui, a nu dărui nimic înseamnă a fi sărac. A iubi înseamnă a trăi, a nu iubi nimic înseamnă a fi mort. A fi fericit înseamnă a te devota, a nu exista decât pentru tine înseamnă a te refuza pe tine însuţi şi a te sechestra în infern. – Eliphas Levi

Sursa
orangevalley.ro

4 thoughts on “Cum afli ce datorii karmice ai, in functie de data nasterii?

    1. In articol este specificat astfel : Persoanele nascute pe data de intai a lunii nu mai trebuie sa calculeze formula de mai sus, pentru ca numarul lor pentru datoriile karmice este 1.

      1. Este posibil , daca o persoana este nascuta pe data de 1 , dupa calcul ar inseamna : K= 1 ( data nasterii ) -1=0 .
        Dar este specificat ca acest calcul nu se aplica pentru persoanele nascute in prima zi a lunii , cifra karmica fiind in aceste cazuri 1 .

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro