Dezlegarea nodurilor si eliberarea sufletului

Dezlegarea nodurilorDezlegarea nodurilor existențiale ce caracterizează fiecare persoana, este una din cele mai mari provocări întâlnite in procesului de ascensiune. Imaginați-va o sfoara, fiecare nod reprezintă o problema fixată in sufletul vostru, împărțindu-l in mai multe părți. Sufletul rămâne unul, dar vine fragmentat de aceste noduri (care reprezintă diferitele dificultăți pe care le-ati întâlnit si nu ati reușit sa le rezolvați pe parcursul tuturor existențelor anterioare). Nodurile existențiale reapar de fiecare data cand încercați sa evoluați. Găsiți unul, il deznodati, găsiți altul, il dezlegati si pe acela, apoi inca unul, si inca unul pana cand sufletul vostru va rămâne complet liber si nu veti mai intâlni piedici in drumul vostru.

Trebuie sa înțelegeți ca o singura existența nu reprezintă cu adevărat ceea ce sunteti de fapt. Sunteti suma tuturor existențelor trecute si viitoare, iar acest lucru înseamnă ca bagajul vieților trecute il purtați mereu cu voi, chiar dacă nu sunteti conștienți de acest lucru. Din aceasta cauza este necesar sa deznodati rând pe rând toate nodurile, doar așa veti reuși sa va descoperiți adevăratul Sine Spiritual.

Exista noduri care sunt foarte dificil de dezlegat, aparent imposibil, acestea va pot bloca si va pot da senzația ca nu mai avansați. Nu exista însă noduri imposibil de dezlegat, acest lucru nu ar trebui sa fie greu de înțeles. Doar atunci cand sunteti conectați cu Sinele vostru Superior, care deține memoria Akashei voastre, gasiti cheia de acces potrivita pentru rezolvarea dilemelor voastre. Akasha este cristalul care deține numele vostru spiritual, care are in interiorul sau memoria tuturor vieților voastre de pe Pământ. Puteti sa primiți , deci, mesaje prin intermediul sincronicității, răspunsuri in forme simbolice si chiar sa aveți brusc intuiția corecta.

Cheia însă, o veti primi mereu in funcție de ușile pe care trebuie sa le deschideți: va fi mereu cheia perfecta si va va fi înmânată chiar de către ghidul vostru interior, prin intermediul forței Surse/Dumnezeu. Dacă in acest moment traversați un astfel de moment in care nodul din viata voastra pare ca nu se va desface niciodată, cereți pur si simplu Sinelui vostru Superior cheia repede. Fiți încrezători ca acea cheie va veni la voi direct si sigur. Încercați sa nu disperați, sa nu va înfundați in gânduri negative, pentru ca acestea întăresc ceata, devenind gânduri atât de dense incat fac dificila comunicarea liberă cu Sinele vostru Superior. Acest lucru face parte din proces, si trebuie sa știți ca sunteti in continuare iubiți, ba chiar mai mult (dacă ar putea fi posibil așa ceva).

Related:  Codul etic al amerindienilor

Atunci cand găsiți cheia corecta pentru dezlegarea nodului, faceti acest lucru iar apoi mergeți mai departe. Veti ajunge la următorul nod si continuați pana atunci cand nu vor mai exista noduri. Așa veti putea avansa rapid si fără impedimente.

Este o munca ce necesita răbdare, si nu trebuie sa va gândiți, ca deobicei, ca este imposibil si ca sunteti abandonați. Aveți alături un prieten care cunoaște totul despre voi, acela este Ghidul vostru, radarul vostru care va indica strada si nu va lasă sa greșiti.

Așa cum am mai spus, singura limita este doar in mintea voastra atunci cand nu aveți încredere si va simțiți deziluzionați. Este foarte important sa nu intrați intr-o asemenea situație pentru ca atunci va fi foarte greu sa ajungem la voi, iar pentru acest lucru este necesar sa fiți atenți la ceea ce gândiți si ceea ce Creați. Dacă nu sunt legate de Sursa acele gânduri devin un zid impenetrabil de fantome si de forme moarte, o ceata densa in care va veti pierde. Deci, lucrați cu gândurile voastre si nu permiteți neîncrederii sa va acapareze. Vor exista momente in care nu veti reuși, iar gândurile moarte va vor domina. Trebuie sa încercați sa faceti un efort sa ieșiți din acea situație, si sa reveniti la faza in care reușiți sa va gestionați singuri gândurile.
Nod dupa nod… Sufletul vostru se va arată vouă in toată splendoarea sa.

Sursa .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.