Dizolvarea blocajelor spirituale

Dizolvarea blocajelor spirituale contribuie direct la deblocarea calatoriei spirituale prin arderea karmei negative acumulate in vietile anterioare, inclusiv in actuala viata. Karma pozitiva din vietile anterioare si cea actuala reprezinta virtutea acumulata de tine pana in prezent.In limba chineza, aceasta virtute este numita te (se pronunta „da”).

Alte culturi prefera alti termeni, dar semnificatia lor este aceeasi: de inregistrare a serviciilor prestate. Exista doua feluri de servicii. Cele pozitive includ: iubirea, ingrijirea, compasiunea, iertarea, bunatatea, puritatea, generozitatea, integritatea etc.

Cele negative includ: uciderea, ranirea, profitarea de pe urma altor persoane, inselarea, furtul, luptele pentru putere etc.

Atunci cand omul face un serviciu pozitiv, inregistrarile Akashice noteaza acest lucru in cartea vietii sale prin puncte si flori colorate, mai mici sau mai mari (care ii coloreaza inclusiv sufletul). Aceste puncte si aceste flori sunt colorate in rosu, auriu, violet si in culorile curcubeului.

Servicile negative sunt indicate prin puncte si flori in culori intunecate si sumbre.

Asadar, daca in vietile anterioare ai facut greseli (acumuland astfel un pacat sau o karma negativa), sufletul tau si cartea vietii tale sunt marcate prin puncte si flori negre sau cenusii. Arderea acestei karme echivaleaza cu eliminarea acestor puncte si a acestor flori intunecate, mai mari sau mai mici.

Cum pot fi eliminate aceste pete din cartea inregistrarilor vietilor tale? Practic, nu exista decat o singura cale: prin servicii universale aduse umanitatii si celorlalte suflete din univers. Ori de cate ori vei practica servicii pozitive, tu vei primi puncte si flori rosii, aurii, violet si in culorile curcubeului, care le vor inlocui pe cele negre.

Serviciile pozitive elimina asadar inregistrarile akashice negative. Foarte multi oameni practica activitati de voluntariat, donand din timpul si din banii lor pentru diferite cauze bune, care contribuie la salvarea umanitatii, a animalelor, a mediului inconjurator sau a pacii mondiale. Aceste servicii reprezinta o modalitate ideala pentru arderea karmei negative.

Related:  Noi suntem cei care ne cream armonia şi dizarmonia

Doresc sa iti impartasesc acum o alta cale, pe cat de sacra, pe atat de secreta, de ardere a karmei negative. Tot ce trebuie sa faci in acest scop este sa canti Cantecul Sufletului „Iubire, Pace si Armonie”:

Imi iubesc inima si sufletul.
Iubesc intreaga umanitate
Haide sa ne unim inimile si sufletele.
Iubire, Pace si Armonie.
Iubire, Pace si Armonie.

Canta de cat mai multe ori acest cantec, cu voce tare sau in sinea ta, la fel cum ai recita o mantra. Canta-l timp de 5, 15, 30 de minute sau mai mult. De fapt, acest cantec chiar este o mantra. Oricine il canta ii transmite mesajul restului umanitatii, dar si celorlalte suflete din univers.

Scopul acestui mesaj este de a transforma constiinta tuturor mintilor si a tuturor sufletelor. De aceea, ori de cate ori vei canta cu sinceritate acest cantec, tu vei intra rapid intr-o stare de iubire, de pace si de armonie. Altfel spus, vei incepe sa emani aceste vibratii, oferind astfel un mare serviciu umanitatii.

Acesta este unul din cele mai mari servicii pe care le poti face. Te asigur ca el iti va aduce numeroase puncte si flori rosii, aurii, violet si in culorile curcubeului. Mai mult, prin intermediul acestui serviciu, punctele intunecate si negre vor fi sterse din cartea vietii tale. Aceasta metoda este pe cat de sacra, pe atat de secreta. Ea reprezinta una din cele mai rapide modalitati de ardere a karmei negative.

Canta asadar „Iubire, Pace si Armonie”.
Gandeste-te putin la traducerea acestui Cantec al Sufletului:
Imi iubesc inima si sufletul.
Iubesc intreaga umanitate.
Haide sa ne unim inimile si sufletele.
Iubire, Pace si Armonie.
Iubire, Pace si Armonie.

Imagineaza-ti ce s-ar intampla daca toata lumea ar incepe sa cante din inima aceste versuri. Daca toti oamenii ar trai starea de iubire, impartasind-o si raspandind-o pretutindeni pe Pamant, impregnandu-si constiinta, gandurile, activitatile si comportamentele cu vibratia ei, atunci iubirea, pacea si armonia ar deveni intr-adevar o realitate pe Pamant.

“Cand faci ceva bun pentru altcineva, atunci creierul acelei persoane elibereaza serotonina. Dar si creierul tau la fel. Serotonina este hormonul care ne face sa ne simtim bine. Astfel ca fiecare act de bunatate face doi oameni fericiti in lume”, David Ricklan

Dr. Zhi Gang Sha

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.